patmog 18.08.07, 14:41 Znacie? Dla mnie sa absolutnie wyjatkowe. bardzo kobiece uwielbiam Folie i Ecume. Milej soboty! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: les parfums de rosine 18.08.07, 15:38 jestem bardzo ciekawa tych zapachów, opisy sa zachęcające. od jakiegos czasu poszukauje próbek ale bezskutecznie:( Odpowiedz Link
patmog Re: les parfums de rosine 18.08.07, 16:03 Juz podaje Moje Drogie! Folie jest zupelnie oryginalnym rozano- szyprowym polaczeniem Nuty głow - bergamotka, kolendra Nuty serca - ylang-ylang, jaśmin, róża herbaciana, esencja z róży bułgarskiej i tureckiej, irys Nuty bazy - drzewo sandałowe, mech dębowy, paczula, wetiwer, benzoes natomiast Ecume Nuta głowy - liście czarnej porzeczki, morska lilia Nuta serca - róża gęstokolczasta, piołun, róża Attar i olejek i absolut różany Nuta bazy - wetiwer, szara ambra, białe piżmo (info sciagnelam z lulua ) dostepne w Quality i w Lulua Odpowiedz Link
zoja100 Re: les parfums de rosine 19.08.07, 18:06 witam , mam nadzieje ,ze te wspaniale i niezwykle kobiece rozane krecje coraz wiecej zwolenniczek znajda . ja sama ostatnio za pieky zapach DIABOLO ROSE dostalam wiele pochwal. i nie dziwi mnie to zbytnio bo sama wpadlam w zachwyt poznajac przedziwna cieplo- chlodna kominacje rozy i miety,a do tego w tle wyrazista konwalia , bardzo to razem intrygujace i przedziwne Odpowiedz Link
paulinaa Re: les parfums de rosine 19.08.07, 19:22 brzmi cudownie tylko gdzie to powąchac:( Odpowiedz Link