rena31 26.11.07, 12:44 Nie mogę znależć opisu tego zapachu, wiem, ze kilka osób z forum go zna, czy moge prosić o chocby dwa zdania opisujące go? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: L'Or Rouge - pytanie 26.11.07, 12:47 To faktycznie b. malo znana wersja L'Or, niestety za malo go pamietam, zeby cos powiedziec. Dodam tylko, ze jest jeszcze 3-ci wariant- L'Or Intense: www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2456&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en Odpowiedz Link
rena31 Re: L'Or Rouge - pytanie 26.11.07, 12:55 Chodzi mi głównie o to, czy to zapach słodziak, spożywczak, czy raczej coś innego. Od jakiegoś czasu takie kupuję - ma to pewnie związek z pogodą. Odpowiedz Link
dixi Re: L'Or Rouge - pytanie 26.11.07, 14:36 Jezeli klasyka porownamy do filizanki kawy z odrobina rozanej konfitury, to rouge ma odwrocone proporcje - konfitura z lyczkiem kawy :) slodziak, ale bez przesady, bardzo ciekawy i wart poznania; Odpowiedz Link
paulinaa Re: L'Or Rouge - pytanie 26.11.07, 15:04 brzmi ciekawie:) 'zwykłe' l'or bardzo mi sie podoba, ten tez bym chetnie powąchała:) Odpowiedz Link
nuitblanche Re: L'Or Rouge - pytanie 26.11.07, 17:20 Dwa zdania? Jak dla mnie idealne określenie to, przepraszam - kwiatki-sratki. Kupiłam pod wpływem zauroczenia klasycznym L'Or i porażka. Kwiecie i słodki syrop. Zależy co Ci się podoba, ja lubuję się w zupełnie innych klimatach, stąd tak dobitny opis ;) Odpowiedz Link