architekt78 Poznań i okolice 15.10.06, 13:38 Duże doświadczenie w projektowaniu mieszkań, lokali usługowych, projekty domów jednorodzinnych, wizualizacje, dobór dodatków i wyposażenia, nadzór autorski. ekwiwal@interia.pl arch. Dorota Siudowska tel. 605.585.942 fax. 061.64.171.64 Odpowiedz Link Zgłoś
wikha PROJEKTOWANIE WNĘTRZ 19.10.06, 12:31 Zarojektuję,pomogę wybrać materiały, poprowadzę nadzór autorski. Oferuję pełne zaangażowanie w pracę. Osobiście wykonuję również elementy dekoracyjne we wnętrzach stylizowanych. Współpracuję stale z artystą plastykiem (!). Atrakcyjne ceny. Hania Prądzyńska 502 153 842 hanna_pradzynska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trevally Warszawa - szukam pomocy w urządzeniu mieszkania 21.10.06, 10:59 Poszukuję projektanta który za rozsądną cenę pomógłby w renowacji i urządzeniu mieszkania 95 m2 Mieszkanie kupione na rynku wtórnym, ze względu na ograniczone środki, obecnie nie planujemy zmian w istniejącej łazience, kuchni i przedpokoju. Oczekuję pomocy w zakresie : - projektu wystroju pokoi - doboru mebli i dodatków - wyboru ekipy która odnowi lokal i nadzoru nad tymi pracami Zainteresowanym przesłać mogę plan lokalu. Uprzejmie proszę o przesyłanie zgłoszeń na adres: trevally@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
frogfoot Szukam architekta wnętrz z Poznania 21.10.06, 13:27 szukam architekta wnętrz w Poznaniu. Mam mieszkanie w stanie surowym i szukam kogos kto pomoże mi je zaprojektować Krzysiek 609 790 008 Odpowiedz Link Zgłoś
mjs80 WARSZAWA - zaprojektuję 22.10.06, 13:59 Witam, Jestem architektem z Warszawy. Zajmuje się projektowaniem wnętrz i domów. Kontakt do mnie: mjs80@gazeta.pl Portfolio dostępne na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
go27 ARCHITEKT WNĘTRZ -WARSZAWA 24.10.06, 09:40 Odnajdziemy Cię w przestrzeni... Allegro Studio. Zapraszam. allegro@architekci.pl tel.+48 698 67 92 67 +48 605 59 43 16 Odpowiedz Link Zgłoś
raff1978 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 24.10.06, 10:19 Nowe mieszkanie, 69m, Poznań, poszukuję projektasnta z pomysłami, który uwzględni nasze;) raf_paw@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruda66 Re: ZAPROJEKTUJĘ 24.10.06, 10:32 Witam!Zapraszam do wspólnego tworzenia przestrzeni... www.architekci.art.pl Wrocław i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
platerka projekta wnętrz - ŁÓDŹ - szukam!!! 25.10.06, 16:49 Szukam osoby, która zaprojektuje mi (w rozsądnej cenie) w nowobudowanym domu jednorodzinnym w Łodzi następujące rzeczy: 1. ścianki z k-g, luksferów itp. 2. kształt podwieszanych sufitów 3. światło 4. 3 łazienki- ścianki, szafki itp. (bez rodzajów sanitariatów) Mile widziane przykładowe realizacje wysłane na maila i wstępny koszt takiego przedsięwzięcia. Czekam na oferty na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
stefarch ZAPROJEKTUJE wnętrza---------KRAKÓW 25.10.06, 17:55 witamjestem architektem wnętrz,pracuje w biurze architektury wnętrz w Krakowie. Z chęcią wykonam projekty mieszkań (kuchnie,łazienki,salony..itd).Proponuje bardzo konkurencyjne ceny w porównaniu z biurem architektury wnętrz.mam na swoim koncie wielu zadowolonych kilentów i duże doświadczenie w dziedzinie kształtowania przestrzeni.szczegóły proszę kierować na maila stefarch@gazeta.pl pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
preserves Re: ZAPROJEKTUJE wnętrza---------KRAKÓW 12.02.07, 15:25 Jesteśmy zainteresowani aranżacją wnętrz domku jednorodzinnego( obecnie w stanie surowym) na terenie Krakowa 160m2. Jaki byłby przybliżony koszt takiego projektu i jak wyglądałaby nasza współpraca.Je4steśmy młodym małżenstwem więc dysponujemy okrojonymi funduszami. Prosimy o odpowiedź na mail Tomek.foto@poczta.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprzeplacaj Architekt Warszawa 40 - 60 zł m2. PEŁEN ZAKRES 26.10.06, 11:47 Zaprojektuję wnętrze 40 - 60 zł/m2 ( mieszkam w Warszawie) - kompleksowy projekt wraz z nadzorem nad ekipą wykonawczą Moje bio : - 5 lat studiów na Wydziale Architektury w Warszawie - 3 lata doświadczenia w pracowni wnętrzarskiej. - kilkanaście kompleksowo wyposażonych realizacji. Prezentacja i portfolio osobiście lub na mail. Czemu tak tanio? Pracuję jako "wolny strzelec" nie muszę utrzymywać kosztownej pracowni. Teraz zbieram referencje dla siebie,a nie dla firmy w której pracowałem. Kontakt tel: 695 662 958 Odpowiedz Link Zgłoś
hola-design WARSZAWA - 60 zł/m2 30.10.06, 16:41 Projekty aranżacji prywatnych wnętrz mieszkalnych, projekty zieleni, tarasy, ogrody, projekty kompleksowe i częściowe, doradztwo w zakresie kształtowania funkcji, doboru elemetów wykończenia, współpraca z ekipą wykonawczą, stolażem, nadzory wykonawcze. Zapraszamy na naszą stronę internetową: www.hola-design.com Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: hola@hola-design.com Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia24 ZAPROJEKTUJEMY ... 04.11.06, 21:04 Projektujemy, aranżujemy i kreujemy wnętrza mieszkalne, biurowe i użyteczności publicznej w Łodzi, Warszawie i Krakowie. Zapewniamy kompleksową obsługę inwestycji. Konkurencyjne ceny!! www.trestka.com tel. 0 609 219 095 Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia24 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.11.06, 21:07 Projektujemy, aranżujemy i kreujemy wnętrza mieszkalne, biurowe i użyteczności publicznej w Łodzi, Warszawie i Krakowie. Zapewniamy kompleksową obsługę inwestycji. Konkurencyjne ceny!! www.trestka.com tel. 0 609 219 095 Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkat Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 10.11.06, 08:46 Mam malutkie mieszkanko w Piasecznie k W/wy - 2 pokoje+lazienka+aneks kuch. (38m2) Częściowo "na szybko" i tanio juz urzadzone. Brak mi pomysłu na urządzenie pokoju (z aneksem kuchennym). Meble kuchenne już są. Nie wiem jak połączyć czy raczej odciąć część z tradycyjną kuchnią od pokoju marzeń. W pokoju ma się znaleźć sporo przedmiotów. Zupełnie brak mi pomysłu. Może też małe podpowiedzi co do reszty mieszkania. Czy ktoś mógłby mi pomóc? I za jaką cenę ? Pozdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA 10.11.06, 15:28 Poszukuję projektanta do wykonania komputerową wizualizację łazienki 10 m2 i toalety 2 m2. Sama wybiorę kafelki, chciałabym jednak, aby ktoś pomógł mi je ułożyć na ścianach i podłogach. agnrek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artkasia Re: Zaprojektuję Warszawa Promocja :) 13.11.06, 21:53 Zaprojektuję mieszkanie w Warszawie po konkurencyjnej cenie. Oferta jest ważna dla pierwszych trzech osób. Odpowiem na wszystkie e-maile. Serdecznie zapraszam, Katarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ana1002 Re: Zaprojektuję Warszawa Promocja :) 14.11.06, 12:50 Jestem zainteresowana spotkaniem z Panią. Poproszę o namiary na e-mail: ana1002@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maly_adas Re: Zaprojektuję Warszawa Promocja :) 22.11.06, 13:38 Jestem rowniez zainteresowany Prosze o kontakt na maila adam.kobus@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
artiom123 Re: Zaprojektuję Warszawa Promocja :) 06.12.06, 17:28 Pani Katarzyno, Nie mieszcze sie w pierwszej trójce, ale jestem zainteresowany projektem nawet poza promocją. Proszę o kontakt na adres : nanga1@op.pl, lub tel.603 198 164 Oczywiście adres artiom 123 jest również aktualny. Pozdrawiam Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: szukam architekta Wrocław 15.11.06, 15:24 Szukam architekta we Wrocławiu, który pomoże wyremontować mieszkanie. 80 m2, zmiana podłóg, wyburzenie 2 ścian, postawienie 1 ściany, wymiana instalacji, remont ścian. Nie ukrywam, że ogólny pomysł na wnętrze mamy, więc nie chodzi nam o dekoratora, tylko raczej o architekta, który nam pomoże w całej zabawie i będzie miał dodatkowo pomysł, jak przetrwać remont mieszkając w tym mieszkaniu :) Gwoli jasności pomysłu: żadnych podwieszanych sufitów, żadnych gładzi, żadnych gispokartonowych półeczek. Drewno, metal, szare tynki, taki trochę loft w kamienicy :) Proszę o oferty na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ananke101 Wycena projektu KRK - mieszkanie 63 m :) 23.11.06, 03:01 Witam, Wlasnie buduje się moje mieszkanie... i developer zaproponowal mi projekt, ktory nie dokonca odpowiada moim oczekiwaniom... Chciałabym... w łazience zmieścić jeszcze prysznic, tak żeby 2 osoby jedoczesne mogły koszystac z łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
