Dodaj do ulubionych

HM des Garcons

03.04.08, 10:32
No prosze, Comme zrobi kolekcje meska, damska oraz perfumy z HM. Nowe kolekcje
pojawi sie w listopadzie najpierw przy okazji otwarcia drugiego butiku HM w
Tokio. A potem wszedzie gdzie indziej.

Czy ktos moze mi cos kupic, hihi, bo mieszkam tam gdzie nawet nie ma HM.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: HM des Garcons 03.04.08, 10:35
      Co za news i nieoczekiwana wspolpraca- ciekawe, czy do tego dojdzie
      i czy doczekamy sie na pewno tego w Europie. :-) Nie wiem, jak duza
      jest znajomosc marki Comme des Garcons- ale w sumie, Viktor and Rolf
      nie byli tez brandem z 1-ych stron gazet.
      Jasne, ze kupimy co trzeba :-) A H&M planuje i sklepy u Ciebie, z
      tego co wiem.
      • forevermore79 Link do newsa z Vogue 03.04.08, 10:38
        www.vogue.co.uk/vogue_daily/story/story.asp?stid=51803
      • hispana Re: HM des Garcons 03.04.08, 10:39
        ciekawy news - Sorbet, zrob liste i podaj adres, dostaniesz zbiorcze
        opakowanie :) Kazdy dorzuci cos od siebie ;)
        • sorbet Re: HM des Garcons 03.04.08, 10:47
          No to fajnie, prosze po jedna rzecz w kazdym kolorze (no chyba ze beda tylko
          czarne:-)))

info prasowe:

COMME DES GARÇONS WE WSPÓŁPRACY Z H&M TEJ JESIENI

Założycielka domu mody Comme des Garçons i jego główna projektantka, Rei
          Kawakubo, stworzy tej jesieni gościnną kolekcję designerską dla H&M. Słynna i
          podziwiana za swoją kreatywność i artyzm Rei Kawakubo zaprojektuje linię damską
          i męską oraz kilka ubrań dla dzieci. Kolekcja obejmie też dodatki i ekskluzywny
          zapach damsko-męski.

"Zawsze interesowała mnie równowaga pomiędzy twórczością a biznesem. Jest to
          pewien dylemat, chociaż dla mnie tworzenie było zawsze na pierwszym miejscu.
          Praca dla H&M to fascynujące wyzwanie, ponieważ pozwala zmierzyć się z tym
          dylematem i być może pomoże go rozwiązać," powiedziała Rei Kawakubo, Comme des
          Garçons.

"Już od dawna pragnęliśmy nawiązać współpracę z Rei Kawakubo i jesteśmy
          zachwyceni, że się na nią zgodziła. Mamy wielki szacunek dla jej filozofii mody,
          kwestionującej zakorzenione wzorce i podziwiamy jej artystyczne podejście do
          projektowania. Szczególnie ekscytujące będzie zaprezentowanie kolekcji Kawakubo
          w jej ojczyźnie przy okazji naszego debiutu w Japonii," tłumaczy Margareta van
          den Bosch, creative advisor, H&M.

Światowa premiera kolekcji będzie mieć miejsce na początku listopada podczas
          otwarcia drugiego sklepu H&M w Tokio w Japonii. Na pozostałych rynkach H&M
          kolekcja pojawi się kilka dni później.

Comme des Garçons Ltd założono w roku 1973, jako firmę opartą na kreatywności
          i oryginalności. Zawsze przełamując granice i kwestionując status quo, Comme des
          Garçons produkuje obecnie 14 różnych marek, zatrudnia prawie 700 osób i posiada
          sklepy w ponad 25 krajach.

Firma H & M Hennes & Mauritz AB (H&M) została założona w Szwecji w roku 1947
          i jest synonimem wysokiej jakości aktualnej mody w przystępnych cenach. H&M
          posiada szeroką gamę produktów podzieloną na wiele konceptów damskich, męskich,
          młodzieżowych, dziecięcych i kosmetycznych. Firmowe kolekcje odzieżowe są
          tworzone przez własnych projektantów, grafików i zaopatrzeniowców.

H&M zatrudnia ponad 68 000 osób i prowadzi ponad 1500 sklepów w 28 krajach.
          Dodatkowe informacje znajdziesz na www.hm.com
    • panistrusia Re: HM des Garcons 04.04.08, 13:39
      Zapachy też jakieś skroją na tę okazję? Ciekawe by to mogło być...

No i przyłączam się do prośby. U mnie jest Prada, Etro, inne D&G, ale HM ani pół :(
      • forevermore79 Re: HM des Garcons 04.04.08, 13:53
        Bedzie zapach unisex wg komunikatu :-) Hehe, a mowi sie, ze H&M to
        taka globalna siec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka