mika_1 Lolita Lempicka... 11.11.07, 22:16 ... ale chyba jej czas już dla mnie minął... Odpowiedz Link
cannella Omnia Amethyste... 12.11.07, 10:37 ...a do niej przydałby się milutki puchaty sweterek. Tylko jeszcze nie mam takiego. Odpowiedz Link
hispana z powodu pospiechu... 12.11.07, 11:55 niczym, wstalam dzis tak pozno, ze nie zdazylam zażyc zapachu (wybor trwa ok 10 min, wiec to oczywiscte ze nie mialam czasu). Mam w torbie probke noir epices i atomizerek z mandarine mandarin zastanawiam sie, czym tu zapachnic otoczenie.... Odpowiedz Link
paulinaa Cavalli Just Her 12.11.07, 13:35 w poniedziałek jak zwykle cos delikatnego... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę ... 12.11.07, 22:34 po powrocie miałam na łapach Iris Noir (zbyt ostry, świeży początek, spodziewałam się czegoś innego), Venice (zapachniało mi na początku świeżo ugotowanym ryżem:-)) i Ispahan, piękny i korzenny. Wokół głowy czułam ciągle Ouarzazate, bo też psikam się nim bez opamiętania, przed wyjściem z pracy jeszcze się poprawiłam:-) i gdy wsiadałam do tramwaju, jakaś nastolatka zawołała do drugiej "oj, zapachniało księdzem,czujesz?":-))) nie wiem, czy to było o mnie, ale kto wie, akurat je mijałam. To musiałby być fajny ksiądz używający Ouarzazate... choć przypuszczam, że ogólnie chodziło im o kadzidło:-) Odpowiedz Link
plomyczek_ My Queen 13.11.07, 08:21 MQ bo staly jako pierwsze wyjete z kartonika wiec w pospiechu zlalam sie jak dzika:o) milego wtorku! Odpowiedz Link