ele_gancki 15.06.08, 17:43 Zakochałem się. Śliczny. O wiele lepszy od fioletowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Ultrared Paco Rabane Man 17.06.08, 13:29 Tak, ma cos w sobie- i tez wole go od klasyka, choc nie kupilbym- wydaje sie zbyt lukrowo jednostajny. Oczywiscie to edycja limitowana, jak zwykle ostatnio w przypadku dosc ciekawych meskich premier (kawowy Amen, DH Intense). Dla mnie b. slodki, przy czym jest to slodycz cukru pudru i pralinek, przelamana cytrusowo-kwiatowymi akcentami, ale i tak posiadajacymi meski charakter. Czuc nawiazania do Black XS, Amena, ale najbardziej do damskich- Flowerbomba, czy Pink Sugar Aquoliny. Powinien sie nazywac Infrared dla logiki, ale to juz inna sprawa :-) News byl tu dla kompletu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=80904566Pozdrawiam! Odpowiedz Link
izajasz53 Re: Ultrared Paco Rabane Man 20.06.08, 10:52 Słodziak, jeden z najsłodszych męskich zapachów jakie znam. Aż zęby bolą. Czerwona Pomarańcza - aromat bardzo charakterystyczny, chociażby z woni dostępnych na rynku napojów czy słodkich drinków. Na mnie pachnie jak dobrze wymieszana Margarita z nutką wanili. Potrzebowałem takiego słodziaka w zbiorze więc zakupiłem 50ml i jestem zadowolony z wyboru. Lepszy IMHO od Ultraviolet. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Ultrared Paco Rabane Man 20.06.08, 12:16 Ano fakt- slodko, ze Amen, czy Rochas Man wydaja sie przy nim niewinne :-). Przy czym zapach nie mdli w cieplejesze dni, wlasnie dzieki bloody orange. Odpowiedz Link