Dodaj do ulubionych

tańsza ikea

08.02.05, 16:01
IKEA jest jak na polski rynek bardzo droga. czy firma planuje obniżenie cen ?
jeśli tak to o ile procent?
dziekuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • eksperci.ikea Re: tańsza ikea 09.02.05, 12:49
      Witam. Ceny w IKEA w rzeczywistości są dosyć niskie, atrakcyjne a to z uwagi
      na to że są one adekwatne do jakości i atrakcyjności naszych produktów. Należy
      pamiętać o tym, że kosztem obniżania ceny spada również jakość produktu, a
      firma IKEA wyznacza pewne standardy jakościowe dzięki czemu klienci chętnie
      wracają gdyż są zadowoleni z zakupionego produktu. Na taki odbiór naszej marki,
      jako firmy dość drogiej, ma niestety wpływ sytuacja materialna dużej cześci
      społeczeństwa, i dla niej właśnie co roku IKEA obniża ceny bardzo wielu
      artykułów tak aby były one bardziej dostępne. W każdym segmencie firma ma
      bardzo atrakcyjną cenowo ofertę.
      Około 4 m-ce temu pojawił sie nowy katalog IKEA, bedzie on aktualny do końca
      sierpnia, a w nim jest wiele ofert z nową niższą ceną. /katalog zawiera tylko
      niewielką częśc naszej oferty/
      Zapraszam do sklepu
      Dziekuję za list
      Pozdrawiam
      • kubusc Re: tańsza ikea 09.02.05, 13:58
        bardzo dziękuje za odpowiedź
      • uasiczka Re: tańsza ikea 18.02.05, 13:34
        to akurat nie prawda - ceny są bardzo wysokie w porównaniu do jakości. owszem -
        można znaleźć rzeczy bardzo dobre lub w atrakcyjnej cenie - ale większość
        niestety jest droga i niezbyt trwała - szczególnie meble tapicerowane
        pozostawiają wiele do życzenia
        • toskaniaa Re: tańsza ikea 20.02.05, 09:59
          zgadzam sie.ceny sa za wysokie a tak naprawde ikea powinna byc dla wszystkich a
          nie tylko tych z grubszymi portfelami.niektore rzeczy produkowane w Polsce za
          niwielkie pieniadze w ikea kosztuja baaardzo duzo.
          jakosc wszystkich produktow w ikea jest marna.
          • szczurkova Re: tańsza ikea 14.03.05, 11:55
            Noo a ja się z wami nie zgodzę - poszukiwałam rogówki ale takiej co to ją
            rozłożyć można i... przeszukałam całą Łodź, modele owszem znalazłam, fajne
            takie akurat ale ceny ... 2700 - 3400 zł identyczny mebelek znalazł się w ikea
            za uwaga 1400 zł - jedyny mankament jest taki, że mają jedynie dwa kolory do
            wyboru...
            • naturella Re: tańsza ikea 21.03.05, 09:43
              No cóż... jest jeszcze kwestia jakości. Geberalnie kanapy z IKEI rozpadają się
              w tempie błyskawicznym, poduchy wygniatają, kostrukcja się wygina. Są to opinie
              wielu osób. Dlatego też wiałam od narożnika za 1500 zł...:)
    • paradiso29 Re: tańsza ikea 14.03.05, 12:50
      jest tansza i drozsza - wszystko zalezy od indywidualnego miernika oraz
      portfela. Nawet z pustym warto pojsc dla wrazen estetycznych - one są gratis.
      Można nawet zarobić jakieś koncepcje i pomysły. Więc nie ma co narzekać. Każdy
      wie, jak wygląda typowy polski sklep meblowy...
    • puma_ Re: tańsza ikea 16.03.05, 14:18
      Ja czekam na oferty specjalne (super pomysł)i na wyprzadaże. Oferty specjalne
      są bardzo fajne, np. super czwartek, albo oferty weekendowe. Można kupic dobre
      towary nawet do 50% taniej.
      Brawo Ikea za te obniżki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka