Dodaj do ulubionych

pomocy!!!-samoopalacz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:01
mam pytanie jak szybko można usunąc z twarzy samoopalacz.wczoraj użyłam
samoopalacz w żelu loreala,lecz dziś mam tego straszliwe efekty.próbowałam
już róźne peelingi,ale niestety nic nie pomaga.nigdy wczesniej tak mi sie nie
nie zrobiło,choć długo używam samoopalaczy tyle że zawsze w piance.nie wiem
co mnie podkusiło na ten w żelu.proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: pomocy!!!-samoopalacz 31.05.06, 15:28
      sprobuj moze sokiem z cytryny - troche wybiela. Ale pewnie tez niewiele zejdzie...
      To czy samoopalacz jest w piance czy zelu nie ma znaczenia.
      • Gość: karolina Re: pomocy!!!-samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:12
        dzięki za radę mam nadzieje,że się trochę zmyje
        • marceline2 Re: pomocy!!!-samoopalacz 31.05.06, 17:16
          spróbuj tonikiem z alkoholem. Tak mocno pocieraj i zejdzie.
    • 36mayfair Re: pomocy!!!-samoopalacz 31.05.06, 17:53
      Gdyby to bylo na nogach, to polecilabym uzycie wosku lub cukru i "zdarcie"
      samoopalacza, tak jakbys usuwala wloski.
    • Gość: karolina Re: pomocy!!!-samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:19
      szczerze mówiąc to mam go na całym ciele,lecz to mnie tak nie martwi bo teraz
      jest zimno i można chodzić w ciplejszych ubraniach. dzięki za rady.duzo mi
      pomogły na twarzy praiwe nie widac,moze spróbuje jeszcze ten wosk,albo jeszcze
      raz gruby peeling.musze troche poczekac bo skóra po tych wynalazkach ledwo
      wytrzymuje:) dziewczyny wierze,że wy nie popełnicie takiego błędu.mi to się
      zdarza pierwszy raz.zawsze nie miałam plam,a skóra wyglądała naprawdę ślicznie.
      teraz wolę być biała niż w plamki :)
      • marceline2 Re: pomocy!!!-samoopalacz 01.06.06, 11:04
        Karolinka!
        jak ty myślisz, że my nie popełniamy takich błedów to się bardzo mylisz:-))
        Kiedyś (6 lat temu) był dostępny taki samoopalacz Garniera w sprayu. Kupiłam go,
        zrobiłam peeling, stanełam nago w łazience na kafelkach i zaczęłam psikać.
        Wchłonął się, a ja poszłam spać. Następnego dnia wstałam, opalenizna ok,
        straszny smród jak to po samoopalaczu, ale zapomniałam o jedej sprawie, otóż
        stałam na kaflach w łazience i moje stopy od spodu były BRUNATNE!!!!Prawie
        czarne!!!!A na drugi dzień miałam wystąpić w sandałkach!!! Jezu jak ja
        wyglądałam!!! Jak murzyn tylko z odwrotnością barw. Oczywiście pumeks w łapy,
        jakieś chyba nawet mleczko do czyszczenia wanny poszło w ruch, ale dałam radę!!
        Jeżeli chodzi o samoopalacze to przetestowałam już chyba wszystko. Teraz stosuję
        do twarzy do karnacji jasnej CHANEL ( jest ok, nie śmierdzi!!!), a do ciała
        balsam dotyk słońca Garnier. Kiedyś była rewelacyjna pianka do ciała i nóg
        Lancome, miała takie drobinki złota w sobie i była w ciemnym kolorze, więc przy
        aplikacji było widać czy jest równomiernie rozprowadzon, ale już tego produktu
        nie ma w sklepach. Mam nadzieję , że dziś twoja twarz jest ok. Mała rada: przed
        aplikacją na twarz, przemyj twarz tonikiem z kwaśnym odczynem ( bez alkoholu),
        poczekaj aż twarz wyschnie i dopiero aplikuj. Jeśli chodzi o dłonie: bo z nimi
        jest często problem, ty cała złota , a dłonie białe. Ja kiedy smaruje ciało, po
        wszystkim już myje dłonie dokładnie, następnię wierzch dłoni ocieram o uda
        (przyklepuje), z tego względu, że na uda aplikuje zawsze więcej i dłonie po
        takim zabiegu tez mają ładny kolor. To wszystko z mojej strony. Trzymaj się.
        • Gość: karolina Re: pomocy!!!-samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 00:17
          dzięki !!! poradziłam sobie z tym samoopalaczem oczywiście z waszą pomocą
          inaczej nie wiem co by było. teraz po upływie ok. tygodnia śmieję się z tego i
          znowu chce poeksperymentowac teraz moze troche lżej bo chce kupic balsam
          bronzujący niestety mieszkam w małym mieście i trudno jest cos takiego dostac
          bo kiedy zbliżają się wakacje ludzie wykupują wszystko co przyśpiesza
          opalenizne lub opala nie mówiąc o solarium do którego wszyscy chodzą non stop.
          niestety ja nie mogę korzytac z tego dobrodziejstwa bo mam chorą tarczycę i
          kiedy opalam się to później przez kilka dni strasznie mnie boli,że nawet nic
          nie mogę przełknąć, wiec pozostaje mi albo kolejny raz spróbowac samoopalacz
          albo czekac na słońce(czyli pozostac blada:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka