myshorrek 15.07.08, 09:53 Wieczor panienski kolezanki zbliza sie nieublagalnie, kazdy ma wymyslic jakies zabawy, konkursy czy cos tam ciekawego, zeby czas umilic, a ja pomyslow nie mam. moge na Was liczyc? podpowiedzcie..proszzz ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: help, hilfe, ajuto! ;D 15.07.08, 10:03 Podobno teraz panienki zapraszają w takiej sytuacji chippendalesów i ich wykorzystują. Dla mnie sam pomysł męskiej dziwki jest odrażający, no ale nie jestem panienką ;-) Zaraz się pewnie dowiem że jestem męską szowinistyczną świnią, gdyż zaznaczyłem że to męskie dziwki napełniają mnie odrazą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: help, hilfe, ajuto! ;D 15.07.08, 10:07 A gdzie będzie się odbywał ten wieczór, w domu czy jakiejś knajpce?? Na wieczorze panieński mojej koleżanki miałyśmy między innymi " kłiz" Pytania były i z historii ich związku ( pierwsza kłotnia, pierszy pocałunek, pierwsza kłotnia itp) oraz historii naszej wieloletniej przyjaźni. Urządzałyśmy w knajpce ( jedna sala wynajęta)a w męskiej toalecie za zgodą barmanów umieściłyśmy duuże wiadro róż ze zdjęciem naszej przyjaciółki i informacją " nasza koleżanka wychodzi za mąż- złóz jej życzenia) Trzeba było widzieć przyszłej panny młodej kiedy co chwilę do naszego stolika podchodził kompletnie obcy facet z przepiękną róża i składał jej życzenia :))) ( pomysł podpatrzony przez jedną z koeżanekw Niemczech i tam podobno dość popularny) Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: help, hilfe, ajuto! ;D 15.07.08, 10:36 bardzo fajny pomysl z tymi rozami. dzieki ;D Odpowiedz Link Zgłoś