kalooo bazar lacroix 06.12.07, 21:12 jakaś monotematyczna ostatnio jestem. Jak nie wiem na co sie zdecydować zawsze trafia na lacroix. A tu juz tylko 1/3 flaszki została no...;/ Odpowiedz Link
rene.p Mellow 08.12.07, 18:41 Podobieństwo do Rockin'Rio uderzające, ale w sumie zapach całkiem przyjemny :) Odpowiedz Link
benita5 Bylo Flower Oriental ale z racji zapachowej orgii 08.12.07, 21:44 ktora zafundowala mi Agni pachne Palisandrem, Padparadscha i cudami... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Bylo Flower Oriental ale z racji zapachowej o 09.12.07, 12:03 :-))) Cieszę się, że dotarło:-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Bylo Flower Oriental ale z racji zapachowej o 09.12.07, 12:04 a.g.n.i napisała: > :-))) > Cieszę się, że dotarło:-) A jak ja sie ciesze...mrr nie masz pojecia:** Odpowiedz Link
benita5 Padparadscha czyli zapach sprinterski 09.12.07, 12:07 po aplikacji mozna wlaczyc stoper i zatopic sie w wwachiwaniu... pieknie wibruje, migocze, uwodzi... tylko trzeba naprawde kochac krotkie dystanse bo mozna przeoczyc final! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Padparadscha czyli zapach sprinterski 09.12.07, 12:35 tak, wibruje przecudnie:-) a miałam dziś nawet chęć na niego, ale w końcu się zdecydowałam na miękką pudrową różyczkę, uznałam, że tego mi dziś trzeba:-))) Odpowiedz Link
olesiam Avignon CdG i niebywałe komentarze:) 09.12.07, 01:03 1)J.-O!pachnie jak Cherry Coke;)?! 2)Wspomnienia A. z okresu fascynacji kapłaństwem(?!) tudziez inne ciekawostki z mlodosci;) Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
benita5 Re: Avignon CdG i niebywałe komentarze:) 09.12.07, 12:04 Olesiu fajne te komentarze, bo dowiedzialam sie niedawno, ze kilku osobom Avignon kojarzy sie z zatechla szmata... takze takie przyjemne wspomnienia z mlodosci sa naprawde mile. Mnie osobiscie Messe niczym wehikul czasu przenosi w okres dziecinstwa... Babcia spiewajaca w chorze koscielnym i te klimaty:)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: dziś pachnę... 09.12.07, 12:02 La Perla Shiny Creation + lenistwo domowe:-) trzeba mi było jakiejś miękkości i wypoczynku:-) Odpowiedz Link