mettemarit Szukam do testów... 12.02.09, 12:04 Szukam testowych ilości: Tobacco Vanille i Black Orchid Tom Ford Petite Cherie, Songes i Vanille Exquise Annick Goutal Serendipitous Serendipity 3 Que viva! Escada Stella Sheer 2004,2005,2007 Aziyade Parfum d'Empire Jicky Guerlain Odwdzięczę się swoimi Kontakt na gazetowego lub mettemarit@wp.pl Odpowiedz Link
paniszprottka Szukam Mintea Masaki Matsushima 12.02.09, 17:41 Mintea Masaki Matsushima - kupie chetnie, nie kisic tylko oddawac! Odpowiedz Link
izolden DIPTYQUE L'OMBRE DANS L'EAU 19.02.09, 18:38 kropelki do testów. Odwdzięczę się :-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Usilnie poszukuję nr 91 23.02.09, 22:20 Szukam :-) * Demeter: Cinnamon Bun, Cinnamon Toast, Fig Leaf, Chamomile tea, Christmas tree, Tomato, Linden, Waffle Cone, Prune, Always Sexy, Earl Grey...inne *Paname KM *Chanel sycomore *PG Une Crime Exotique *Botrytis *Fragonard Belle de Nuit i inne *Deci Dela *Chocolovers *Spicy Cocoa *Sticky Cake *Chocolate Greedy Oddam probki: Elixir Hypnose i edp, Fleur de noel, Molekuly, Amour de Cacao,Matin Calin, Manoumalia Lesnez, Pilar & Lucy, The exact friction of stars EdP, Serendipitous, Harissa, Ouarzazate, Calamus, Sequoia, H&M CdG, 5th Avenue, Bois Farine, Poivre Piquant, Piment Brulant, Safran Troublant, Mechant Loup, Tea for two L'Artisan Parfumeur, Pink Sugar , Voile d'Ambre edp i perfumy czyste , Neonatura cocon YR, Pamplelune, Winter Delice, Philosykos, Brown Sephora i inne sephorowe miksy waniliowe, L'Or edp i edt, Fleur de Figuier Molinard, Must, Etra, Narciso edt, Le feu light, Asja, Eau i Elixir des Merveilles, Nilowy, Black Cashmere, Still J Lo, My Queen, Hiris, Dune Sun, Alchimie, Feminite du Bois eau timide i eau deodorante, Stella edp, L de Lolita, Kenzo amour edp i Indian Holi , Le Parfum, Dolce Vita... i inne gotowe, ktorych chętnie się pozbede:o) Przygarne tez odlewke słonia i Elle w zamian cos z moich flaszek. Zapraszam na @ gazetowa. Odpowiedz Link
assienka Re: Kropli Soir de lune i Alchimie 25.02.09, 10:06 W zamian oddam próbkę gentiany i innych z serii Aqua allegoria Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna D&G Light Blue 03.03.09, 19:09 Witam! Poszukuję odrobiny, tak do 5-10 ml do bliższych testów. Odkupię za rozsądną cenę albo wymienię na coś z mojej kolekcji, a mam tego sporo. Dobre dusze zapraszam na @ gazetowego. Odpowiedz Link
arthemis1 poszukuję comme des garcons do testów 04.03.09, 09:14 szukam wszystkiego z serii Sweet, Sherbet i Energy C, nie posiadam za wiele niszowców na wymianę ale mogę służyc wszystkim z mojej kolekcji. Chętnie też kupię w rozsądnej cenie, najlepiej hurtem :) piszcie na arthemis1@wp.pl lub na gazetę Odpowiedz Link
olesiam Poszukuje kilku zapachow z Editions de Parfums 04.03.09, 19:32 Kupie (lub poszukam czegos na wymiane) najchetniej 10 ml pojemności, lub koncowki z wiekszych flakonow -Bigarade Concentre, Iris Poudre, Lipstick Rose Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
tonle Magnifique, Givenchy Interdit - kropli 07.03.09, 22:39 poszukuję: Magnifique - Lancome Givenchy: L'Interdit, Fleur d'interdit kilka kropli do testów, albo miniaturki :) tonle@gazeta.pl Odpowiedz Link
strega Re: Usilnie poszukuję nr 91 08.03.09, 12:14 Kropli escentric 01 i molecule 01 do testów.Odwdzięczę się tym,co mam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mama.ady s.m.novella maresciella,creed epicea,le labo 23 11.03.09, 13:23 mam dużo niszy na wymianę Odpowiedz Link
aggis20 Tihota, Amande Sucree, Lea, kilka PG i Profumum 12.03.09, 20:34 Moja lista wymarzonych zapachów do przetestowania :) *Amande Sucree Sinfonia di Note *Indult Tihota *Calypso St. Barth Lea *PG - Un Crime Exotique i Musc Maori *Profumum - Confetto, Vanitas, ew. Acqua e Zucchero Na wymianę mam między innymi: *kilka próbek CDG - słodziaki Spicy Cocoa i Wood Coffee, syntetyki Tar i Dry Clean *Tom Ford Black Orchid *Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur *Botrytis Ginestet *Aomassai PG *Chaos DK *Serendipitous *Opium Fleur Imperiale *Amber L'occitane *Hiver Micallef *Mauboussin EDT *Safari *Moge zrobić też próbki - np. HP Elixir, EC, Tygrys Kenzo, nowa OI, Time To Play, Vanille Bourbon Il Profvumo... mój mail: aggis20@o2.pl Odpowiedz Link
yellow_kadmium poszukuję / oddam 19.03.09, 08:12 Poszukuję: Molecule 01 (chętnie większa odlewka) Lutens - El Attarine, Bois et Fruits, Cedre DelRae - Amoureuse, Bois de Paradis, Emotionnelle Heeley - Iris de Nuit Oddam: Serge Lutens - Fleurs de Citronnier, Louve, Santal de Mysore, Borneo 1834, Serge Noir The Different Company - Un Parfum de Charmes et Feuilles, Rose Poivree, Sel de Vetiver LesNez - Let Me Play the Lion, L'Antimatiere, The Unicorn Spell Parfumerie Generale - Cadjmere, Felanilla, Iris Taizo O. Durbano - Jade D. Karan - Chaos Escentric Molecules - Escentric 02 L'Artisan - Navegar, The Pour un Ete, Piment Brulant, Mure et Musc Extreme, Fou d'Absinthe CB I hate Perfume - Revelation Frapin - Esprit de Fleurs, Terre de Serment Bond no.9 - Park Avenue F. Malle - En Passant La Prairie - Silver Rain Lubin - Idole, L'eau Neuve Hermes - Terre Comme des Garcons - CGD 2, Sweet Nomadtea, Calamus, Jaisalmer Parfum d'Empire - Osmanthus Interdite, Ambre Russe Mauboussin - Historie d'Eau Carthusia - Aria di Capri A. Goutal - Les Nuits d'Hadrien E. Coudray - Givrine Penhaligons - Victorian Posy Lalique - Perles Guerlain - Samsara, Mahora Givenchy - Ange ou Demon, Organza Narciso Rodriguez - For Her edp McCartney - Stella Perfumer's Workshop - Tea Rose Bvlgari - au Thé Vert Dior - Pure Poison, Dolce Vita Cartier - Le Baiser du Dragon Torrente - L'Or Tesori d'Oriente - Aegyptus Gloria Vanderbilt - Honeymoon Azzaro - Visit Cerruti - Image Dolce & Gabbana - By Woman Lanvin - Rumeur Odpowiedz Link
lesbelles Re: poszukuję / oddam 31.03.09, 16:58 Służę Cedre :) Proszę o dane do przesyłki :) Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję nr 91 21.03.09, 23:18 wymienię próbki na inne próbki, najchętniej nieznaną niszę. tu moja lista: spreadsheets.google.com/pub?key=pm768Z1HJNneR5-uFxr7gVg propozycje proszę słać na maila gazetowego. Odpowiedz Link
elefantino Elixir Penhaligon's 23.03.09, 19:32 Szukam z wielkim utęsknieniem i nadzieją. W zamian - moja dozgonna wdzięczność oraz (na razie) bliżej niezidentyfikowane próbki z dna mojej szafy. Kontakt - mwysokinska@gmail.com Odpowiedz Link
