renpas 04.11.05, 12:05 Witam forumowiczów! Mam pytanie w związku z karniszami. Czym różnią się karnisze sufitowe te plastikowe białe od tych dawniejszych typu kątownik? Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dekor2 Re: Karnisze sufitowe 06.11.05, 19:57 Wszystkim. Jeśli są dobrze zamontowane,a w tkaninę wszyte odpowiednie taśmy, a w te taśmy w odpowiedniej ilości, odpowiednio wpięte ślizgi,to po prostu nie ma porównania w użytkowaniu-przesuwaniu tkanin. Oczywiście ilość tkaniny musi być dobrana do sposobu ewentualnego umarszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anianykiel Re: Karnisze sufitowe 05.09.14, 16:17 Polecam sklep internetowy z najtańszymi karniszami w Polsce www.taniekarnisze.pl Kupowałam tam karnisze do całego domu i nigdzie nie znalazłam taniej. Karnisze w bardzo dobrej jakości, przesyłka była gratis. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nigolla Re: Karnisze sufitowe 06.09.14, 21:46 Ja niedawno wymieniałam te stare na sufitowe. Są o wiele wygodniejsze w używaniu. Odpowiedz Link Zgłoś