czekolada69 Usilnie poszukuję słodyczy... 19.09.09, 17:16 CSP, amour de cacao i inne słodkie (Vanille Cannelle, Matin Calin, Caramel Sunset itd) Tobacco Vanille, Tom Ford Private Blend Boucheron Trouble Dior Hypnotic Poison Elixir La Perla, Eclix The Body Shop Amorito Serendipious Musc Maori MAC MV2 sephora brown eint de Neige, Lorenzo Villoresi Un Crime Exotique, Parfumerie Generale Profvmo Vanille Bourbon 1270, Frapin D'Humeur a Rire, L'artisan Dulcis in Fundo, Profumum Tarte aux Myrtilles Sinfonia di Note Coeur di Noisette Fantasy Spears Profumum Confetto Aquolina, chocolovers La Perla, J'aime Les Fleurs Escada Rockin'rio, Sunset heat, pacific paradise demeter apple pie i mulled cider, ciastka cukry i inne jadalne pco2 etro, heliotrope oferuję to co w poprzednim poście! kontakt bamelot@gmail.com Odpowiedz Link
itsmee Re: Usilnie poszukuję słodyczy... 09.11.09, 16:08 dolaczylabym jeszcze do tej kolekcji wszystkie zapachy Comptoir Sud Pacifique i czekolady z Il Profvmo Odpowiedz Link
heliamphora Murmure, Vent Vert, Eau de Gloire... 19.09.09, 23:25 Czy ktoś może ma odrobinkę takich różnych moich starych sentymentów, żebym wiedziała, czy chcę do nich wracać na dobre, czy też lepiej zachować o nich tylko miłe wspomnienia: -Balmain Vent Vert -Van Cleef et Arpels Murmure -Van Cleef et Arpels First Love -Parfums d'Empire Eau de Gloire -Weil Antilope Odwdzięczę się różnymi różnościami: niszowce, szypry, orienty, kadzidła itp. itd. Odpowiedz Link
mmartiene szukam SAFARI FOR MEN 23.09.09, 14:27 na wymianę ok 650 innych probek wiec chyba sie dogadamy :) marta malpa communic8.pl Odpowiedz Link
michau2312 AA Gentiana Guerlain 24.09.09, 21:45 Chciałbym testową ilość, odwzajemnię się drugą gencjaną - Hermes Gentiane Blanche albo czym chata bogata. Odpowiedz Link
jollinka Re: AA Gentiana Guerlain 25.09.09, 11:11 michau mam gentiane ale dzis wyjezdzam na tydzien wiec jezeli nikt inny sie nie zglosi to zapraszam po powrocie :) Odpowiedz Link
rufelek Anne Pliska i Ambre Intense Evody 28.09.09, 17:03 szukam do testow, odwdziecze sie :-) Odpowiedz Link
furka_dusz Re: Anne Pliska i Ambre Intense Evody 30.09.09, 10:58 Masz wiadomość, bejb:) Odpowiedz Link
tonle kto chce Crystal Noir i Versense Versace? 30.09.09, 21:09 jak w temacie: Versace: Crystal Noir - - miniaturka Versense - próbka oddam za coś fajnego :) Jednak nie moja firma, CN jednak nie moje nuty zapachowe kontakt: tonle@gazeta.pl szukam np. do poznania - zapachy J.Lopez - Glow, Miami, ...Alchemia Rochas Odpowiedz Link
tonle In Love Again - klasyk - YSL - oddam za coś fajneg 30.09.09, 21:11 za cos fajnego :) i co się spodoba, czego szukam, itp... A mam miniaturki oryginał kontakt: tonle@gazeta.pl Jak ktoś napisał - Kuście :) Odpowiedz Link
mathilde17 Szukam do przetestowania waniliowców... 01.10.09, 15:02 ...następujących: Guerlain: Spiritueuse Double Vanille (tego w szczególności;)) La Maison de la Vanille: Vanille Noire du Mexique i Vanille Sauvage de Madagascar Indult: Tihota L'Occitane: Eau des Vanilliers (wycofane, ale może komuś się ostało...) Tom Ford: Tobacco Vanille. Na wymianę: Artisan: Ambre Extreme, Havana Vanille, Premier Figuier Extreme, L'Eau du Navigateur Molinard: Habanita i Miss Habanita Maitre Parfumeur et Gantier: Baïmé Hilde Soliani: Fraagola Saalata, Doolciissimo, Saalisssimo, Il Vs Iris, Acquilissima St Barth: Lea Ebba: Miss Marisa i By Sea POTL: Luctor et Emergo Za Guerlaina mogę oddać nawet ze trzy próbencje - ciekawi mnie okrutnie:) Odpowiedz Link
itsmee Re: Szukam do przetestowania waniliowców... 09.11.09, 16:06 Jezeli lubisz"waniliowce" koniecznie powinnas przetestowac wanilie burbonska z Il Prvfumo jest fenomenalna,ten zapach jest tez w postaci olejku osmo absolut,ktory dziala na zasadzie osmozy...ja jestem zafascynowana tym tematem... bardzo ciekawe sa tez niszowce z Comptoir Sud Pacifique Odpowiedz Link
justyna2731 mam na wymianę Artisan, Coudray, Kilian 01.10.09, 16:49 Artisan Havanna Vanille Coudray Ambre et Vanille Kilian Back to Black Amouaage Epic Artisan Safrant Troublant Rose Praline Micallef patchouli Micallef Aoud gourmet Lutens Un bois vanille etro Messe de Minuit Micallef automne Lutens feminite du bois Etro Etra Micallef Note vanille v&r flowerbomb edp Max Mara Kashmina chętnie wymienię na słodkie drewienka Odpowiedz Link
el.roy Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 12.10.09, 22:26 szukam do przetestowania Eau d'Orange Verte Odpowiedz Link
moze-kinia Szukam różnych zapachów 13.10.09, 19:49 Jestem na etapie testowania więc wiele zapachów mnie interesuje. Napisz jakie masz a ja mogę zrobić odlewki 1 ml. Oto moje zapachy: -Angel Violette T.Mugler -Diamonds Armani -Miracle Forever Lancome -Miami Glow J.Lopez -Ode a L' amour Yves Rocher -Ode a L' amour Passionnement Yves Rocher -Flowing Puma -Neonatura Cocon Yves Rocher -Tendre Jasmin Yves Rocher -Pur Desir de Lilas Yves Rocher -Pleasures Estee Lauder -Classique J.P.G. Odpowiedz Link
czekolada69 :prosi: Serendipitous Serendipity 3 13.10.09, 23:35 zależy mi na poznaniu zapachu... proszę o kontakt bamelot@gmail.com jeśli tylko będę mogła - chętnie się odwdzięcze inną próbką Odpowiedz Link
aistionnelle Szukam Foirreau Noir oraz Fille en Aiguilles- 15.10.09, 11:32 wystarczy parę kropli:-)mam dużo innych zapachów na wymianę Odpowiedz Link
paulinaa Wymienię próbki 18.10.09, 16:15 Wymienię próbki na próbki innych zapachów, jestem otwarta na propozycje. Do oddania mam: Satellite A la Figue i Padparadsha Bond Nuits de Noho, Union Square Rance Eugenie Voluspa Fleur de Cocoa, Vanille Creme Fleur Etro Etra Juliette has a Gun Lady Venegeance PG Jardin de Kerylos G. Hayman Cotton Candy B. Spears Hidden Fantasy Stephanie de Saint Aignan Tobacco Mucho DK Chaos Farmacia SS Annuziata Cara Gris Clair Parfum d'Empire Osmanthus Interdite Demeter Pinkitude, Hershey's Kisses Amouage Jubilation XXV Artisan Mandarine tout Simplement Etro Messe de Minuit Serendipitous Les Nereides Imperial Opopnax Tokyomilk Lapsang su chong kontakt na @ gazetowego Odpowiedz Link
plomyczek_ Oddam próbki 19.10.09, 12:19 Kochani mam pudlo probeczek i raczej nie bede ich juz uzywac. Stoja i zajmuja miejsce. Moze ktos chce? Nie chce mi sie robic listy i wypisywac czego ile jest:-) Oddam wszystkie hurtem za czarna czekolade;-) Odpowiedz Link
marzena8296 Cerutti IMAGE błagam! 10.11.09, 22:08 Cerutti Image -kroplę, lub chociaż psiknięty blotter, chusteczke, cokolwiek... kontakt: narcissem@o2.pl Marzena Odpowiedz Link
voluspa Un Crime Exotique kropelka 24.10.09, 19:51 Będę wdzięczna i odwdzieczę się zapachowo za próbkę Un Crime Exotique Parfumerie Generale Odpowiedz Link
igusiatko szukam wszystkiego czego nie znam:) 25.10.09, 17:48 Pogrubionym tekstem zaznaczyłam te zapachy których mogę zrobić odlewki. Wiekszość próbek jest robiona, jendak bardzo dużo równiez mam tych oryginalnych z kartonikiem jak i z Lucky Scent. -Le Feu D'Issey Issey Myiake -Fe Feu D'Issey Light Issey Myiake -L'eau D'Issey Issey Myiake -Idole de Lubin -L'eau Trois Diptique (wersja zarowno grzybowa jak i bez grzyba;)) -Nu Edp YSL -Le Baiser du Dragon edp Cartier -Le Baiser du Dragon Elixir Cartier -Black Sea Micallef -Night Aoud Micallef -Hiver Micallef -Outomne Micallef -Theorema edp Fendi -Theorema Esprit D'Ete Fendi -Theorema Leggero Fendi -French Lover Malle -Jaisalmer CdG -Zagorsk cdg -Ouarzazate cdg -Kyoto cdg -Avignon cdg -Sticky Cake CdG -Nomad Tea CdG -Tumulte PH Lacroix -Wenge Donna Karan -Labdanum Donna Karan -Chaos Donna Karan (nowa wersja) -Black Cashmere Donna Karan (obydwie wersje nowa i stara) -Feminite du Bois Shiseido (Deo, edp, mist) -Cardinal Heeley -Esprit du Tigre Heeley -Eau d'Italie Baume du Doge -Bois D'Ombrie -Annayake Myiako -Etro Patchouli -Etro Etra -Etro Messe de Minuit -Royal Pavillon -Ce soir Ou Jamais -Hypnotic Poison Elixir -Durbano Amethyste, Jade -Organza Indecence -Kenzo Tigre -Kenzo Elephant -Alchimie Rochas EDP i EDT -Habanita Molinard -Belle de Minuit -Brown Sephora -Nature Millenaire -Ambre Sultan Serge Lutens -Daim Blond SL -Un Bois Vanille SL -Russe SL -Statkus -Elixir Penhaligons -Killian Straight to heaven -Killian Absinthe verte -Tea for Two l'artisan -Dzongkha -Premier figuier extreme -Passange d'enfer -Demeter: Patchouli, Beeswax, Giant sequoia, Thunder storm, BabyPowder, Cinnamon bun, Dirt, Fig Leaf, Holi smoke, Incense, Creme Brulle, Leather, Freesia, salt air,Fire place, snow, earl grey, Blueberry muffin -Kashmina touch max mara -Neonatura cocon -Angel violette -Thundra -Bois Precieux -Fougere bengale -Ambre fetiche -in bali kenzo -Flowerbomb extreme(edp, deo) -Note Vanille Micallef -LouLou -Winter delice -Musc maori -Brodway nite bond no 9 -Mandragore -Mure et musc -Timbuktu -ambre extreme -l'eau d'ambre extreme -Gucci PH -Guerilla 1,2 -Parfum sacre edp -Extravagance -Palisander -Sequoia cdg -1270 Frapin -Harissa -Opoponax -Poivre piguant -sun, moon stars -Red amber incence -Tobacco vanille voluspa -Pink sugar -PG 18 Cadjmere -LolitaL "L" -Tendre poison -Eau Lente -L'Or -Borytris -Carnation -Olibanum -Revelation IHP -Indian Holi -Amour kenzo -Let mi play the lion -Le Labo Patchouli -Le Labo Labdanum -Le Labo Gaiac ufff... i wiele wiele innych ale nie chce mi się już wypisywać. może na te znajdzie sie ktos chętny na wymianę?:) przyjmę wszystko czego nie znam:) Odpowiedz Link
affne Re: szukam wszystkiego czego nie znam:) 07.12.09, 17:55 Witam :) Mam na wymianę próbki : * Gucci EDP – 1,7 ml – u mnie trochę więcej niż pół próbki * HERMES Eau Des Merveilles- 1,6ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki * Idole d'Armani Giorgio Armani EDP- 1,5ml – u mnie troszkę mniej niż pół próbki * Promesse Cacharel EDT – 1,5 ml - u mnie troszkę mniej niż pół próbki * Flowerbomb Viktor&Rolf edt - 1,5ml – u mnie ok. ¼ próbki * Gucci EDP II – 1,7 ml – u mnie więcej niż pół próbki * Liberte Cacharel EDT – 1,5 ml – u mnie pół próbki * Hermes Un Jardin Sur Le Nil (nie mam na nią opakowania) – u mnie pół próbki * Eau Indigo L'eau Par Kenzo - 1,5ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki * Hermes Un Jardin en Mediterranee EDT- 2 ml – u mnie sporo więcej niż pół próbki * L'eau Ambree Prada EDP- 1.5ml – u mnie więcej niż pół próbki * Prada Prada EDP – 1,5 ml – u mnie trochę mniej niż pół próbki * Jil by Jil Sander- 1,2ml – u mnie prawie pełna próbka * Gucci Rush EDT – 1,7 ml – u mnie więcej niż pół próbki * Flora by Gucci - 2ml – u mnie ciut więcej niż pół próbki * Florale Kenzo Amour-1,5ml – u mnie mniej niż pół próbki * Calvin Klein Euphoria EDP – 1,2 ml – u mnie mniej niż pół próbki * Escada Signature EDP – 2 ml – u mnie więcej niż pół próbki * A Scent Issey Miyake - 1ml – u mnie ciut mniej niż pół próbki * Issey Miyake L'eau D'issey - 1,2ml – u mnie pół próbki * YR Neonatura Cocoon (r) - ok. 1 ml * Bvlgari Black (r) - ok. 0,5 ml * Salvador Dali Laguna edt (r) - ok. 0,9 ml + Próbka Givenchy Organza – 1 ml – nie wiem ile zostało bo nie widać, ale myślę, że z pół próbki na pewno L'eau Jadore Dior – 1 ml – tu też nie widać, coś na pewno jest – może być mniej niż pół próbki Echo woman Davidoff - 1,6 ml – też nie widać, ale pół na pewno jest Czy coś Cię u mnie zainteresuje, bo ja jestem zainteresowana kilkoma próbkami u Ciebie :) Odpowiedz Link
goskabern Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 02.11.09, 12:08 Poszukuję malutkiej ilości Jadore Dior na próbę.. kontakt: goskabern@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
mmartiene szukam Prada Eau Ambree 06.11.09, 20:46 nawet kropelki - place za przesylke :) sciskam marta malpa communic8.pl Odpowiedz Link
affne Re: szukam Prada Eau Ambree 07.12.09, 22:04 Witam :) Mam Pradę Eau Ambree, poszukuję głównie: Yves Roche - Nature Millenaire Cacharel - Gloria Cacharel - Amor Amor Kenzo - Jungle Elephant Hugo Boss – Intense, Deep Red Armani - Mania Lancome - Miracle Lacoste - Touch of Pink Chanel - Mademoiselle Versace – Bright crystal D. Karan – Black Cashmere Dior - Addict, Dolce Vita Lancome - Poeme Nina Ricci – różne oprócz Nina Joop – Jette Escentric Molecules - Molecule 1 Chopard - Wish L'Artisan Parfumeur - Tea For Two Narciso Rodriguez - Black for her Hermes 24 Faubourg Versace – Woman Cacharel - NOA Cacharel – NOA Perle Vivienne Westwood - Boudoir Lolita Lempicka - Si Lolita Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
marzenna01 Black Cashmere - próbeczke taka 2ml kupie chetnie! 06.11.09, 21:05 marze poznać :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Przenies.- "Armani prive Eclat de Jasmin 3,6 ml" 07.11.09, 16:12 autor: lucapuka "Armani Prive Eclat de Jasmin trzy nowiutkie atomizery o pojemn. 1,2 ml, firmowe, w pięknych czarnych kartonikach czyli 3,6 ml tego drogocennego eliksiru wymienię na odlewkę Galliano." Odpowiedz Link
lucapuka Galliano szukam oddamArmani Prive Eclat de Jasmin 07.11.09, 17:09 Dzięki Forevermore :) - zagapiłam się. Odpowiedz Link
dixi Re: Usilnie poszukuję 92- wątek próbkowy 10.11.09, 12:44 szukam klasycznego addicta - orginalnej próbki albo odlanej z flakonu, którego właścicielka ma 100% pewność że to oryginał; mam obawy, że mój kupiony w sklepie internetowym addict nie jest oryginalny i potrzebuję kropli oryginału do zweryfikowania; oczywiście odwdzięczę się, czym chata bogata ;) Odpowiedz Link
izolden Sensuous Estee Lauder poszukuję 11.11.09, 13:10 kropelki do testów, odwdzięczę się :-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
suss_kind Re: Sensuous Estee Lauder poszukuję 12.11.09, 17:23 izolden napisałam maila :-) Odpowiedz Link
bierna Armani Prive Amethyste 17.11.09, 10:24 Kropelki Armani Prive Amethyste. Mam na oku całą flaszeczkę ale nie znam zapachu (z recenzji wynika że dokłądnie moje zapachy). Proszę bardzo o pomoc. W zamian mogę ofiarować kropelkę: dekant ok. 5 ml Un Jardin En Méditerranée Etro Vicolo Fiori,Frederic Malle Lys Mediterrane,Micallef Royal Muska,Micallef Note Vanille,MPG Camélia Chinois,Perfumerie Generale Cadjmere,Perfumerie Generale L`Eau de Circe,Nasomatto Silver Musc,Acqua di Biella Cashmere Twill,Armani Prive Pierre de Lune,S.Lutens Bois de Violette,Ex Vinis Nr.3,Ex Vinis Nr.2,Clean Shower Fresh,Carthusia Mediterraneo,CdG Calamus,Linari Notte Bianca, Linari Angelo Di Fiume,Frapin 1270,IL PROFVMO Vanille Bourbon, CdG Zagorsk, CdG Hinoki i inne CdG. Odpowiedz Link