Dodaj do ulubionych

Prezent na rocznice. Pomóżcie

11.07.17, 18:05
Za tydzień moja rocznica ślubu, jeśli kupie coś teraz to jeszcze zdąży dojść, tylko nie wiem co, widziałam reklamę sexelksir ale nie wiem czy wart. Doradźcie mi szybko!
Obserwuj wątek
    • dogge Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:07
      W opineo.pl ma same pozytywne oceny
    • takinie0 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:13
      Warto pod warunkiem ze nie kupujesz podrobek na alledrogo. Tutaj masz oficjalnego dystrybutora na polske sexelixir.pl
    • 000majka0402 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:14
      Też widziałem reklamę i zastanawiałem się nad kupnem
    • cosmo49 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.17, 18:16
      W hiszpani takie rzeczy zamiast wiagry biorą
    • iza.237 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 02.08.17, 13:39
      Rocznica ślubu to idealna okazja, żeby zrobić coś razem. Niezależnie od tego, czy ma być to wyjście do restauracji, wizyta w teatrze, czy coś bardziej "szalonego", ważne, żebyście wspólnie spędzili ten dzień!
      Jeśli nie masz jeszcze żadnych konkretnych pomysłów, pokazy-iluzji.pl/ z pewnością Cię zainspiruje.
    • natka_01 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 16.08.17, 09:17
      Może lepiej nie kupować prezentu na siłę ale spędzić miło ten dzień, romantyczna kolacja, pobyt w spa, a może lot balonem :)
    • zipp1989 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 19.04.18, 12:23
      polecam te str
      www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html
      www.fototrendy.pl/
    • wollaby Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 01.05.18, 09:33
      A ja bym nie kombinował, my wbrew pozorom lubimy proste i praktyczne prezenty. Ja dostałem od żony ostatnio kamerke do samochodu i to chyba jeden z lepszych prezentów jakie kiedykolwiek dostałem na urodziny. Jeśli twój mąż ma samochód to może pomyśl, czy też mu nie kupić kamerki. Możesz zerknąć na przykład na Xblitz Dual Core xblitz.pl/produkt/podwojna-kamera-samochodowa-xblitz-dual-core/ jest bardzo fajna bo nagrywa i przód i tył a i obraz z obu jest bardzo dobry. No i musze przyznać że całkiem ładnie się prezentuje
    • szwagroski Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 04.05.18, 14:47
      Tydzień to troszkę mało czasu, ale nietypowym prezentem jest portret szkicowany ze zdjęcia - da się to zrobić w 2-3 dni.
      Korzystałem z usług firmy www.primoarte.pl , przyjemna współpraca, polecam :-)
    • botaniczna99 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 19.05.18, 22:21
      A może jakiś droższy kosmetyk? Dobre perfumy?
    • estrid Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 30.08.18, 18:15
      Fotoksiążka też może być fajnym prezentem (np fotoksiążka izzy)
    • stronawesela Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 19.12.18, 09:57
      Zainwestuj w piękny obraz. Do poczytania :)
      www.sklep-zaproszenia-slubne.pl/obraz-jako-prezent-na-rocznice
    • zawiki89 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 08.03.19, 13:55
      polecam voucher devil-cars, od razu po złożeniu zamówienia przychodzi na pocztę, idealny prezent na ostatnią chwilę :)
    • marcinkottt Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 10.05.19, 10:14
      Czasami warto jest zastanowić sie nad czymś nieszablonowym w prezencie na rocznicę:
      - kolacji we dwoje w jakiejś fajnej knajpce
      - kursie sushi
      - wieczorze spa
      - masażu dla dwóch osób
      - ewentualnie czymś bardziej ekstremalnym. Można pokusić się na przykład o zarezerwowanie jazdy sportowym samochodem po torze, ewentualnie nad lotem w tunelu aerodynamicznym...
      infogliwice.pl/loty-w-tunelu-aerodynamicznym-w-katowicach-niecodzienny-upominek/
      • mauretanian Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 11.07.19, 11:58
        zajrzyj tutaj ramyczasu.pl/
    • luska28 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 31.07.19, 15:51
      Ja bym stawiała na klasykę zegarownia.pl/zegarki-meskie
    • magda001 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 09.08.19, 13:23
      Warto zajrzeć tutaj -> ramyczasu.pl/
    • violett44 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 21.08.19, 11:27
      Mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie na romantyczną kolacje przy świecach. Kelner przyszedł z ogromnym bukietem czerwonych róż z poczty kwiatowej. Niczego się nie spodziewałam, byłam zachwycona. Kolejny raz udało mu się mnie zaskoczyć :)
      • karolcia45 Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 29.08.19, 11:27
        Popieram, sprawdź stronę ramy czasu i na pewno wybierzesz coś fajnego na pamiątkę.
    • wodorek_sodu Re: Prezent na rocznice. Pomóżcie 16.09.20, 22:26
      hirko.pl/450-lowy-i-ozdoby Może coś stąd? To sklep z rękodziełem, warto przejrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka