naturella 23.09.09, 13:55 Przeczytałam właśnie wątek o sprzątaniu - i chciałam zapytać, czy przychodzi do Was Pani do sprzątania? Jeśli tak, to jak często? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmay Re: Pani do sprzątania 23.09.09, 14:09 Nie przychodzi, ale chcialabym :) 2 razy w tygodniu ogarniety dom, wyprasowana sterta ciuchow etc.. wygoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Pani do sprzątania 23.09.09, 14:18 raz na tydzien. przychodzisz z pracy a dom wysprzatany, zazwyczaj jeszcze pachnie srodkami do czyszczenia, bezcenne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilo1000 Re: Pani do sprzątania 23.09.09, 22:37 2x w tygodniu. Sprząta plus raz w tygodniu pranie i prasowanie. Miodzio. Uwielbiam ją, w domu jest błysk, nie mówiąc o tym, ze zdejmuje nam z głowy taką upierdliowość jak to prasowanie. naturella napisała: > Przeczytałam właśnie wątek o sprzątaniu - i chciałam zapytać, czy > przychodzi do Was Pani do sprzątania? Jeśli tak, to jak często? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie głupi wątek 23.09.09, 22:41 Przecież wiadomo, że prawie każda kobieta gdyby było ją na to stać to wynajęłaby inną kobietę do wykonywania za nią większości obowiązków domowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: głupi wątek 23.09.09, 22:50 Rozumiem ze mezczyzni, po mesku, sami sie zmagaja ze swoimi obowiazkami domowymi;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: głupi wątek 23.09.09, 23:05 Alez oczywiscie ze tak. I dlatego bardzo pozniej czesto boli nas palec wskazujacy. Ile to sie trzeba nameczyc zeby pokazac wszystko to co ma byc zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: głupi wątek 23.09.09, 23:06 Nie wiem, o co chodzi z tymi denerwujacymi sygnaturkami, ale Twoja przynajmniej ma jakis sens;) (no jeszcze skarpety z okresem jest dobra, mozna zapamietac) A na temat;) Hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś