hm73 szukam projektanta-architekta Zamość/okolice 04.07.06, 14:13 Szukam chętnego do wykonania projektu stoiska-kramiku, który wkomponuje się w tło Rynku Wielkiego w Zamościu Stoisko ma być przenośne Czekam na propozycje na meila lub GG 3112507 Odpowiedz Link Zgłoś
go27 ZAPROJEKTUJĘ W WARSZAWIE 12.07.06, 13:13 Szybko, profesjonalnie, tanio. allegro@architekci.pl tel. 698 67 92 67 Odpowiedz Link Zgłoś
parr Szukam architekta -dom 140 m2 W-wa 12.07.06, 23:44 Szukam architekta wnętrz do domu jednorodzinnego - 140 m2.Poszukiwana osoba kreatywna z doświadczeniem w kształowaniu nowoczesnych wnętrz.Zainteresowanych proszę o przesłanie ofert: parr@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majka_o1 Re: Szukam architekta -dom 140 m2 W-wa 29.07.06, 08:20 jeśli jeszcze nie masz projektanta, to mogę ci polecić swojego a raczej swoją projektantkę. jest kreatywna i przede wszystkim moje mieszkanie (98m2) zaprojektowała tak, żeby mnie nie puścic z torbami pod względem realizacyjnym. spróbuj skontaktować się pod adresem aranzacjawnetrz@republika.pl ma swoje firmy realizacyjne i upusty, z których korzystałam (zaoszczędziłam na tym jakieś 12%) Odpowiedz Link Zgłoś
tamaragg Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 21.07.06, 10:52 Szukam projektanta wnętrz z Koszalina. Nowe mieszkanie, 4 pokoje, 75 metrów. Kogo możecie polecić? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
frs_architekci Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 24.06.07, 13:22 FRS Architekci zajmuje się projektowaniem wnętrz mieszkalnych, biurowych, sklepowych, stoisk targowych, oraz designem mebli. Działamy na terenie całej Polski. Jeśli szukasz projektanta, skontaktuj się z nami. frs@architekci.pl 603096347 Odpowiedz Link Zgłoś
logest Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA-Nowy Jork 21.07.06, 16:00 Szukam kogos, kto pomoze mi nowoczesnie urzadzic male, 2 pokojowe mieszkanie w NY - logest@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rokalina Re: porada projektanta 07.08.06, 18:46 Jednorazowe porady w zakresie kolorystyki, materiału, stylistyki. W razie wątpliwości możesz na mnie liczyć:). Odpowiedz Link Zgłoś
oktogon Wnętrza, elewacje 08.08.06, 10:44 Szybko, konkurencyjnie cenowo,profesjonalnie Współpraca zarówno osobiście jak i przez internet. Zanim się zdecydujesz na projekt skontaktuj się, moze potrzebujesz tylko porady,wahasz się w rozwiązaniach ? arch. Piotr Kuborek 0691 696 075 www.oktogon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.le Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.08.06, 21:34 Odbieramy mieszkanie w styczniu, 73m2. Niestety nie udalo nam sie zmienic ukladu scian , które przysługiwalo klientom, przegapilismy sprawe.Więc potrzebny jest nam znający sie na rzeczy architekt, który pomoze zmienic układ mieszkania i dostosuje je do naszych potrzeb.Styl mieszkania prosty, nowoczesny, przytulny...minimalizm odpada prosze o kontakt na maila gazetowego martyna.le@gazeta.pl, mile widziane prace i orientacyjna cena Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.le Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.08.06, 21:36 chodzi o mieszkanie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
maja2105 _______POZNAŃ - SZUKAM PROJEKTANTA !!!!! 18.08.06, 22:05 Szukam kogoś, kto ciekawie , nowatorsko i niedrogo pomoże urządzić , na początek sam dół segmentu tj kuchnia, przedpokój, salon, łazienka ok 50 m2. Chodzi mi o dobór koloru ściam, podłóg, oświetlenia, stylu mebli....o poradę,moze jakiś szkic , bo mniej więcej wiem , czego chcę mój adres; tali78@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zeman20 projekty wnetrz 28.08.06, 11:14 zrobię projekt kuchnia,lazienka,szafa 3d.td.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_margot76 Re: poszukuje projektanta-architekta Warszawa 30.08.06, 09:58 jestem w trakcie budwy domu jednorodzinnego na Białołęce, pow. ok 150 m, poszukuję osoby lub osób, które pomogą mi zaplanować funkcjonalne i ciepłe wnętrze za rozsądna cenę, prosze o kontakt lub wysyłanie portfolio na adres gazetowy lub margot1976@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
urma9 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 01.09.06, 20:53 KRAKÓW: Mam naprawdę dobre pomysły. Zaprojektowane przeze mnie mieszkania są nie tylko ładne, oryginalne i odzwierciedlające charakter mieszkańców, ale doskonale sprawdzają się (jeśli chodzi o funkcjonalność) w praktyce. Chętnie pomagam moim klientom w doborze optymalnych materiałów do wykończenia wnętrz, oświetlenia, mebli itp. ceny moich usług nikogo nie przytłoczą: najtańsza jest "wizja lokalna" i porada, trochę więcej kosztuje inwentaryzacja i precyzyjne komputerowe rozrysowanie planu pomieszczeń. Jednak nawet cena kompleksowego projektu (wraz z rozmieszczeniem wszelkich instalacji) nie przyprawi nikogo o zawrót głowy. Polecam moją stronę: <www.urszula.starzyk.info> Odpowiedz Link Zgłoś
jjjaskola Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 01.09.06, 21:56 pracownia projektowa www.jjjaskola.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grafik05 Komputerowe projektowanie wnętrz TANIO 01.09.06, 22:20 Komputerowe projektowanie wnętrz- szybko, sprawnie,tanio. Wysyłam kilka projektów jednego pomieszczenia po wcześniejszych konsultacjach. Zainteresowanych proszę o kontak: grafik05@wp.pl lub 662-050-721 Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
oonka ARCHITEKT WNĘTRZ- WARSZAWA I OKOLICE 08.09.06, 23:26 Architekt Iwona Skłodowska, iwona@wnetrzalinear.com 603 800 242 - projekty wnętrz mieszkań, domów, biur, itd. - zmiany lokatorskie dla deweloperów - profesjonalizm i przyjazne ceny :) www.wnetrzalinear.com Odpowiedz Link Zgłoś
projektowanie05 Komputerowe projektowanie wnętrz- WARSZAWA 11.09.06, 22:26 Komputerowe projektowanie wnętrz- szybko, sprawnie,tanio. Wysyłam kilka projektów jednego pomieszczenia po wcześniejszych konsultacjach. Zainteresowanych proszę o kontak: grafik05@wp.pl lub 662-050-721 Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
aniek30 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 13.09.06, 09:16 Poszukuje projektatnta wnetrz z Poznania i okolic. Prosze o kontakt mailowy. Projekt obejmie salon i jadalnie w domu jednorodzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wojtusia2 Wawa i okolice - zaprojektuję za darmo, ale 14.09.06, 13:49 będę potrzebowała zdjęć z realizacji do portfolio. Z racji tego, że za zrobienie projektu nie pobieram opłaty chętnie zaprojetuję niewiekie pomieszczenia typu: kawalerka - małe mieszkanie, łazienka, salon czy kuchnia. Zainteresowanych proszę o kontakt na projektymm@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmartiene Poznań-szukam nowoczesnego, otwartego projektanta 17.09.06, 19:27 Moje mieszkanie ma 52m2, salon z otwarta kuchnia ok.30m, lazienka 5m, te pomieszczenia interesuja mnie najbardziej. Potrzebuje doradztwa nie tylko w rozplanowaniu mebli, ale i doborze kolorow. Mam czas do konca pazdziernika, wtedy odbieram mieszkanie - prosze o maile na martiene@wp.pl z proponowana cena - sprawe traktuje w 100% powaznie i chce zaczac jak najszybciej. :) Zalezy mi na osobistym spotkaniu z projektantem, zeby ocenic, czy sie rozumiemy :) chetnie zobacze przyklady poprzednich projektow, zeby stwierdzic, czy widzimy ten sam styl - nie interesuja mnie wnetrza jak z katalogow z meblami. Poszukuje rozwiazan funkcjonalnych i z charakterem :) czekam na kontakt, sciskam Martiene Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawewnetrza Projekty wnętrz Warszawa i okolice 18.09.06, 23:33 Projektuję wnętrza na terenie Warszawy i okolic - mieszkania/domy lub łazienki, kuchnie, garderoby. Duża znajomość rynku materiałów wykńczeniowych. W przystępnej cenie profesjonalny projekt. Kontakt: 600 565 842 Jakub, lub: ciekawewnetrza@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kobro1 ZAPROJEKTUJĘ - WROCŁAW 19.09.06, 08:31 Wrocław - architekt wnętrz z doświadczeniem doradzi. Wyślij rzut trojadesign@o2.pl lub zadzwoń 609-73-13-12 Odpowiedz Link Zgłoś
decorelle projektowanie wnętrz + EKIPA BUOWLANA 20.09.06, 00:56 Witam, jesteśmy studiem projektowym z Warszawy, zajmujemy sie zarówno projektowaniem jak i realizacją projektu. Osoby zainteresowany zapraszamy do kontaktu pod adresem: info@zizistudios.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gicki PROJEKTANT OD ZARAZ!!!POZNAŃ 29.09.06, 11:24 Gdzie w Poznaniu najlepiej szukać kogoś do aranżacji nowego mieszkania i wogóle ile mniej wiecej taka przyjemność kosztuje?Potrzebuje pomocy przy planie i zaprojektowaniu wnetrza w 54,5m mieszkaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
projekt12 Re: PROJEKTANT OD ZARAZ!!!POZNAŃ 29.09.06, 22:30 witam informacje przekazałam na maila gazeta.pl pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
skrywacz Re: PROJEKTANT OD ZARAZ!!! Łodź 30.09.06, 23:15 SZukam projektanta, architekta z Łodzi do zaprojketowania rozmieszczenia ścian i aranżacji wnętrz mieszkania 95 m2 (łączenie dwóch mniejszych). Temat pilny! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.konopka Wynajmę projektanta - okolice Warszawy 01.10.06, 08:18 Witam poszukuję osoby, która zaprojektuje dom, a najlepiej też ogród / otoczenie domu. Lokalizacja - Skierdy, dom około 130 m2, działka 1500 m2. Proszę o przesłanie swojego portfolio, proponowanego harmonogramu prac i ceny za usługę na adres Piotr.Konopka@gazeta.pl Pozdrawiam Piotrek Konopka Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzeplacaj Projekty wnętrz - 40 zł m2 Warszawa.Pełen zakres. 04.10.06, 09:50 Zaprojektuję wnętrze : 40 zł/m2 ( mieszkam w Warszawie) Moje bio : - 5 lat studiów na Wydziale Architektury w Warszawie - 3 lata doświadczenia w pracowni wnętrzarskiej. - kilkanaście kompleksowo wyposażonych realizacji. Prezentacja i portfolio osobiście lub na mail. Czemu tak tanio? Pracuję jako "wolny strzelec" nie muszę utrzymywać kosztownej pracowni. Teraz zbieram referencje dla siebie,a nie dla firmy w której pracowałem. Kontakt tel: 695 662 958 Odpowiedz Link Zgłoś
fifi1717 Re: Projekty wnętrz - 40 zł m2 Warszawa.Pełen zak 08.10.06, 12:55 Prosze sprawdzić pocztę gazetową :) Odpowiedz Link Zgłoś
oktogon Projekty wnętrz 05.10.06, 12:27 Pełny zakres, również z niezbędnymi branżami począwszy od konstruktora do instalatorów. arch.Piotr Kuborek Pracownia Projektowa OKTOGON 0691 696 075 www.oktogon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madejka Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 08.10.06, 12:16 Poszukuję projektanta-dekoratora - Warszawa - PILNE! Witam, Chciałabym skorzystać z usług dekoratora-projektanta przy dwóch pokojach (sypialni i salonu). Jeśli chodzi o sypialnię, meble mamy już wybrane (VOX, kolekcja Amarone). Meble są kolonialne i w takim stylu chciałabym, aby był cały pokój. Mam kilka pomysłów na wystrój i zależy mi, by projektant wypowiedział się na ten temat i doradził coś konkretnego, dobrał kolory ścian, tapet, sztukaterię, tkaniny i dodatki oraz zaprojektował oświetlenie i ewentualne półki z karton-gipsu. Jeśli chodzi o duży pokój, mamy rozrysowany projekt, co gdzie powinno stać. Meble też wybraliśmy (IKEA), chociaż skłaniamy się również ku meblom kolonialnym. Zakres prac byłby również taki sam jak w przypadku sypialni. Do obu pokojów mamy już gotowe projekty w programie Pro100, aby móc zobaczyć, jak rozkładają się meble. Aby je jednak poustawiać, najważniejsze to wybrać kolory ścian, tapet i dobrać oświetlenie. Podłogi są już gotowe. Mam zaplanowany tygodniowy urlop na koniec października, by właśnie wówczas zająć się obydwoma pokojami. Dlatego będę wdzięczna za kontakt i szybką pomoc. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
funky_design ZAPROJEKTUJĘ - Warszawa 14.10.06, 23:43 Brak Ci pomysłu na aranżację wnętrza? Chętnie pomogę. Służę umiejętnościami i doświadczeniem (studia na kierunku Architektura Wnętrz w warszawskiej ASP; projekty wnętrz mieszkalnych i biurowych). Portfolio na życzenie. Faktury VAT. kontakt: funky_design@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś