mamaguciusia Re: Dior Homme 23.05.08, 10:13 i love again YSL,zawsze do niego wracam wiosna i latem:) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę... 23.05.08, 14:40 Do południa pachniałam Tygrysem ale wydaje mi się dziś zbyt łagodny, po południu zamienię go na Shalimar edt. pozdr. Odpowiedz Link
sasia.sasia Re: Dziś pachnę... 24.05.08, 22:24 renia.renia napisał: > Do południa pachniałam Tygrysem ale wydaje mi się dziś zbyt łagodny, > po południu zamienię go na Shalimar edt. > pozdr. To mój pierwszy post tutaj. Dzięki, Reniu za namiary. Chciałam się ładnie przywitać - witajcie! Pachnę Black Cashmere. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 24.05.08, 00:14 Przez caly dzień towarzyszył mi Hiris, a teraz resztka balsamu Aquoliny o zapachu cukru pudru... ale oj, coś mi się odmieniło, może na wiosnę już jest za ciężki - do tej pory spało mi się w nim rozkosznie, a teraz jakby przyduszał... Na szczęście już prawie wykończyłam:-) Odpowiedz Link
indian-summer Skin w ilości nieprzyzwoitej ;) 25.05.08, 01:05 a na nadgarstkach Shalimar i First Love :) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Dziś pachnę... 25.05.08, 14:47 Moją włąsną mieszanką FB edp + Prada edp (ok. 10-15%) = rewlelacyjny słodziak ale podbity goryczką :o)) pozdr. Odpowiedz Link