cafem 03.10.09, 20:23 No! To jestem znow oficjalnie single. I oficjalnie znow wolno chodzic mi samej do barow i molestowac interesujacych facetow:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:28 jane-bond007 napisała: > fajowo :) ja nie moge :( a coz ci przeszkadza, albo ktoz? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:30 swiadomosc iz mam meza jak rowniez fakt iz wolalabym aby mi nie odplacil pieknym za nadobne :P Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:31 No nie, jak sie juz ma meza, to trzeba tylko meza molestowac:) Szczegolnie, jesli interesujacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:37 cafem napisała: > No nie, jak sie juz ma meza, to trzeba tylko meza molestowac:) Szczegolnie, jes > li interesujacy:) dla kogo interesujacy? bo dla zony chyba to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:36 jane-bond007 napisała: > swiadomosc iz mam meza jak rowniez fakt iz wolalabym aby mi nie > odplacil pieknym za nadobne :P zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:45 ciut sie powtarzasz nadeta forumowiczko :) Ps o braku poczuca humoru ledwo wspomne ... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:50 jane-bond007 napisała: > ciut sie powtarzasz nadeta forumowiczko :) > > Ps o braku poczuca humoru ledwo wspomne ... na szczescie to tylko twoje subiektywne odczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:54 no co ty nie powiesz a twoje : zalosne na szczescie rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:29 Eh... Jakos tak lekko mi teraz! Szczegolnie, ze ostatnio jak zostalam single, to ryczalam po facecie, potem nie bylam single, bo znalazlam uroczego klina, a teraz wlasnie sie z klinem pozegnalismy i jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:36 a co klin na to? Czy klin wie, że był tylko klinem i nikim więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:40 Wiedzial od poczatku. Tzn. wiedzial od pierwszej randki, ze ja sie za dwa miesiace wyprowadzam z kraju, jak rowniez, ze nie ma szans by za mna tam pojechac. Wiec w sumie sprawa byla jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:42 oczywiście... tak sobie tłumacz... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach jestem przerazona... 03.10.09, 20:52 ..cyznizmem wspolczesnych mlodych kobiet. jak pomysle,ze moj syn moglby sie z taka zwiazac, to wole sie dowiedziec, ze jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: jestem przerazona... 03.10.09, 20:54 Gdzie tu cynizm ? jasne stawianie sprawy to uczciwość a nie cynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jestem przerazona... 03.10.09, 20:58 zeberdee24 napisał: > Gdzie tu cynizm ? jasne stawianie sprawy to uczciwość a nie cynizm. dla mnie to wyrahowanie jednak Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: jestem przerazona... 03.10.09, 21:03 Nie każdy chce poświęcić to na co bardzo ciężko pracował przez całe życie dla wakacyjnej miłości:) Dziwisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: jestem przerazona... 03.10.09, 22:41 Jakiej tam milosci! Zauroczenia jedynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: jestem przerazona... 03.10.09, 20:56 Ale gdzie tu cynizm? Oboje jestesmy dorosli i oboje postanowilismy spedzic razem dwa miesiace. Z pelna swiadomoscia, ze za dwa miesiace bedzie koniec. Jesli Twoj syn zwiazalby sie z taka, to pewnie tez z pelna swiadomoscia. Ale jesli syn ma charakter po mamusi, to raczej obawiac sie nie powinien:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jestem przerazona... 03.10.09, 20:59 cafem napisała: >> Ale jesli syn ma charakter po mamusi, to raczej obawiac sie nie powinien:) zgadlas, ma charakter po mnie i cale szczescie, bo ma zasady Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: jestem przerazona... 03.10.09, 21:00 Alez ja tez mam zasady. Tylko ciut (a moze nawet bardziej) inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: jestem przerazona... 03.10.09, 21:01 cafem napisała: > Alez ja tez mam zasady. > Tylko ciut (a moze nawet bardziej) inne:) no wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: jestem przerazona... 04.10.09, 00:26 Ja tam bym nie reczyla za zasady zadnego faceta, nawet (a moze przede wszystkim?) syna. Matki bywaja slepe na wady swoich synalkow;> Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: jestem przerazona... 03.10.09, 21:21 >>jak pomysle,ze moj syn moglby sie z > taka zwiazac, to wole sie dowiedziec, ze jest gejem. Kiepsko być twoim synem, w sumie. Chyba, że jest z foremki i nigdzie nie odstaje. Ale to też kiepsko. Wyjaśnię. Źle byłoby, gdyby prawy mężczyzna związał się ze złą, cyniczną kobietą. Ale w byciu gejem nie ma niczego złego. Więc to oczywiste, że nie miałabyś nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:47 O, kolejny dobry tekst o watku pt. obrazanie w necie. Osoby wszechwiedzace jak narrator z 19-sto wiecznej powiesci. Przy minimalnej wiedzy, osoba wyglasza autorytarnie sądy (negatwyne) na temat co myśli ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:50 posty osób takich jak Ty nie są dla mnie obligatoryjne :] Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:07 ??? Nie rozumiem, o co chodzi, ale widze, ze znowu dzielisz ludzi na rozne klasy i podklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:16 poglądy nimfomanki nie stanowią dla mnie większej wartości Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:43 Po prostu nie szanujesz ludzi i innych niz Twoje poglady. Takie relatywistyczne podejscie do czlowieka, chyba jest sprzeczne z Twoimi absolutystycznymi wartosciami? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:49 grzeczna_dziewczynka15 no dajze spokoj. Jan przecie jest samozwanczym strozem moralnosci Forum Kobieta. A ze Forum Kobieta to nie dla facetow, to juz nieco inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:55 takich jak ty nawet sekta stróżów by nie upilnowało :D a że nie lubię nimfomanek, mam do tego święte prawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:18 ;) Cale szczescie w zyciu realnym strzec jej mozemy wylacznie my, same. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:17 Ja tego nie powiedzialam. To juz Twoja intepretacja silnie pod wlpywem religijnej dychotomii w sferze wartosci: dobro-zlo. Ty nie lubisz kobiet, a nie nimfomanek. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:25 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Ty nie lubisz kobiet, a nie nimfomanek. Sorry, ale chyba lepiej od ciebie wiem kogo lubię a kogo nie lubię. Kobiety lubię, nie lubię feministek i nimfomanek. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:38 To czemu zawsze piszesz negatywne posty do kobiet/o kobietach? NIe mowie tu o sobie, no bo jestem feminstka, a w Twoim mniemamniu tez nimfomanka (i niech Ci bedzie), ale do wielu innych kobiet, ktore nimfomankami nie sa a i za feministki sie nie uwazaja? Masz swoja idealna wizje kobiecosci, ktorej 95% kobiet nie jest w stanie dorownac, a reszta to femisnitki, nifomanki albo inne dziwki. Sorry, ale takie podjescie oznacza tylko to, ze nie lubisz kobiet, tylko swoje idealistyczne o nich wybobrazenia. Dziwne tez, ze sam nie masz do siebie tak wysokich wymagan, jak te, ktore stawiasz plci przeciwnej. No ale coz, nikt nie powiedzial, ze trzeba byc konsekwentnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:46 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Masz swoja idealna wizje kobiecosci, ktorej 95% kobiet nie jest w stanie > dorownac 5% w zupełności mi wystarczy :) > Sorry, ale takie > podjescie oznacza tylko to, ze nie lubisz kobiet, tylko swoje idealistyczne o > nich wybobrazenia. Krytyka puszczalstwa, głupoty i egoizmu to już idealizm? LOL > Dziwne tez, ze sam nie masz do siebie tak wysokich wymagan, jak te, ktore > stawiasz plci przeciwnej. może jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:50 To ja juz awansowalam na puszczalska? Lo matko! Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:31 O! Masz! Ale byc taka troche egoistka to chyba dobrze, czyz nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:35 a to zależy co rozumiesz pod pojęciem "trochę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:45 No tak troche... Zeby mi bylo w zyciu dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:56 Ja bym tego nie nazwala krytyka, ale pietnowaniem. Pietnowanie egoizmu u jednej grupy (kobiet) przy jednoczesnym obracaniem go w zart w przypadku innej (mezczyzn) to wlasnie podwojny standard. Nieraz pisales o tym, ze Twoja kobieta musi spelniac rozne Twoje wymogi, podczas gdy Ty nie masz zamiaru sie zmieniac, a jak sie nie podoba to spadówa. Co do puszczalstwa, taki termin juz jest nacechowany. Uprawianie seksu dla Ciebie zdaje sie byc tozsame z puszczalstwem. Ale nawet, jesli masz twaarde zasady moralne, nie zauwazylam jednak, zebys pietnowal puszczalstwo mezczyzn z rownym zaangazowaniem. Nie wiem, co oznacza dla Ciebie glupota. Chodzi Ci o niewiedze i bezreflesyjnosc? Czy moze o glupote "zyciowa". Tak czy inaczej, podwojne standardy dla mezczyzn i kobiet, bo facetom zdajesz sie bardziej poblazac, oznaczaja, ze masz wyidealizowany obraz kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:18 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Ja bym tego nie nazwala krytyka, ale pietnowaniem. Niech ci będzie, piętnuję > Nieraz pisales > o > tym, ze Twoja kobieta musi spelniac rozne Twoje wymogi, podczas gdy Ty nie masz > zamiaru sie zmieniac, a jak sie nie podoba to spadówa. Spłycasz wszystko. Wbrew pozorom nie mam jakichś wygórowanych wymagań od potencjalnej swojej kobiety. Problem w tym, że dla wielu kobiet bycie: dobrym, nie egoistycznym, mądrym człowiekiem z zasadami moralnymi to już za wysokie wymagania... No cóż, ja poniżej tego minimum nie zejdę choćbym miał spędzić resztę życia sam :) I na pewno nie jest tak, że nie jestem gotów na żadne zmiany w swoim postępowaniu czy zachowaniu dla kobiety. Trzeba tylko potrafić mnie do tych zmian nakłonić :) > Uprawianie seksu dla > Ciebie zdaje sie byc tozsame z puszczalstwem. Ależ oczywiście, że nie :) Seks ze stałym partnerem, któremu towarzyszą uczucia to super sprawa :) > Tak czy inaczej, podwojne standardy dla mezczyzn i kobiet, bo facetom zdajesz > sie bardziej poblazac Nie tyle pobłażać co po prostu mniej mnie obchodzi co robią inni mężczyźni. Jestem orientacji heteroseksualnej i interesują mnie kobiety a nie faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:23 Czyli rozumiem, ze kobietom, ktore nie sa kandydatkami na Twoja poratnerke tez bardziej powinienes poblazac;) Wiadomo, ze od swojego partnera wymaga sie wiecej niz od innych ludzi, ale Ty zdajesz sie jednak pietnowac zachowania kobiet jako grupy. POza tym, powiem Ci, ze poglady nie zawsze ida a parze z praktyka;> To ze np. uwazam, ze geje powinni miec prawo do zawracia zwiazku maleznskiego, nie oznacza ze sama jestem gejem i ze chce wyjsc za maz. Niech bedzie to takie porownanie do kwestii moich pogladow na "puszczalstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:18 > Spłycasz wszystko. Wbrew pozorom nie mam jakichś wygórowanych wymagań od > potencjalnej swojej kobiety. Problem w tym, że dla wielu kobiet bycie: dobrym, > nie egoistycznym, mądrym człowiekiem z zasadami moralnymi to już za wysokie > wymagania... No tak... problem. Tak naprawdę to twój problem, Janie, nie tych kobiet. Wydaje mi się, że nie bardzo masz prawo do mówienia innym, jak mają żyć. Skoro ktoś lubi być niemoralny (w twoim rozumieniu) to tobie nic do tego. Konsekwencja i kategoryczność twojego "piętnowania" są zastanawiające. Mnie też wiele rzeczy w ludziach drażni, wielu rzeczy nie akceptuję ale nie powtarzam się w co drugim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:29 justysialek napisała: > No tak... problem. Tak naprawdę to twój problem, Janie, nie tych > kobiet. Mylisz się, niejedna kobieta płaci wysoką cenę za swoją rozwiązłość seksualną (wiem, bardzo niemodne określenie). Różne kobiety płacą różną cenę, inne mniejszą inne większą. I wszystko dla kilku chwil rozkoszy. Typowy konsumcjonizm przeniósł się ze sfery materialnej także do seksualnej, tzn. "nie chcę czekać, chcę mieć dużo, już i teraz..." Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:38 Jeśli dorosły człowiek podejmuje decyzję, znając ryzyko, to twoje kazania są niepotrzebne... tylko to nie są kazania a zwykle ubliżanie i z troską niewiele ma to wspólnego. Co więcej ubliżasz też tym, które stają w obronie, choć same niekoniecznie prowadzą podobny styl życia. Nie ma to jak przyklejenie łatki puszczalskiej - każdą zaboli, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:50 justysialek napisała: > Nie ma to jak przyklejenie łatki puszczalskiej - > każdą zaboli, prawda? Często tak bywa, że prawda boli. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:54 Janie, prawda boli, owszem. Ale Ty taka latke przyklejasz polowie forum. I nikt juz tego z bolem nie przyjmuje - co najwyzej ze smiechem:) Mnie kaznodziejskie wywody po prostu bawia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:56 cafem napisała: > Janie, prawda boli, owszem. > Ale Ty taka latke przyklejasz polowie forum. być może połowa forum zasługuje na taką łatkę... > I nikt juz tego z bolem nie przyjmuje - co najwyzej ze smiechem:) a to się śmiej, podobno śmiech to zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:10 Aha... wyśrubowane masz standardy... A co ty tam możesz wiedzieć o prawdzie?! Przyklejasz tą łatkę na chybił trafił w nadziei, że komuś dowalisz. ...już mnie to nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:26 justysialek napisała: > ...już mnie to nudzi. nikt Ci nie każe czytać a już tym bardziej komentować moich postów Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:19 A zakladajac, ze polowa forum reprezentuje co najmniej polowe spoleczenstwa i owa polowa uwaza pewne rzeczy za normalke, to moze z Toba, Janie, jest cos mocno nie tak? Moze czas nieco zweryfikowac poglady na bardziej wspolczesne? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:25 cafem napisała: > A zakladajac, ze polowa forum reprezentuje co najmniej polowe > spoleczenstwa i owa polowa uwaza pewne rzeczy za normalke, to moze z > Toba, Janie, jest cos mocno nie tak? To, że w Polsce w czasach socjalizmu połowa społeczeństwa uważała, że wynoszenie (czyli kradzież) różnych rzeczy z zakładów pracy jest w porządku nie oznaczało automatycznie, że rzeczywiście tak było. To, że połowa Amerykanów żyła ponad swój stan i brała bezmyślnie kredyty nie oznaczało, że postępowali słusznie. > Moze czas nieco zweryfikowac poglady na bardziej wspolczesne? Nie zawsze współczesne oznacza lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:29 A mimo wszystko z Twoich postow nie przebija zbyt ciekawe zycie. Ale coz, kazdy ma je jedno i swoj sposob na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:30 widocznie za mało we mnie egoizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:51 Raczej za malo otwartosci i ciekawosci drugiego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:53 w twoją "otwartość" na drugiego człowieka akurat nie wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 04.10.09, 01:50 Nawet 95% zasluguje zapewne;) Wywiezc nas wszystkie na wozie ze sloma! Precz ze wsi Jana;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:30 Dlaczego ? Lepiej być singlem niż zaznawać miernej jakości "szczęścia" we dwoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:39 zeberdee24 napisał: > Dlaczego ? Lepiej być singlem niż zaznawać miernej jakości "szczęścia" we dwoje > :) bycie we dwoje to nie tylko pasmo szczescia, to takze umiejetnosc wychodzenia z nieszczesc. to zadna sztuka odejsc od kogos, sztuka jest trwac Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:42 ale on był tylko klinem, czyli chłopcem do podniesienia ego autorki wątku po nieudanym związku, ego zostało podniesione więc klina można wyrzucić do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:47 Janie. Pracowalismy razem i zaiskrzylo miedzy nami od poczatku - przede wszystkim fizycznie. ZANIM zaczelismy sie spotykac postawilam sprawe jasno - podpisalam kontrakt w Szwajcarii i za dwa miesiace wyjezdzam. Oboje mielismy swiadomy wybor - wiazac sie czy nie wiazac - i postanowilismy spedzic fantastyczne lato razem. Pojechalismy na cudne wakacje itd... A teraz nadszedl czs to oficjalnie zakonczyc, bo ja juz od miesiaca mieszkam 1000km od niego i nie ma szans na powrot. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:54 cafem napisała: > Janie. Pracowalismy razem i zaiskrzylo miedzy nami od poczatku - przede wszystk > im fizycznie. dla mnie seks bez milosci to jak kurestwo.kropka. > Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:58 Mozna w zyciu sie bawic albo gorszyc i oburzac. Ja wybieram to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:02 cafem napisała: > Mozna w zyciu sie bawic albo gorszyc i oburzac. Ja wybieram to pierwsze. kazdy sie bawi tak, jak potrafi.ja sie tez bawilam, ale nie uczuciami Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:08 Rownie dobrze moge powiedziec, ze on sie bawil moimi... Bez sensu gadasz. Ani nie ma tu cynizmu, ani wyrachowania. Oboje bylismy wolni i wzajemnie nas do siebie ciagnelo. I oboje sie dobrze bawilismy, bez planow na przyszlosc i bez angazowania sie. A kontrakt w Szwajcarii (rewelacyjny - 100 razy lepszy niz poprzednia praca) podpisalam, gdy zostawil mnie poprzedni facet, a "klina" nawet jeszcze nie poznalam. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:24 Cafem, nie tlumacz sie w ogole. Nic innym do Twoich decyzji. Dla teoretykow wszystko jest czarne albo biale. Jak by mieli podobne doswiadczenia do Twoich to by Cie nie oceniali tak latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:40 Eh, jakbym sie takich sluchala, to bym pewnie wlasnie sie rozwodzila z tym, z ktorym sie zareczalam 6 lat temu. A z perspektywy czasu widze, ze on przeciez taaaki nudny byl. I taaaakie nudne zycie bym miala:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:43 Czyli o malo co zostalabym zona nudziarza. Uff;) (mialam podobnie;>, moze nie nudziarza, ale faceta, do ktorego nie pasowalabym) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:46 A to dopiero przerabane. Tak sobie zycie na wlasne zyczenie zmarnowac, nie? Lepiej szukac, szukac, szukac (a i dobrze sie bawic przy tym:) i w koncu znalezc takiego, z ktorym sie zycia nie zmarnuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:57 Ja, na razie, nie zapeszajac, znalazlam;) Zobaczymy na jak dlugo, ale wazne co jest teraz, a nie co bylo czy bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:33 A! To dobrze:) Ja tez kiedys znajde:) Ale to dopiero za co najmniej rok. Bo ze Szwajcarii przyjdzie mi sie za 10 miesiecy wyprowadzic i znow w swiat pojade, wiec na cos stalego liczyc tu i tak nie moge:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:41 Nigdy nie wiadomo co jest na stale, a co nie, a i na ludzi nie ma co sie zamykac;) Bo moze ten potencjalny Szwjcar, czy jakis inny tam napotkany moze sie z Toba przeprowadzic gdzie zechcesz, albo moze Ty pokochasz Szwajcarie. Ja sie nauczyalam ze w zyciu to nigdy nic nie wiadomo, i nie ma co sie zarzekac;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:44 Szwajcarie to ja juz od lat kocham... Bardziej niz jakiegokolwiek faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:21 > dla mnie seks bez milosci to jak kurestwo.kropka. co nie oznacza, że tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:45 Jeżeli mamy szczęście przerywane nieszczęściami i wzmacniane wspólnymi działaniami przeciwko nieszczęściom to i owszem, ale jeżeli mamy nudę z przebłyskami, albo nieszczęście z przebłyskami to jaki sens ma ciągnięcie sprawy beznadziejnej ? Sztuką jest widzieć rzeczy takimi jakie one są w rzeczywistości, bez mącenia obrazu strachem przed samotnością. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:30 A dlaczegoz to? Nie wolno byc szczesliwym w stanie niezwiazanym? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:37 no i pięknie! to zapraszam do Kraka na Kazimierz, tu są fajne bary i fajni mężczyźni w nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:40 Jak koleżanka lubi lans i światowość to się jej Kazimierz raczej średnio spodoba:) Kraków więcej swojski jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:43 Kolezanka to w sumie swiatowosc lubi, bo i w Nowym Jorku, i Londynie, i Genewie podrywala - ale mimo wszystko najbardziej lubi swojskich chlopakow z gor, bez lansu zadnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:44 prawda. problem w tym, że w Krakatau troszkie mamy mało miejsc lansownych i światowych, żeby nie powiedzieć, że nie mamy ich wcale ;) ale mężczyźni fajni. jak dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:49 Eh, nie narzekaj:) W Krakowie nie bylam, ale chlopakow z Krakowa znam. Fajni:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:51 W Krakowie jak ktoś mówi o braku światowości Krakowa to nie narzeka, tylko nabija się z Warszawy:D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wolnosc! 03.10.09, 20:59 być może niektórzy tutejsi tak mają ;) ale ja jestem krakuska naturalizowana, mieszkam tu raptem 10 lat i nie mam potrzeby, żeby szczególnie się z Warszawy nabijać... a jak cafem w Kraku nie była, to powinna przyjechać na zwiedzanie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:02 Zapraszaj wiecej, a przyjade - powaznie! W zamian moge sie zrewanzowac noclegiem posrod Alp:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:14 ale u mnie leje się duuużo alkoholu, uprzedzam :) a po Alpach kocham śmigać, więc bardzo chętnie się wymienię :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:21 29/30 pazdziernik - 2 listopad pasuje Ci na Alpy?;)I mowie bardziej niz powaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:47 a pasuje, chyba że mojej szefowej nie spasuje :) acz mnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 21:54 A zebys wiedziala z kim masz doczynienia i jak wysoko w Alpach to: garnek.pl/cafem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:57 Jak juz zobaczylam, ze masz gory oraz Feist, Frou Frou i Nouvelle Vague w wizytowce, to wiedzialam, ze sie dogadamy:) A 30 pazdziernika u mnie jest to - na otwarcie sezonu: www.facebook.com/event.php?eid=155665898600&ref=mf Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wolnosc! 03.10.09, 23:09 no pysznie to wygląda :) jeśli mnie welke kerownyctwo teraz nie puści, to przy pierwszej okazji z rozkoszą najadę, bo to są bardzo, bardzo moje klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa sumire? 03.10.09, 21:53 Sumi skorzystam z okazji i napiszę tu. Dam znać na pocztę i się spykniemy na piwko:) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Wolnosc! 03.10.09, 22:23 Fajna laska z Ciebie;) Wyczaiłam Cię już jakiś czas temu. Ale dopiero dziś postanowiłam Cię polecić naszemu towarzystwu z innego forum. Zapraszam do nas, bo tu to Ci żyć nie dadzą te "szczyty intelektu";) O tutaj: forum.gazeta.pl/forum/f,64121,69_i_pol_forum_Protest_FK_.html Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Wolnosc! 04.10.09, 00:35 Juz zajrzalam i do linkow dodalam:) Tylko teraz pozno i tam taaaaka cisza.... A mi dzis nowego makbuka dostarczono, wie pewnie do rana przed nim bede siedziec:) Dzieki za zaproszenie! Odpowiedz Link Zgłoś