mettemarit Szukam po kropelce... 31.03.08, 10:01 Szukam w ilościach testowych: Chanel No 5 Sensuel Elixir L'Artisan Piment Brulant Safran Troublant Poivre Piquant Tam Dao Diptyque Violetta di Parma Stella Sheer 2005 i 2006 Carolina Herrera CH Trussardi Python i oczywiście New Haarlem Bond No 9 Odwdzięczę się oczywiście Kontakt na gazetowego lub mettemarit@wp.pl Odpowiedz Link
lady4fingers Nutmeg & Ginger Jo Malone !!!!! 31.03.08, 16:51 Bardzo pilnie szukam, chociaż pół kropelki. Mam dużo różności na wymianę. Zapraszam na pijany_aniol@op.pl Odpowiedz Link
izolden City Glam poszukuję 02.04.08, 20:23 w ilości testowej, oddam wszystkie za jedną: Dolce Vita Acqua di Parma Iris Nobile Au the Blanc Bvlgari Obsession Night CK Lavande Velours AA Un Zest de Rose Shaal Nur Etro Yerbamate L.Villoresi Aoud Micallef Automne Micallef Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję nr 88 03.04.08, 00:50 kawałka Incense Extreme Tauera. Odwdzięczę się. Odpowiedz Link
wiolinka100 M.Jacobs,Diptyque,Kamali,Goutal,l utens 03.04.08, 09:18 Szukam kapki do testów M.Jacobs- klasyczny, Essence,wersje splash(wszystkie) Diptyque-Tam Dao, A.Goutal-Gardenia Passion,Ce soir ou jamais Lutens Santal Blanc,Gris Clair,Sa majeste de rose, CdG -tea, zagorsk L'artisan-Bois Farine, Timbuktu, Dzongkha W zamian: Escentric 01,Satellite Padparadsha,Hiris, AdP Iris Nobile,Jardins de kerylos, Palisander, Calamus,Premier Figuier ex, Ambre Extreme, Costes,Un pour en ete,FdB,Idole, Douce Amere, Nilang, Tygrys i wiele innych Zapraszam na wiolinka@wp.pl Odpowiedz Link
kenzoania Re: Usilnie poszukuję nr 88 04.04.08, 19:42 po maleńkiej kropelce: Ofresia Diptyque Flowerbomb Pure White Linien Shi Alfred Sung Pour Femme Lacoste Tobacco Flower The Body Shop Fleur De Diva Eau Du Soir Odpowiedz Link
rufelek Patchouli Leaves by Montale 05.04.08, 10:04 kropli do testow, odwdziecze sie :) Odpowiedz Link
kenzoania Addict2 i Eau Fraiche po kropelce 05.04.08, 10:20 oczywiście się odwdzięczę :) Odpowiedz Link
kenzoania Eau de Cartier kropelkę proszę :))) 09.04.08, 22:11 ładnie się uśmiecham :))) Odpowiedz Link
addinka love moschino i halloween 12.04.08, 11:43 w zamian oddam cinema i image oba po ok 30 ml Odpowiedz Link
jarka63 Nocturnes Caron 22.04.08, 15:39 Próbka, mini-odlewka,pachnący papierek, cokolwiek.W zamian oferuję próbkę Bois Farine. Odpowiedz Link
olesiam Olivier Durbano,Satellite 22.04.08, 21:09 Poszukuje do testów Amethyst i Rock Crystal a także Padparadsche oraz inne zapachy Satellite.Odwdzięcze sie tym ,co mam we flakonach lub próbkach. Poszukuje również osoby, która mogłaby kupic dla mnie Black Tourmaline, pokryje wszystkie możliwe koszty+bardzo ładne prezenty:) Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
unhumblee Tak ładnie prosze:) 24.04.08, 10:15 Proszę sprawcie, żebym poznała Tam Dao i Ogródek Nilowy:) Odwdzięczę się:) Odpowiedz Link
unhumblee Re: Tak ładnie prosze:) 27.04.08, 02:31 Ot taka nocna dygresja:)NIKT nie ma Ogródka Nilowego? Niesamowite:) właściwie to chyba mi przykro:( bo..... gdy KTOŚ czegoś poszukuje, a jest to w moim posiadaniu, to nie widzę problemu by wrzucić w kopertę i wysłać, i sprawia mi przyjemność, to że KTOŚ się ucieszy:) i nie zastanawiam się, czy dostanę coś w zamian, sama radość ze sprawienia KOMUŚ przyjemności wystarczy:) a próbki ? ok, kupię sobie na allegro, czy w Galilu, już znalazłam:) Odpowiedz Link
izolden Re: Tak ładnie prosze:) 27.04.08, 08:50 Proszę nie ekscytuj się tak, szkoda Twoich nerwów, ja od paru miesięcy poszukuję City Glam i też nie wierzę, że nikt nie ma ale trudno. Kiedyś faktycznie było inaczej, bardziej przyjaźnie, że tak powiem ale cóż, jak to mówił Dudała w filmie Barei, zmiany, zmiany, zmiany. Głowa do góry;-) Odpowiedz Link
unhumblee Re: Tak ładnie prosze:) 27.04.08, 11:07 alez absolutnie to ani ekscytacja, ani zdenerwowanie:) ot drobna uwaga:)poczta gazetowa zawodzi, wiec moze - paastylkaa@wp.pl:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Tak ładnie prosze:) 27.04.08, 12:29 Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe problemy ze znalezieniem probki- sam jej niestety nie posiadam, bo juz by do Ciebie poleciala :-) A atmosfera- coz, staramy sie chyba wszyscy, aby byla jak najlepsza- pozdrawiam! Odpowiedz Link
kenzoania Re: Tak ładnie prosze:) 27.04.08, 11:43 a ja myślałam że zrobię Ci niespodziewankę... Wysłałam w piątek :))) Odpowiedz Link
dixi Re: Usilnie poszukuję ... 24.04.08, 10:24 ... po kropelce do testow Prady irysowej, Irisa molinardowego, zapachow Lancome z serii Collection Voyage - przede wszystkim Benghal; odwdziecze sie :) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Usilnie poszukuję ... 04.05.08, 13:19 Dixi - mogę oddać firmową próbkę Prady Infusion d'Iris. Skontaktuj się ze mną na prv jeśli jesteś zainteresowana. -- Moje Podróże community.webshots.com/user/miriam_1973/albums/most-recent Odpowiedz Link
aveyrone Lutensy, Malle i Statkus – bardzo proszę :)))) 24.04.08, 12:52 Witam Wszystkich, dawno do Was nie zaglądałam … Bardzo chciałabym poznać, czyli poszukuję po kropelce: Lutens: Un bois vanille, Cherqui i Ambre sultane F. Malle: Musc ravageur i jescze Statkusa Eau de perfum w zamian: Hot Couture edt i edp, Birmane, Mahora, Rive Gauche, Jaipur, Madness, Lalique- Perles i Le Parfum, Coco edp, Ysatis Iris, Vanderbilt, Celine Oriental Summer, Scent i Scent Intense, Fendi – czarne klasyczne i Theorema esprit d’ete, Madonna Nudes Odpowiedz Link
zielona28 Mam do oddania 27.04.08, 12:08 Pozbędę się tego co juz przetestowałam.Wymienię na inne ciekawostki lub najchętniej sprzedam.Na wszystkie maile odpowiadam,więc brak odpowiedzi znaczy,ze nie dostałam lub nie doszła moja wiadomość. -Flowerbomb-parę próbek: edp min. 2 po ok 2ml i 5 próbek po około większej połowie fiolki z Sephory, ok pół centymetra w szerokiej fiolce EXtreme,jedna edt ok 3\4 fiolki.Nie na wszystkich jest napisana jaka to wersja edt czy edp. L'Artisan Mechant Loup,firmowa z kartonikiem,ok 3\4 fiolki 1ml -Calypso Vanille robiona z atomizerkiem,ok 1cm perfum w dużej fiolce --Black Orchid Tom Ford firmowa atomizer ok 1\3 z 1.5ml -L'Artisan Piment Brulant robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml -Le Feu Light robiona ponad 1cm perfum we fiolce 4ml -L'Artisan Ananas Fizz,robiona zatomizerem,niecały centymetr w dużej fiolce,chyba 4ml; -Parfum de Rosine Un Zest de Rose,robiona z atomizerem,ok 1cm perfum w dużej fiolce -Parfum de Rosine Rose D!Amour,robiona za tomizerkiem ponad 2cm w szerokiej fiolce -L'Artisan Fleur D'Oranger,ponad 2cm w niedużej fiolce,robiona z Lucky Scent -Chergui Lutens robiona ok 0,75ml Mauboussin ok 3ml odlewka Mauboussin Historie d'Eau Amethyste firmowa,ok 3\4 z 1.2ml z torebką -Mandorlo di Sicilia AdP robiona ok 2ml -Laura Biagiotti Roma robiona z atomizerkiem,połowa z 1.2ml -Reflection Amouage for woman ,firmowa z atomizerkiem i kartonikiem,ok 3\4 dużej fiolki -Brit Red robiona ok 2ml -Estee Lauder Pleeasures delight firmowa atomizer i kartonik,prawie cała 1.5ml -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Python robiona niecałe 0.5ml -Lutens Cedre trochę więcej jak 0.1ml robiona -Chergui Lutens robiona ok 1cm perfum -L'Artisan Ambra robiona ok 1\3 fiolki -Ispahan robiona -Le Tigre Kenzo 4ml robiona -Lutens Miel de Bois,firmowa z atomizerkiem,opakowanie nieprzezroczyste więc nie wiem, ile zostało,ale coś chlupie więc na test wystarczy napewno; -Parfum D'Empire Equistius,firmowa z atomizerkiem,około3\4 dużej fiolki; -Les Nereides Musk de Samarkand,robiona za tomizerkiem,ponad centymetr perfum w dużej fiolce; -K.Mecheri White Pelaes,robiona z atomizerkiem,ok centymetr perfum w dużej fiolce; -Lutens Douce Amere,robiona,ok 0,75ml -Tsukini robiona troszkę ponad o,5ml. -Innocent robiona z sephory,trochę mniejsza połowa fiolki. -Trouble około niecałego centymetra w szerokiej fiolce,robiona. -DKNY Be Delicious Donna Karan,firmowa z kartonikiem i atomizerkiem,1,5ml. -Escada(najnowsza)robiona parę dni temu w sephorze,około połowy fiolki; -Obsession Night Klein,z sephory,ok 3\4 fiolki; -Feragamo Shine,z sephory ok połowy fiolki; -Organza indecence robiona,połowa wysokiej wąskiej fiolki,bez atomizerka; -Malabah Penhaligon's,robiona ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka; -Safran Troublant L'Artisan,firmowa z kartonikiem,bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml Odpowiedz Link
sunsilk Re:Missoni Acqua di Missoni - poszukuję!!!!! 12.05.08, 16:42 ja mam missoni acqua, okolo 5 ml, moge sie podzielic :) jesli jestes zainteresowana nadal, pisz maila na gazete ;) Odpowiedz Link
balbins Gentelmen Givenchy 01.05.08, 14:39 choć pustą fiolkę do powąchania.Odwdzięczę się,choć niewiele mam. Odpowiedz Link
sunspots Pozbędę się. 02.05.08, 12:25 Mam: *Cuir Ottoman- Parfum D'Empire (próbka firmowa z kartonikiem,ubytek kropla, poj.2ml) *Midnight Poison- Dior (próbka firmowa,jest kartonik, pojemność wyjściowa 1ml, zostało50% ?- ciężko określić) *L'Eau D'Ambre - L'Artisan (firmowa,ale kartonik gdzieś wsiąkł, poj.1ml,ubytek jedna kropla) *Aoud- Micallef (robiona, ok 0,25 ml) *Night Aoud- Micallef( robiona, ok 0,3 ml) *Feminite du Bois- Shiseido ( robiona, ok 0,5 ml) *Carnation- CdG (robiona, kropla) *Rose- Molinard ( robiona ,ok 1ml) czekam na wszelkie propozycje,na każdą na pewno odpowiem. kontakt: ptysia@wp.pl pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mika_1 AA Pampelune i AA Anisia Bella... 02.05.08, 19:11 ... poszukuję jeszcze tego. I bardzo proszę o wsparcie;) Odpowiedz Link
paniszprottka Re: AA Pampelune i AA Anisia Bella... 02.05.08, 19:56 chyba mam gdzies fiolke z Anisia Bella, poszukam jak pojade w niedziele do poznania:) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: AA Pampelune i AA Anisia Bella... 03.05.08, 21:39 Miko, mam "firmową" Pamplelunę z kartonikiem, mogę Ci przesłać. Odpowiedz Link
jollinka Re: Usilnie poszukuję nr 88 03.05.08, 21:54 mika napisalam na @ gazetowy - mam wszystkie allegorie ktorych poszukujesz wlacznie z mentafollia Odpowiedz Link
mika_1 Re: Usilnie poszukuję nr 88 04.05.08, 12:18 O matko! Dziękuję za tak wielki odzew. :) Odpowiedz Link
mika_1 Re: Usilnie poszukuję nr 88 05.05.08, 09:46 Jollinko, mail do Ciebie nie dotarł do mnie. Napisałam Ci więc na gazetowego, ale nie wiem, czy doszło. Odpowiedz Link
jollinka Re: Usilnie poszukuję nr 88 05.05.08, 23:06 mika doszlo i odpisalam - mam nadzieje ze moj doszedl :) Odpowiedz Link
jop Jo Malone 08.05.08, 10:56 French Lime Blossom i Wild Fig & Cassis, ale tak naprawdę to czegokolwiek. Na wymianę mnóstwo niszowych i nieniszowych różności. Odpowiedz Link
paniszprottka Zen Shiseido,Ange ou Demon Givenchy,Burberry L.men 09.05.08, 20:12 Poszukuje Zen Shiseido oraz Ange ou Demon do testow, bardzo mi zalezy. Szukam tez Burberry London meskiego, obojetnie ile, od kropelki po caly flakonik. Odwdzieczyc moglabym sie: - All About Eve Joop, troszeczke w wysokiej fiolce - Ralph Lauren Blue ok 1,5 ml - AA Anisia BElla ok. 1,75ml - AA Foliflora ok. 1,75ml + 2ml w innej fiolce - Reaction CK ok. 1,75ml - Bazar Christian Lacroix - reszteczka - La Perla Charme - ok. 1,75ml - Mariella Mariella Burani - ok. 2ml - Sensi White Notes - ok. 0,5ml - Desnuda - 1,5ml - Miracle, Carolina Herrera Carolina, moglabym zrobic odlewke. Caroline moglabym wymienic na meskie Burberry London, mam jej gdzies 30ml. Odpowiedz Link
vishnja Szukam Figi i Irysa 12.05.08, 09:27 Figi nie znam żadnej :/ Irysa tylko lutensowegi i Prady. Interesuje mnie wszystko, gdzie znajde te nuty w roli głównej. Moge zrobić próbkę ( pojemności standardowej fiolki Sephorowej): -Le Feu Light -Safari -Historie d`Mauboussin -Escada Magnetism -Trussardi Inside -Belle de Mnuit -Pure Poison -Escada Tropical Punch -Femme de Montblanc -ogródek Nilowy -Theorema Leggero -Mahora -Van cleef & April - Automne - odlewka 5 ml -Kokai Oui Non - miniaturka 4,5/m ml Probki zrobione: -Bond West Side - ok. 1 ml -Bond Wall Street - ok. 1 ml -Keiko Mecheroi Rahat Loukhum - ok. 2 ml -Pure Poison - ok. 1 -1,5 ml -Kenzo Vintage - ok. 1,5 ml -Kenzo Amour - ok. 1,5 ml -Alessandro Dell`Acqua EDT -ok. 1,5-2 ml i jeszcze jakies o jakich teraz nie pamitam. Odpowiedz Link
rene.p Tendre Kiss, Venezia, Cerutti Image, 1881 i inne 13.05.08, 13:52 Poszukuję w celach poznawczych: Lalique Tendre Kiss Cerutti 1881 Cerutti Image Laura Biagotti Venezia Angel Schlesser Femme Burberry Brit Sheer Wood Coffee Ogródek Nilowy W zamian dużo różnych różności :) Odpowiedz Link
rene.p Euphoria Blossom,C.Klein Truth, Flower Summer 17.05.08, 14:09 Z tą ostatnią pozycją, to chodzi oczywiście o letnią wersję Kwiatka Kenzo. Strasznie marudzę, ale nagle objawiło mi się tyle zapachów, które chciałabym poznac i to wcale nie nowych :) Może jednak ktoś mógłby podesłac kropelkę? Zrewanżuję się czym chata bogata ;) Odpowiedz Link
systematica kropli Hanae Mori Buterfly i Magical Moon do testó 16.05.08, 12:10 odwdziecze sie czym chata bogata ;) mam próbki mainstreamowe, niszę, lutensy, wycofane zapachy, myślę że każdy sobie coś znajdzie ponura.kosiarka@gmail.com Odpowiedz Link
marzenna01 kropelki do testów męskich zapachów Muglera... 16.05.08, 13:17 A Men, B Men i innych :-) będę absolutnie wdzięczna ;-) Odpowiedz Link
unhumblee Olivier Durbano 18.05.08, 09:24 Prosze o choc kropelki - Rock Crystal, Black Tourmaline. Jak moglam do tej pory ich nie poznac? Ja uwielbiajaca kamienie. Odwdziecze sie innymi probkami, badz drobiazgiem z krysztalem, badz turmalinem w roli glownej:):):) Odpowiedz Link
zielona28 Szukam .....oddam.... 20.05.08, 08:24 Szukam min: - Narziss Dorissima -Bois d’Encens Armani-bardzo -Yerbamate -Tea for Two -Encre Noire - Mure et Musc a także innych L'Artisanów(oprócz Piment,Szafran,Mechant,Fleur d'orange,Dzongha) -różnych innych dziwadełek o których wspominacie a których nie znam.Chętnie kadzidlaki,słodkie,ciepłe ale nie tylko. Większe odlewki chciałabym wymienić na inne odlewki. A oddam: -Flowerbomb edp ok 2ml, i Extreme ok pół centymetra w szerokiej fiolce , -Le Feu Light robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml -L'Artisan Ananas Fizz,robiona z atomizerem,niecały centymetr w dużej fiolce,chyba 4ml; -Parfum de Rosine Un Zest de Rose,robiona z atomizerem,ok 1cm perfum w dużej fiolce -L'Artisan Fleur D'Oranger,ponad 2cm w niedużej fiolce,robiona z Lucky Scent Mauboussin ok 3ml odlewka Mauboussin Historie d'Eau Amethyste firmowa,ok 3\4 z 1.2ml z torebką -Brit Red robiona ok 2ml -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Parfum D'Empire Equistius,firmowa z atomizerkiem,około3\4 dużej fiolki; -Obsession Night Klein,z sephory,ok 3\4 fiolki; -Feragamo Shine,z sephory ok połowy fiolki; -Malabah Penhaligon's,robiona ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka; -Safran Troublant L'Artisan,firmowa z kartonikiem,bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml Proszę pisać na gazetowy lub Frezja72@interia.pl Wolałabym wymianki przynajmniej dwu lub trzypróbkowe,chyba,że cos mnie bardzo zainteresuje. Odpowiedz Link
lucapuka Tentations PP 20.05.08, 09:03 Może komuś się plącze niepotrzebnie? Mam sporo na wymianę. Mogę odlać np. Verte Violette, albo Le Feu albo coś z firmowych próbek również niszowych. Pozdrawiam i dziękuję... Odpowiedz Link