Dodaj do ulubionych

Strój na wesele

28.09.09, 14:10
No idę i mam ładną czarną sukienke, tzw. mała czarna. Nieb yłam na weselu
hohoho i wydaje mi się że czerń dalej jest elegancka i wypada. Nie jestem z
rodziny młodych. Mogę iść w czarnej sukience?? Czy teraz jakoś inaczej jest?
Obserwuj wątek
    • sweet_pink Re: Strój na wesele 28.09.09, 14:22
      Ja tam wszystkie wesela w mojej malej czarnej odbębniam bo ją lubię i dobrze sie
      w niej czuję.
      Do takiej małej czarnej dobrze dać kolorowe akcenty (np kolczyki i szal w jednym
      kolorze) i jest super :D
    • melixsa Re: Strój na wesele 28.09.09, 14:24
      Ostatnio zakładałam podobny wątek. W czerni podobno lepiej nie iść, a jeśli już
      to dołożyć dużo kolorowych dodatków, aby nie było pogrzebowo ;)
    • stedo Re: Strój na wesele 28.09.09, 14:30
      Ostatnio byłam na b.eleganckim, wypasionym weselu, towarzystwo międzynarodowe,
      dużo bankowców.Kilka kobiet, m.in i teściowa, Francuzka było na czarno.Dla
      większego bezpieczeństwa możesz dodać kolorowe akcenty: biżuterię, kwiat do
      sukienki czy szal i będzie ok.
    • sondey Re: Strój na wesele 28.09.09, 14:33
      a pewnie że idź! ubierz się w to co Ci się podoba i w czym dobrze się czujesz :)
      a czerń jak najbardziej pasuje!
    • nothing.at.all Re: Strój na wesele 28.09.09, 15:22
      Dorzuć kolorowe dodatki i ruszaj śmiało:).
      Ja nie uważam, że w małej czarnej na wesele nie można. Można, oby
      była dobrze dobrana:).
      • nanai11 Re: Strój na wesele 28.09.09, 16:56
        Dzięki dziewczyny. Nie mam ochoty nic kupować na jedna okazje.
        • niebieski_lisek Re: Strój na wesele 28.09.09, 17:07
          Też poszłam na wesele 2 razy w czarnej sukience, i z moich obserwacji wynika, że
          raczej nie będziesz jedyna. Podobno czarnego nie zakłada się na ślub, tak jak
          nie ubiera się kolorowych czy jasnych rzeczy na pogrzeb. Na innym forum niektóre
          kobiety deklarowały, że gdyby ktoś przyszedł na ich ślub w czarnym, to poczułyby
          się urażone, pytanie jak bardzo jest wrażliwa panna młoda, na której ślub się
          wybierasz :)
          • zawszezabulinka Re: Strój na wesele 28.09.09, 18:17
            > się urażone, pytanie jak bardzo jest wrażliwa panna młoda, na której ślub się
            > wybierasz :)

ja bym tam ja olala :) i tak pewnie bedzie miala wiecej do roboty niz
            przygladanie sie czy 37 gosc zalozyl zielony krawat zamiast niebieskiego, czy 69
            dziewczyna zalozyla fioletowa przepaske :)

moja znajoma- wysoka osoba i szczupla z biustem miala problem z suknia i poszla
            w czarnej

>Dzięki dziewczyny. Nie mam ochoty nic kupować na jedna okazje.

i otoz to :) mam 1 sukienke i jest "za ladna" by ja nosic w lato
            a swoja suknie z gorsetem ktora kupilam na studniowke zalozylam raz, rok temu na
            weselu. obie sie poniewieraja w szafie :D :) i ta ost to problem z praniem po
            takich zabawach :)
    • hermina25 Re: Strój na wesele 28.09.09, 18:21
      ja ostatnio byłam na weselu w granatowej kiecce :),ale z kolorowymi dodatkami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka