plomyczek_ Fleur de Noel YR 23.01.09, 10:33 w klimacie Kenzo Amour, cudne! Różą toto na mnie nie pachnie ale wisnia albo czeresnia...i duuuzo migdalów:] koniecznie musze kupic druga flaszke(akurat jest w promocji -50%). Odpowiedz Link
mathilde17 Testuję Molekuły. 23.01.09, 11:43 Wczoraj jedynka, dziś dwójka. Zabawne są. Gdy powącham nadgarstek, uciekają spod nosa, ale cały czas czuję je wokół siebie - tak jakoś pięć centymetrów nad skórą. Zwłaszcza dwójkę - atramentowo-wodną, wyraźniejszą. Jedynka - w chwilach, gdy ją czułam - drzewo, proszek do prania, odrobina kadzidła. Zaczyna mi się podobać koncept - perfumy, przez które nie mogę się przegryźć do końca, nie dają się złapać i rozkminić. A kiedyś nie czułam ich w ogóle i twierdziłam, że to ściema;) Odpowiedz Link
aggis20 Vanille Bourbon Il Profvmo + L 24.01.09, 10:40 czyli najnowszy miks, bardzo udany :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 24.01.09, 13:42 Black Cashmere. zaraz doprawię Wenge i Labdanum, ślicznie ze sobą grają :) Odpowiedz Link