zori16 11.07.17, 18:05 Za tydzień moja rocznica ślubu, jeśli kupie coś teraz to jeszcze zdąży dojść, tylko nie wiem co, widziałam reklamę sexelksir ale nie wiem czy wart. Doradźcie mi szybko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dogge Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:07 W opineo.pl ma same pozytywne oceny Odpowiedz Link
takinie0 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:13 Warto pod warunkiem ze nie kupujesz podrobek na alledrogo. Tutaj masz oficjalnego dystrybutora na polske sexelixir.pl Odpowiedz Link
000majka0402 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:14 Też widziałem reklamę i zastanawiałem się nad kupnem Odpowiedz Link
cosmo49 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:16 W hiszpani takie rzeczy zamiast wiagry biorą Odpowiedz Link
iza.237 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 02.08.17, 13:39 Rocznica ślubu to idealna okazja, żeby zrobić coś razem. Niezależnie od tego, czy ma być to wyjście do restauracji, wizyta w teatrze, czy coś bardziej "szalonego", ważne, żebyście wspólnie spędzili ten dzień! Jeśli nie masz jeszcze żadnych konkretnych pomysłów, pokazy-iluzji.pl/ z pewnością Cię zainspiruje. Odpowiedz Link
natka_01 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 16.08.17, 09:17 Może lepiej nie kupować prezentu na siłę ale spędzić miło ten dzień, romantyczna kolacja, pobyt w spa, a może lot balonem :) Odpowiedz Link
zipp1989 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 19.04.18, 12:23 polecam te str www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html www.fototrendy.pl/ Odpowiedz Link
wollaby Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 01.05.18, 09:33 A ja bym nie kombinował, my wbrew pozorom lubimy proste i praktyczne prezenty. Ja dostałem od żony ostatnio kamerke do samochodu i to chyba jeden z lepszych prezentów jakie kiedykolwiek dostałem na urodziny. Jeśli twój mąż ma samochód to może pomyśl, czy też mu nie kupić kamerki. Możesz zerknąć na przykład na Xblitz Dual Core xblitz.pl/produkt/podwojna-kamera-samochodowa-xblitz-dual-core/ jest bardzo fajna bo nagrywa i przód i tył a i obraz z obu jest bardzo dobry. No i musze przyznać że całkiem ładnie się prezentuje Odpowiedz Link
szwagroski Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 04.05.18, 14:47 Tydzień to troszkę mało czasu, ale nietypowym prezentem jest portret szkicowany ze zdjęcia - da się to zrobić w 2-3 dni. Korzystałem z usług firmy www.primoarte.pl , przyjemna współpraca, polecam :-) Odpowiedz Link
botaniczna99 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 19.05.18, 22:21 A może jakiś droższy kosmetyk? Dobre perfumy? Odpowiedz Link
estrid Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 30.08.18, 18:15 Fotoksiążka też może być fajnym prezentem (np fotoksiążka izzy) Odpowiedz Link
stronawesela Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 19.12.18, 09:57 Zainwestuj w piękny obraz. Do poczytania :) www.sklep-zaproszenia-slubne.pl/obraz-jako-prezent-na-rocznice Odpowiedz Link
zawiki89 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 08.03.19, 13:55 polecam voucher devil-cars, od razu po złożeniu zamówienia przychodzi na pocztę, idealny prezent na ostatnią chwilę :) Odpowiedz Link
marcinkottt Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 10.05.19, 10:14 Czasami warto jest zastanowić sie nad czymś nieszablonowym w prezencie na rocznicę: - kolacji we dwoje w jakiejś fajnej knajpce - kursie sushi - wieczorze spa - masażu dla dwóch osób - ewentualnie czymś bardziej ekstremalnym. Można pokusić się na przykład o zarezerwowanie jazdy sportowym samochodem po torze, ewentualnie nad lotem w tunelu aerodynamicznym... infogliwice.pl/loty-w-tunelu-aerodynamicznym-w-katowicach-niecodzienny-upominek/ Odpowiedz Link
mauretanian Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.19, 11:58 zajrzyj tutaj ramyczasu.pl/ Odpowiedz Link
luska28 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 31.07.19, 15:51 Ja bym stawiała na klasykę zegarownia.pl/zegarki-meskie Odpowiedz Link
magda001 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 09.08.19, 13:23 Warto zajrzeć tutaj -> ramyczasu.pl/ Odpowiedz Link
violett44 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 21.08.19, 11:27 Mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie na romantyczną kolacje przy świecach. Kelner przyszedł z ogromnym bukietem czerwonych róż z poczty kwiatowej. Niczego się nie spodziewałam, byłam zachwycona. Kolejny raz udało mu się mnie zaskoczyć :) Odpowiedz Link
karolcia45 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 29.08.19, 11:27 Popieram, sprawdź stronę ramy czasu i na pewno wybierzesz coś fajnego na pamiątkę. Odpowiedz Link
wodorek_sodu Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 16.09.20, 22:26 hirko.pl/450-lowy-i-ozdoby Może coś stąd? To sklep z rękodziełem, warto przejrzeć. Odpowiedz Link