elve Re: Elixir Penhaligon's 23.03.09, 23:05 hej :) a zaglądałaś na listę post wyżej? elixir czeka :) Odpowiedz Link
allergique Aoud, Night Aoud i Rose Aoud- probek szukam 25.03.09, 18:09 w zamian wiele niszy. kontakt na vatnae(at)gmail.com Odpowiedz Link
coralin Wymienię 28.03.09, 18:58 E.Coudray Givrine oryginalna w kartoniku z atomizerem Eau d'Italie Baume du doge oryginalna w kartoniku Rosa magnifica Guerlain robiona, 3 ml Asja Fendi robiona , 1,5 ml Fantasia Fendi, robiona, 1,5 ml Nirmala Molinard, robiona 1 ml van Cleef Automne- pare kropel na wypróbowanie Amorito- jakas kropelka Sa majeste la rose Serge Lutensa- kropelka dosłownie,ale na obeznanie z zapachem starczy Desnuda Ungaro- 1 ml Odpowiedz Link
tonle Byzance i Femme Rochas - kropli szukam ... 20.04.09, 11:52 kontakt: tonle@gazeta.pl Byzance, Femme Rochas - bardzo chetnie poznam :) Odpowiedz Link
tonle Poeme Lanc, Alchemie Rochas - poznam :) 20.04.09, 11:57 tonle@gazeta.pl ps. nie pogardzę miniaturką jak ktoś chce odsprzedać Odpowiedz Link
aistionnelle Wymienię próbki 20.04.09, 20:47 1.L`Artisan:(firmowe Luckyscent ok 2 ml ) Mure et Musc, Tea for two,Voleur de Roses,L`eau de L`artisan,Dzing, Poivre Piquant,Jour de Fete, Timbuktu, Bois Farine 2.Serge Lutens :Nuit de cellophane, Rousse, Serge Noire, Douce Amere, Cedre 3.Teo Cabanel:Julia, Oha, Alahine 4.Inne:Patchouly Indonesiano -Farmazia SS Annunziata,Bois 1920 Real Patchouli,Keiko Mecheri -Patchoulissime,Il Profumo Patchouli Noir,Profumum -Patchouli, TDC Sublime Ballkiss,Parfums Delrae Emotionnelle, Susanne Lang -Lotus Blossom Szukam większości Lutensów, CDG, Demeter,różnych wersji wanilii i róż, ale można też kusić innymi zapachami:-)))A Odpowiedz Link
aistionnelle Re: Wymienię próbki 21.04.09, 15:23 Nieaktualne następujące spośród w/w:Serge Lutens :Nuit de cellophane, Teo Cabanel:Julia, Oha, Alahine,Patchouly Indonesiano -Farmazia SS Annunziata,Bois 1920 Real Patchouli,Keiko Mecheri -Patchoulissime, Parfums Delrae Emotionnell Odpowiedz Link
tonle Serendipitous - kropli dla poznania... 22.04.09, 23:43 Serendipitous - Serendipity3 - kilka kropli :) tonle@gazeta.pl Odpowiedz Link
marzena8296 My Givenchy Dream usilnie -choćby kilka kropel.... 23.04.09, 10:39 Poratujcie.... My Givenchy Dream oraz wszelkie: Agent Provocateur- kasyczny, AP-Eau Emotionelle, AP- Maitresse, AP- Strip choćby za kilka kropel będę zobowiązana i odwdzięczę się czymś ze swojego zbioru - do uzgodnienia. Kontakt: narcissem@o2.pl pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
madzikusdwa Błagam o Vetre Violette - kilka kropel choć 23.04.09, 21:24 potrzebuję pilnie do testów, któs poratuje ? Vetre Violette L'artisan :) Niestety nei posiadam żadnych niszowców ale w zamian moge oddać roznosci :) kontakt : madzik85@wp.pl Odpowiedz Link
aistionnelle Re: Błagam o Vetre Violette - kilka kropel choć 23.04.09, 22:53 Daj znać na maila gazetowego:-)A Odpowiedz Link
aistionnelle Jardins de Kerylos PG ... 06.05.09, 23:16 może ktoś mógłby psiknąć kilka kropel?Podzielę się tym co mam w zamian Odpowiedz Link
mok.ka Sun Jil Sunder krople..nawet odkupie 12.05.09, 13:41 znalazlam fajna okazje na allegro, pamietam ze kilka lat temu zapach bardzo mi sie podobal.. ale czy teraz?chcialabym kupic ale boje sie w ciemno, moze ktos poratuje kropelka? Bede dozgonnie wdzieczna:) Odpowiedz Link
mama.ady byredo chembur i le labo 23 london 15.05.09, 22:08 w zamian do wyboru dużo próbek niszowych zapachów Odpowiedz Link
silencio18 Re: Usilnie poszukuję nr 91 28.05.09, 19:08 Nadal szukam do testow: - Lalique Tendre Kiss - Chopard Mira Bai - Guerlain L'Heure Bleue - Patou Joy W zamian probki z mojej kolekcji - sporo klasykow i zapachow retro. Niestety nie gustuje w niszowcach, wiec z tym byloby ciezko, ale z przyjemnoscia podziele sie tym co mam ;-) Odpowiedz Link
dixi Kashmina touch poszukuję 01.06.09, 21:31 próbki, niedużej odlewki... w zamian coś z moich zbiorów, chętnie nabędę również drogą kupna; Odpowiedz Link
mok.ka poszukuje kropli kilku zapachow, a mianowicie: 22.06.09, 23:36 Hiris Hermes Sun Jil Sander Casmir Chopard Curious gdyby ktos ogl mnie poratowac kropla, boje sie w ciemno zamawiac:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
aistionnelle Re: poszukuje kropli kilku zapachow, a mianowicie 26.06.09, 10:02 Daj znać na maila gazetowego, znajdzie się kropli parę:-) Odpowiedz Link
justyna2731 Chanel Cristalle edt i Flowerbomb extreme 23.06.09, 11:36 Chanel Cristalle edt i Flowerbomb extreme nie mam gdzie sprawdzić, uwielbiam Cristalle eau verte i flowerbomb edp, ciekawa jestem czy siostrzane zapachy mi się spodobają, proszę choć po kilka kropel... Odpowiedz Link
izolden Galliano poszukuję 25.06.09, 19:16 kropelek do testów. Odwdzięczę się. Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję nr 91 18.07.09, 11:00 niewielkiej ilości Royal Muska Micallef do testów. odwdzięczę się :) Odpowiedz Link
zielona28 Szukam.... 19.07.09, 13:43 Szukam Parfumerie Generale Musc Maori(najchętniej odlewki,ale próbką powyżej 1 ml w ostateczności też nie pogardzę). Oddam za PG: -Fig Apricot Fresh Index ok 2 ml odlewka bez atomizerka -Frapin Terre de Sarment ok 1 ml fiolka z luckyscent -Profumum Soavissima jw. -Donna Karan Chaos(chyba nowa wersja)robiona, ok 0.9 ml -Micallef Night Aoud,robiona ok 1 ml -Micallef Royal Musca robiona ok 1 ml -Czech & Speake Rose firmowa kartonik ok 1 ml -Czech & Speake Neroli jw -Czech & Speake Citrus Paradisi jw. -najnowsza letnia wersja Angel Sunessence Muglera ok połowy fiolki sephorowej -V&R Flowerbomb edt ok połowa fiolki sephorowej -Anna Sui Night of Fancy robiona 1,5 ml -nowość męska Boss Hugo Boss Edition firmowa z kartonikiem ok 2 ml -nowość męska Lacoste Elegance firmowa z kartonikiem,ok 2 ml Pojemności jeszcze dokładniej posprawdzam. Odpowiedz Link
k19761 Safari RL 19.07.09, 13:51 poszukuje safari RL for women, niewielkiej ilosci na testy prosze o kontakt na maila k1976@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
elve post ariadny2222 23.07.09, 12:09 ariadna2222 23.07.09, 10:32 Odpowiedz wymienie : Parfum dEmpire Ambre Russe próbka 1ml ubytek ok 1/4 Caron Parfum sacre EDP próbka 1ml Black Cashmere Donna Karan próbka 1ml Odpowiedz Link