ascham 08.08.07, 09:12 Witam.....pilnie potrzebuję korepetytora z języka szwedzkiego w okolicach Bielska-Białej.....proszę o info:) Tel. 692 131 772 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: korepetycje z języka szwedzkiego 09.08.07, 15:45 Jag är bra på svenska, men jag går inte i kyrkan Kan Du acceptera mig då? Odpowiedz Link
pia.ed Svenska för ... 09.08.07, 19:48 Det går säkert bra, bara du inte är bög, svantevit ... swantevit napisał: "Jag är bra på svenska, men jag går inte i kyrkan." Odpowiedz Link
swantevit Re: Svenska för ... 11.08.07, 18:21 Pia, det är inte hövligt att svara utan att vara tilltalad. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Svenska för ... 12.08.07, 12:08 Sådana regler gäller inte längre ... och särskilt inte vuxna manniskor. swantevit napisał: "Pia, det är inte hövligt att svara utan att vara tilltalad." Odpowiedz Link
swantevit Re: Svenska för ... 12.08.07, 12:38 Jag är lite gammaldags.. och håller hårt på etiketten.. Odpowiedz Link
pia.ed Svenska 13.08.07, 10:48 Ja, det förstår jag ... Men förklara, vad faktum att du är icke troende har med undervisningen i svenska att göra??? Odpowiedz Link
swantevit Re: Svenska 13.08.07, 14:50 Du är lite trögtänkt, Pia. Om uttrycket tillåts... En liten provokation skadar inte. Tror jag.. Odpowiedz Link
pia.ed Re: På ren svenska 13.08.07, 16:06 Sådan "provokation" kallar jag helt enkelt för dålig skämt ... om uttrycket tilllåts ... Odpowiedz Link
swarozyc Re: På ren svenska 13.08.07, 19:52 Jag tyckte det var kul.. ..men Du kanske anser att man får inte skämta om kyrkan, präster och Gud? Odpowiedz Link
pia.ed Re: På ren svenska 14.08.07, 10:45 Självklart får mam skämta, men frågan gälde undervisning och då spelar ingen roll om man är präst eller gej, eller båda två samtidigt! Odpowiedz Link
swarozyc Re: På ren svenska 14.08.07, 16:40 Du kan vitsa till det, Pia lilla, om Du vill, tydligen.. :-) Odpowiedz Link
pia.ed Re: På ren svenska 20.08.07, 08:55 Gubben lilla ... vad menar du med det? Har du fått tycke för mig, kanske? swarozyc napisał: Du kan vitsa till det, Pia lilla, om Du vill, tydligen.. Odpowiedz Link
swarozyc Re: På ren svenska 20.08.07, 15:18 pia.ed napisała: Gubben lilla ... vad menar du med det? Har du fått tycke för mig, > kanske? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Du läser i mina tankar, min kyss.. Odpowiedz Link
ascham Re: korepetycje z języka szwedzkiego 23.08.07, 07:58 tak.....tylko ja szukam osobistego korepetytora...:( Odpowiedz Link
pia.ed osobiste korepetycje z języka szwedzkiego 23.08.07, 15:46 Obawiam sie, ze bedziesz musial wyprowadzic sie z Bielska Bialej ... Korepetytorzy sa najczesciej skupieni wokol uniwersytetow z katedra jezykow skandynawskich ... Odpowiedz Link
ascham Re: osobiste korepetycje z języka szwedzkiego 29.08.07, 09:13 Niestety......w Bielsku nie mogę nikogo znaleźć:-) Mnóstwo szkół językowych ale szwedzkiego brak....najbliżej Kraków!! Masakra...dzięki za odp. Odpowiedz Link
wiktor.kor Re: korepetycje z języka szwedzkiego 03.09.07, 17:00 Rozumiem twój problem i dlatego opracowałem system nauki j. szwedzkiego przez Internet. Jeśli masz dostęp do stałego łącza to jest bez znaczenia gdzie mieszkasz. Mam uczniów w Sosnowcu i w Anglii. Wszystko działa bez problemów. Nawet gdy byłem na urlopie w Chorwacji to prowadziłem lekcje szwedzkiego siedząc na tarasie z widokiem na morze. Jak jesteś zainteresowany to napisz na wiktor_kor@o2.pl lub zadzwoń na 0602-72 23 62 Wiktor Odpowiedz Link
dulika Re: korepetycje z języka szwedzkiego 18.09.07, 09:10 kup sobie kurs szwedzkiego w eskk, wszystko przerobisz sam krok po kroku. Jak coś bedzie niejasne zapytasz swojego lektora przez internet (kazdy dostaje takiego kogos) Odpowiedz Link
pia.ed Re: korepetycje z języka szwedzkiego 18.09.07, 09:57 Poniewaz nie wiedzialam co to jest eskk, wiec poszukalam tego na google. Okazalo sie, ze jedna z osob na forum SVENSKA planuje uczyc sie sie wlasnie na podstawie tych materialow. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15790&w=57425655 Odpowiedz Link