papierochy 26.09.09, 21:10 zdarzylo sie wam odkochac w kims, w kim bylyscie poczatkowao szalenczo zakochane? Czy to jest normalne? To chyba nie byla milosc, jak mozna sie tak odkochac nagle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: odkochac sie 26.09.09, 21:40 papierochy napisał: > zdarzylo sie wam odkochac w kims, w kim bylyscie poczatkowao szalenczo > zakochane? Czy to jest normalne? To chyba nie byla milosc, jak mozna > sie tak odkochac nagle? Jesli rzeczywiscie kochach, to tak nagle nie mozna sie odkochac. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: odkochac sie 26.09.09, 21:51 To raczej zauroczenie, chwilowa fascynacja. Mnie po 1,5 roku od rozstania jeszcze nie przeszło. To już żałoba po zmarłej osobie trwa krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: odkochac sie 26.09.09, 22:17 a kto powiedzial, ze odkochac nagle? dla mnie jest to dlugofalowy, stopniowy proces. nagle sie nie da, niestety. trzeba sie pogodzic, ze bedzie to trwalo jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: odkochac sie 26.09.09, 22:38 nie można się odkochać nagle,jesli sie faktycznie kochało :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: odkochac sie 27.09.09, 10:23 no nie mozna sie tak szybko odkochać,czesto mylimy to uczucie(niby odkochanie)ze złością,gniewem,a po jakims czasie przychodzi tesknota i meczenie sie z nią:( Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: odkochac sie 27.09.09, 11:26 Zgrabnie to ujęłaś. To diagnoza w sam raz dla mnie. Ta złość i gniew czasem aż w nienawiść przechodzi. A było tyle MIŁOŚCI. Ech życie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: odkochac sie 27.09.09, 10:29 tak. zdarzylo sie. po prsotu coraz wiecej cech mnie w nim wkurzalo az tak mnie denerwowal, ze najlepiej bylo jak go mnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: odkochac sie 27.09.09, 11:17 przeszlo ci pozadanie albo chwilowe zauroczenie, co z miloscia cienki tylko zwiazek ma Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: odkochac sie 27.09.09, 12:59 oczywiscie, ze sie zdarzylo:) ja sie tak samo latwo zakochuje, jak odkochuje. Odpowiedz Link Zgłoś