ananke101 Re: Wycena projektu KRK - mieszkanie 63 m :) 23.11.06, 03:05 No slicznie to się nazywa złościwosc rzeczy martwych... Będę wdzięczna za wszelkie wskazowki. I proszę o wycene projektu.. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
on_mandm aranzacja loftu 01.12.06, 23:33 witam czy ktos podjal by sie wykonania projektu/aranzacji mieszkania w zaadaptowanym budynku poprzemyslowym z xix w? mieszkanie 2poziomowe, parter ok 35m2, 2poziom (antresola) ok 20m, z czesciowa pustka nad parterem. mieszkanie jeszcze nie jest oddane do uzytkowania, na obecnym etapie mozna jeszcze dowolnie ustawiac np scianki dzialowe na antresoli. prosze o kontakt, mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
projekt12 Re: aranzacja loftu 03.12.06, 14:16 witam propozycję aranżacji przesłałam na maila gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiskitno5 WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- BYDGOSZCZ 03.12.06, 19:43 Prosze o kontakt projektanta wnetrz i architekta krajobrazu z Bydgoszczy i okolic. Zaprojektowanie wnetrza domu na wsi otoczonego parkami i stawami Jeszcze przed rozpoczeciem budowy domu. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
koma24 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- BYDGOSZCZ 04.12.06, 22:55 marcin@interiorart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiskitno5 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- BYDGOSZCZ 04.12.06, 23:17 Prosze o kontakt projektanta wnetrz i architekta krajobrazu z Bydgoszczy i okolic. Zaprojektowanie wnetrza domu na wsi otoczonego parkami i stawami Jeszcze przed rozpoczeciem budowy domu. Justyna tel. 691376932 Odpowiedz Link Zgłoś
a_melia Dom jednorodzinny 50km od Warszawy 04.12.06, 11:36 Mieszkam w domku jednorodzinnym, budowanym 15lat temu. Chciałabym wykrzesać z niego trochę korzystniejsze,ładniejsze i bardziej funkcjonalne wnętrze. Ktoś chętny w przystępnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskagb Re: Dom jednorodzinny 50km od Warszawy 07.12.06, 11:31 Chcialabym znac nazwe miejscowosci i metraz domu a takze oczekiwania co do formy projektu. O informacje prosze pod adres mailowy gazety: kaskagb@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektantka wnętrz, 290 zł/pomieszczenie W-wa 04.12.06, 13:39 Profesjonalne projekty i aranżacje wnętrz nowoczesnych i tradycyjnych, SALON, ŁAZIENKA, HALL, KUCHNIA, INNE, agness_sh@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bartlomiejd Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 06.12.06, 18:21 Witam Poszukuje architekta/studia/osoby do wykonania projektu aranzacji mieszkania 68m2, Warszawa. Wiecej szczegołow: republika.pl/projekt_mieszkania/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mb_interiors Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.12.06, 11:45 Witam serdecznie! proszę o kontakt na : interiors@neostrada.pl a myślę że znajdziemy jakieś satyfakcjonujace rozwiazanie :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektantka wnętrz od 290 zł / pomieszczenie W-wa 15.12.06, 22:53 Profesjonalne projekty i aranżacje wnętrz nowoczesnych i tradycyjnych. Projekty pojedyncze: SALON, ŁAZIENKA, SYPIALNIA, HALL, KUCHNIA, INNE. Projekty wnętrz mieszkalnych (kompleksowo): mieszkań, domów, apartamentów, Porady i konsultacje. agness_sh@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architekcinet PROJEKT I ARANŻACJA WNĘTRZ 16.12.06, 19:18 Zespół projektantów przyjmie zlecenia na wykonanie: Projektu i aranżacji wnętrz (kuchnie, pokoje, sypialnie,jadalnie,itp) Pełna wizualizacja komputerowa, pomoc w doborze materiałów. Projekt domków jednorodzinnych - komplet dokumentów potrzebny do uzyskania pozwolenia na budowę Projekt i aranżacja wnętrz (sklepów, obiektów usł, stoisk targowych) przystępne ceny kontakt: architekcinet@onet.eu architekcinet@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Re: PROJEKT I ARANŻACJA WNĘTRZ... 07.01.07, 14:08 Trzyosobowy zespół projektowy wykona : -projekty wnętrz mieszkalnych -projekty wnętrz usługowych projekty, porady w zakresie kolorystyki, ergonomii, oświetlenia. jfilemonowicz@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś