iurek2 30.03.06, 20:46 szukam kontaktu z kimś kto ma w tych miejscach swoje korzenie, moja mama stamtąd pochodzi.Byłem tam , piekne okolice, dość biedna infrastruktura, ale widać lepsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kresen Re: Zołotyj Potik - Dolina 31.03.06, 21:26 iurek2 napisał: > szukam kontaktu z kimś kto ma w tych miejscach swoje korzenie, moja mama > stamtąd pochodzi.Byłem tam , piekne okolice, dość biedna infrastruktura, ale > widać lepsze Witam - przed wojna mama mieszkala we wsi Zloty Potok w pow. Dolina . W Dolinie bylem w pieknym kosciele katolickim i ugoszczono po staropolsku Odpowiedz Link
iurek2 Re: Zołotyj Potik - Dolina 01.04.06, 19:44 Witam Kresan. Moja mama tez sie urodzila w złotym potoku, ja byłem w czortkowie w koscielae i powiedzieli mi ze tam nie ma juz innego i ze to jest parafia. Moj e-mail iurek2@gazeta.pl Mama nazywala sie Baran a jej ojciec mial na imie Aleksander a matka Katarzyna jestem czasem na gg 8592330, odezwij sie. Odpowiedz Link
iurek2 Re: Zołotyj Potik - Dolina2 01.04.06, 19:47 Witam Kresan. Moja mama tez sie urodzila w złotym potoku, ja byłem w czortkowie w koscielae i powiedzieli mi ze tam nie ma juz innego i ze to jest parafia. Moj e-mail iurek2@gazeta.pl Mama nazywala sie Baran a jej ojciec mial na imie Aleksander a matka Katarzyna jestem czasem na gg 8592330, odezwij sie. Odpowiedz Link