meetek 03.10.09, 21:59 Linki z forum Faceci z Egiptu. www.pardon.pl/artykul/9783/polki_oddaja_sie_arabom_oni_sa_wspaniali www.wprost.pl/ar/173471/Kochanica-Araba/ Jak im nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:05 znowu klasyka powraca :] a co cie to obchodzi, robisz za przyzwoitkę polskich kobiet? co cie obchodzi że Mariola X lubi sie bzyknac z Ahmedem czy innym? Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:12 Nie zrozumiałeś mnie! Chodzi mi o to, że taki poważny, opiniotwórczy tygodni "Wprost" zajmuje się Mariolą X, która lubi się bzyknać z Ahmedem. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:14 meetek napisał: > Nie zrozumiałeś mnie! > Chodzi mi o to, że taki poważny, opiniotwórczy tygodni "Wprost" zajmuje się Mar > iolą X, która lubi się bzyknać z Ahmedem. nie o takich pierdołach pisali;) zresztą czymś nośnym łamy muszą zapełnić mogliby o sporcie więcej zacząć pisać, może nawet bym zaczął znowu ich czytać?;] Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 10:16 sport? co cię obchodzi czy jakaś polka zdobędzie złoty medal czy będzie ostatnia? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 16:22 rumak.hrabiny napisał: > sport? co cię obchodzi czy jakaś polka zdobędzie złoty medal czy będzie ostatni > a? bardzo obchodzi, tak już mam, lubie słuchac Mazurka Dąbrowskiego w tv Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:58 Wprost opinotwórczym tygodnikiem? Chyba dla czytelników SE i Faktu bo to sam sort tylko na lepszym papierze... Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:14 meetek napisał: > Nie zrozumiałeś mnie! > Chodzi mi o to, że taki poważny, opiniotwórczy tygodni "Wprost" zajmuje się Mar > iolą X, która lubi się bzyknać z Ahmedem. od dawna "Wprost" nie jest już poważnym i opiniotwórczym tygodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:15 a Polacy oddają się Arabom. Jak im nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:21 vandikia napisała: > a Polacy oddają się Arabom. Jak im nie wstyd? Sensacja będzie dopiero jak Ahmed odda Marioli X kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 10:21 vandikia napisała: > a Polacy oddają się Arabom. Jak im nie wstyd? tego nie słyszałem. czy też tak masowo jak polki muzułmanom? masz jakieś dane? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 22:50 kiedy do jasnej cholery zrozumiecie ze Egipcjanie nie sa Arabami, w Egipcie mieszka zaledwie kilka procent Arabow. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:03 Wiemy, wiemy. Fellahowie, Koptowi i Beduini. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:10 no i co to za shock i nowina...? Niemki juz od dawna jezdza w tamte strony w podobnych celach. W Tunezji widzialam takie staruszki co sobie straz konna przygruchaly. Nie powiem, wygladaly na zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k niewiedza 04.10.09, 07:39 ma_dre napisała: > kiedy do jasnej cholery zrozumiecie ze Egipcjanie nie sa Arabami, w Egipcie mieszka zaledwie kilka procent Arabow. owszem sa (Arabami) - 90 % Koptowie (Chrzescijanie - potomkowie dawnych Egipcjan) stanowia zaledwie ca. 10 % spoleczenstwa Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Wstrzasajace nt 04.10.09, 09:26 Jak ja bym miala sobie araba wziasc, to wolalabym do konca zycia na bezludnej wyspie siedziec. Moja kolezanka miala takiego h...a, miala w domu pieklo a nie zycie, regularnie ladowala w szpitalu po pobiciu, zawsze mowila ze sie przewrocila, spadla ze schodow, ale nigdy prawdy nie powiedziala, tak go kochala. Jak h... dostal prawo stalego pobytu to kopnal ja w dupe i sie ozenil z arabka. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:03 Ja w kwestii formalnej. Oddają się? Czyli co? Składają się na ołtarzu? Czy po prostu uprawiają seks? Widać sporo fanu w tym Egipcie. Ale gdy panowie bawią się w seksturystykę nikt nie robi histerii, że oddają się tajlandzkim dziewczynkom. meetek napisał: > Linki z forum Faceci z Egiptu. > www.pardon.pl/artykul/9783/polki_oddaja_sie_arabom_oni_sa_wspaniali > www.wprost.pl/ar/173471/Kochanica-Araba/ > Jak im nie wstyd? > Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:14 wlasnie, straznicy moralnosci sie znalezli. Gdyby w artykule o facetow chodzilo to tylko by cmokali. Jedyny problem to ten ze natura kobieca jest inna niz meska i jak wynika z artykulu kobieta przywiazuje sie do takiego goscia, z ktorym niby mialo byc niezobowiazujaco. Faceci jakos sie chyba nie przywiazuja do Tajek... no chyba ze sie myle, ale nigdy nie slyszalam o takich przeypadkach na skale masowa... Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:14 Wyznawcom Allaha nie wolno uprawiać seksu pozamałżeńskiego, bo stracą te 99 dziewic w niebiesiach. Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:22 72, a nie 99. To raz. Dwa, teoretycznie wyznawcom Allaha plci obojga nie wolno uprawiac seksu bez slubu, w praktyce zakaz ten dotyczy tylko i wylacznie plci pieknej, meska swoboda seksualna jest akceptowana powszechnie w spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:31 Jeśli tylko 72 nowiutkie laski to nie ma co "pościć". Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 06:43 sabrilla napisał: > Ale gdy panowie bawią się w seksturystykę nikt nie robi histerii, że oddają się > tajlandzkim dziewczynkom. Taaak, jada az tak daleko zeby sie oddac dziewczynie w Tajlandii. Dziewczynie sie nie oddaje. Bierze sia ja lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 10:31 polacy z tajlandii nie przywożą do polski tajek, nie dają się okłamywać, nabierać na bajeczki o miłości, że są cudowni. wiesz dlaczego? bo to nie oni się oddają. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:20 Polki wymieniają się uwagami na temat Arabów i prowadzą fachowe statystki hehe niezle :) niestety tam jeszcze nie bylam :P Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:45 One tylko przerzucają Arabów do Francji. "Polskie turystki są łakomym kąskiem dla arabskich przystojniaków. Ewentualne małżeństwo z Polką daje wolny wstęp do Unii Europejskiej. Kiedy już wyląduje się z naiwną kobietą w Warszawie lub Krakowie można szybko dać nogę do jakiegoś bogatszego kraju i niemal już islamskiego kraju, na przykład Francji." Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Polki oddają się Arabom. 03.10.09, 23:50 no wieeeem przeciez ... Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 00:21 Nudne to się robi. Nie lepiej uznać, że "czyja dupa tego sprawa" i przestać się ekscytować czy ktoś woli murzynki czy arabów? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 06:35 Arabom tez swiezyzna sie nalezy, tez ludzie. Czasy sie zmienily. Kiedys Arabowie przyjezdzali do Polski by kobiety zaliczac, a teraz Polki same do nich jada. Ach, jada na odpoczynek trzeba tu wyszczegolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 08:47 Polka to dla mnie: "Wanda co Niemca nie chciała" "Siłaczka" "Matka Polka" Jak się ma do tego obrazu polska mężatka, która najpierw robi loda Arabowi a potem całuje na dobranoc swego synka w hotelu all inclusive. "Bo on nie pójdzie, jak dawni rycerze, Utkwić zwycięski krzyż w Jeruzalemie, Albo jak świata nowego żołnierze Na wolność orać... krwią polewać ziemię." Odpowiedz Link Zgłoś
niepostrzezenie Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 09:42 meetek napisał: > Jak się ma do tego obrazu polska mężatka, która najpierw robi loda Arabowi a potem całuje na dobranoc swego synka w hotelu all inclusive. A jak zrobi Polakowi to jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 09:59 Koniecznie zrób analize wiersza Wieszcza. univ.gda.pl/~literat/amwiersz/0055.htm Odpowiedz Link Zgłoś
niepostrzezenie Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 10:57 a co ma niby wychowanie patriotyczne do uprawiania seksu z kebabem??? jedno drugiemu nie przeszkadza. PS. jeśli temat tak bardzo cię wzrusza to co powiesz o tym zjawisku: tinyurl.com/y8d8459 Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 10:49 myślę, że na seks turystykę do egiptu jeżdżą najmniej atrakcyjne kobiety. takie, co mają problem ze znalezieniem odpowiedniego partnera w polsce. atrakcyjne kobiety nie muszą uprawiać seks turystyki, by usłyszeć że są atrakcyjne. w egipcie miejscowi mają opracowane na turystki schematy. mówią, że takie są piękne i wspaniałe, że zakochali się i wiele polek to bezmyślnie łyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally [...] 04.10.09, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 11:25 rozumiem, zeby wyrwac jeszcze jakiegoś szejka, albo kogoś na bardzo wysokim poziomie kultury, stanowisku, majętnego, ale brac sie za najgorszą patologie kraju... MASAKRA! Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 11:32 najgorsze jest chyba to, że nie potrafią na koniec z godnością i uśmiechem powiedzieć - było fajnie, do zobaczenia może za rok, ale głupieją, pakują w związek kasę, by taki osobnik mógł ją rzucić i pojechać do francji czy włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 11:36 one wracają do kraju i opowiadają kolezankom z tepym orgazmem na twarzy "on mnie traktowal jak ksiezniczke łeeeeeeeeeeeeee" noz sie w kieszeni otwiera ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:42 Taaa, to bys mowil, ze 'leca na kase' i ze materialistki ... a to nie, demokratycznie wybieraja najprzystojniejszego :-D Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 11:27 długoletnia propaganda, ze polacy są gorsi od innych, zbiera żniwa Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:22 Hejka. Na tym forum nikt nie nazywa kolorowych braci brudasami. Zapamiętaj to sobie. PS. Fajne zdjęcia na zapodanym blogu. Koniecznie trzeba dać do naszej-klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:25 To było do hotally, która napisała wyżej: > z kim jak z kim... ale dlaczego białe, katolickie kobiety z Polski. > upadają tak nisko, żeby sie oddać jakiemuś brudasowi z Egiptu lub > czarnemu? > nie wiem czy to tylko brak szacunku do samej siebie Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:30 hotally napisała: > z kim jak z kim... ale dlaczego białe, katolickie kobiety z Polski upadają tak > nisko, żeby sie oddać jakiemuś brudasowi z Egiptu lub czarnemu? > nie wiem czy to tylko brak szacunku do samej siebie > Uff na szczescie nie jestem biala katolicka kobieta i moge spokojnie jechac gdzie chce i oddac sie komu chce. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:33 Bez "sęsu". Mając 75 lat to już nie warto się chyba oddawać komu się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:41 w tym wieku to juz pozostalo wlasnie tylko to. oddawanie sie komu sie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:35 na polskim paszporcie wyjedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:39 rumak.hrabiny napisał: > na polskim paszporcie wyjedziesz? użyłem wyrażenia potocznego. zaraz jakiś purysta językowy się przyczepi. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:39 A no na polskim. ale nie na katolickiej wierze pojade grzeszyc z tymi okropnymi arabami co to kotlunia wasze polskie katolickie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:45 na złość katolikom i polsce będziesz dawać w egipcie na lewo i na prawo? dziwna zemsta. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:48 a gdzie ja o zlosci pisalam? nie wpasowalam sie w kryteria alki wiec napisalam, ze moge spokojnie dawac na prawo i lewo a nie na lewo i prawo jak sugerujesz. katoliczka nie jestem wiec alcie pewnie nie zgorsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:59 myślę jednak, że polski paszport do czegoś zobowiązuje niezależnie od wyznania czy światopoglądu. jadąc na przygody seksualne do egiptu należy zachować godność i zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:02 rumak.hrabiny napisał: > myślę jednak, że polski paszport do czegoś zobowiązuje Polski paszport zobowiązauje tak samo jak węgierski, ukraiński czy francuski do kultury osobistej i przestrzegania prawa.To nie jest jakiś wyjątkowy paszport. > jadąc na przygody seksualne do egiptu należy zachować godnoś > ć i i zdrowy rozsądek. Co to jest "godność" podczas seksualnej przygody? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:04 Co to jest "godność" podczas seksualnej przygody? jak to Ty nie wiesz? Rosa... zawiodlas mnie :( Godnosc podczas seksualnej przygody polega na tym, ze seks odbywa sie onli i wylacznie po polsku :) co by pokazac innostrancowi jak piekny, pelen milosci do ojczyny jest nasz seks . Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:13 dla mnie polski paszport jest wyjątkowy, bo jestem polakiem. o godności już pisałem. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:18 rumak.hrabiny napisał: > dla mnie polski paszport jest wyjątkowy, bo jestem polakiem. Proponuję zatem zacząc od umiłowania zasad ojczystej ortografii. Mi, jako Polce, wydają się one jednak dość istotne, stanowią część tradycji i dziedzictwa narodowego (jak już jedziemy papetycznie o paszportach i polskości). Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:21 zabiorę się za ortografię "papetycznie" Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:02 No i wlasnie z godnoscia i zdrowym rozsadkiem kobiety sie oddaja komu chca, gdzie chca i jak chca. ciekawi mnie jak ocenisz polskich mezczyzn, ktorzy korzystaja z uslug pan przy lasach. i z pewnoscia grzybiarkami te panie nie sa. albo jak ocenisz tych, ktorzy jada np. na ukraine albo na bialorus i tam korzystaja z "urokow" dziewczyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:26 nie będę odpowiadał kilka razy na takie same pytania. poszukaj w tym wątku odpowiedzi, bo już nie pierwszy raz się powtarzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:28 a powtarzanie sie nie jest godne posiadaczki polskiego paszportu? kompleksy jakies masz? kobita cie na seksturystyce zdradzila? jakies problemy emocjonalne z innostrancami masz? co nie halo z toba?bo, ze cos nie halo to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:53 rumak.hrabiny napisał: > na złość katolikom i polsce będziesz dawać w egipcie na lewo i na prawo? dziwna > zemsta. O matko...seks to czynność fizjologiczna, po co mieszać w to honor,Boga i ojczyznę? Jak Twój kumpel chodzi na boki, to mu też mówisz,że kala ojcyznę i siętą wiarę przodków? A jak Polka by miała romans z Norwegiem, to kala honor i Polskę czy nie? Poza tym seksturystki nie "dają" tylko raczej "biorą" przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:18 biorą płacąc rachunki w hotelach i restauracjach i wierząc w bzdurne komplementy? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:23 rumak.hrabiny napisał: > biorą płacąc rachunki w hotelach i restauracjach i wierząc w bzdurne komplement > y? Taki urok prostytucji. Biorą seks/przyjemność i fałszywe komplementy a płacą rachunki. Tak samo jest z mężczyznami, któzy za pięniądze, ciuchy, kolacje i rachunkiw hotelu otrzymują seks i fałszywe zapewnienia o swojej męskości. Ja akurat na sesksturystkę się nie nadaję,ale nie widzę powodu, by mówić,że takie zachowanie (w koncu reguły są jasne) kalało godność kobiety,a mężczyzny już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:27 czytałaś wątek o prostytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:45 A biale kobiety to niby jakies niesamowite, luksusowe dobro? Nie kolor skory decyduje o wartosci czlowieka, nie widze powodu, zeby 'biala kobieta' miala byc automatycznie lepsza niz ciemnoskory mezczyzna, nazywany przez Ciebie, Bog raczy wiedziec czemu, 'brudasem'. Masz wyjatkowo staroswieckie poglady, wez sie zapisz do KKK. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:53 białe kobiety to niesamowite, luksusowe dobro. są dwa razy więcej wielbłądów, niż inne. myślę jednak, że już moje rodaczki się postarają, by już wkrótce w egipskim cenniku przy pozycji białe kobiety pojawił się dopisek "oprócz polek" Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:55 *są warte dwa razy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:00 Masz nieco archaiczna wizje Egiptu, mam wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:08 zwyczaj zapłaty za kobiety wielbłądami istnieje do dzisiaj, chociaż coraz częściej wielbłądy są przeliczane na gotówkę lub inne dobra Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:31 No ale czym to sie rozni od tego forum, nie tak dawno jak w zeszlym tygodniu jakas pisala, ze 'nie wzielaby piesrscionka zareczynowego bez certyfikatu'. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 20:10 Ostatnio będąc w Stanach siedzialam sobie z Moim Mężczyzną i jego znajomymi (amerykanami) w jakiejs restauracji i przyszła jego znajoma (Polka). Nawiązała się jakaś rozmowa nt jakiejś dzielnicy, w której mieszka dużo czarnych, na co Polka wystrzeliła "ooo... ja lubie czarnych facetow". Wszyscy spojrzeli na nią z lekkim obrzydzeniem, ode Mnie dostała kopa w piszczel pod stołem. Było jasne, że dla Amerykanów kobieta, która chodzi z czarnymi straciła jakikolwiek szacunek. Oczywiście musiałam wyskoczyc z Moim rasizmem, żeby uratować honor Polek... Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 21:18 No tak, bo byc z czarnym to wstyd, a byc rasistka to duma. Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:43 A może się nie "oddają", tylko jadą się seksualnie rozerwać. Rónie dobrze możesz powiedzieć,że "Polacy oddają się Bułgarkom na poboczach szos". Niechaj każdy się "oddaje" komu chce, jeśli nie jest to czyn karalny (np.pedofilny lub łączący sięz przemocą). Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:52 polacy nie biorą z tymi bułgarkami ślubu, nie ściągają do swoich domów. wiele polek zaś traci kontakt z rzeczywistością, wierzy w ich w wyuczone kłamstwa powtarzane wszystkim turystkom po kolei. angażują się, biorą ślub, pakują kasę w związek, by doznać poniżeń i by ich książę z pustym portfelem mógł pojechać do francji czy włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 12:55 rumak.hrabiny napisał: > polacy nie biorą z tymi bułgarkami ślubu, nie ściągają do swoich domów. Większośc Polek też lubi wakacyjne romanse. Wątek jest o swiętym oburzeniu,że nasze czyste, katolickie Polki "dają"/"puszczają się" na wakacjachz "arabusami"/"brudasami". Tak jakby Polki nie mogły sobie uprawiać seksu z kim chcą i gdzie chcą, bo to stanowi obrazę Narodu i Wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:07 zastanów się kto próbuje wmieszać wiarę do tej tej dyskusji i dlaczego to robi? jakieś kompleksy? nienawiść? czy komuniści kochali muzułmanów? gdybym dowiedział się, że ateiści nienawidzą katolików a kochają muzułmanów, to miałbym niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:24 Ten temat był tu wałkowany milion razy, nie zaśmiecaj forum. Niech sobie dają d.upy komu chcą . Boli cię to ? ach ta mentalność polaczków heh Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:29 zabawne. nie wolno nazywać arabów brudasami, chociaż rzeczywiście śmierdzą, ale polaków można od brudasów i polaczków wyzywać Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:36 rachela25 napisała: >... Niech > sobie dają d.upy komu chcą . Niech dają ale niech takich zachowań nie reklamują publicznie, bo czytają to 12-13 dzieci. > Boli cię to ? ach ta mentalność > polaczków heh Typowy antypolonizm wyłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:02 I dobrze, bo naokolo Polski swiat sie nie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:06 co dobrze? możesz uściślić? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:11 Meetek napisal 'antypolonizm wylazi', to odpisalam, ze dobrze, ze Polska nie jest pepkiem swiata i czasem dobrze zobaczyc siebie z nieco innej perspektywy. IMHO cale zalozenie tego watku opiera sie na niepodzielanym przeze mnie pogladzie, ze Polacy i Polki sa jacys niezwykle wyjatkowi, i gdy taka swieta z zalozenia namaszczona polskim paszportem kobiecina cokolwiek zrobi, to zaraz jakies sie podnosi wielkie oburzenie. Nie jestem osobiscie zwolenniczka romansow z dopiero co poznanymi osobami, bez wzgledu na ich narodowosc, i nie mam zbyt wysokiego mniemania o obu stronach, ale zalozenie, ze Polka sie 'szmaci' tylko dlatego, ze jest Polka (a Niemka juz np. nie) uwazam za idiotyczny przejaw wygorowanego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:28 czy uważasz, że wyrażenie "polaczki" nie jest obraźliwe? polski paszport do czegoś zobowiązuje, bo wyrabiasz opinię swojej matce, kuzynkom, dzieciom i nie o wyjątkowość tu chodzi. jak my siebie nie będziemy szanowali, to i inne narody nas nie uszanują. dlaczego pod tym względem nie bierzemy przykładu ze szwedów, duńczyków czy francuzów? Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:34 I majac meza/kochanka/narzeczonego/partnera z innego kraju te opinie psujemy? Ciekawa teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:35 Alez wlasnie o to mi chodzi, ze wcale nie uwazam, ze jacys tam ludzie, ktorych nie znam, wyrabiaja mi opinie. Na swoja opinie pracuje sobie sama, i naprawde nie czuje zadnej solidarnosci z kobietami, ktorych osobiscie nigdy nie spotkalam, tylko dlatego, ze mamy paszport wystawiony przez ten sam kraj. To tylko nam sie wydaje, ze wszystkie oczy skierowane sa na nas, calej reszcie wisi. Ja nie wyrabiam sobie opini o narodzie na podstawie jednego czlowieka, chocby nie wiem jak sie zachowywal. Ja sie szanuje jako ja, i interesuje mnie, czy JA jestem postrzegana jako przyzwoity czlowiek - nie czuje odpowiedzialnosci za reprezentowanie kraju i bycie jego ambasadorem. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:36 A jesli jakas Polka zachowuje sie idiotycznie, to niech sie z niej smieja, co ja mam do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:29 "Wprost" powołuje się na internetowe forum "Faceci z Egiptu". Jednakże po pojawianiu się na tej stronie od razu można zauważyć, że sprawa arabskich kochanków wygląda nieco bardziej skomplikowanie. Na forum dominują nie kobiety zawiedzione, a żądne wrażeń. Okazuje się, iż tysiące Polek wybierają się do Egiptu na sekswakacje. I o ile ich mężowie gdzieś na delegacji w Tajlandii za seks muszą płacić, one dostają wszystko za darmo." Problem w tym, że na publicznym forum reklamuje się seksturystykę Polek. Wmawia się jak to fajnie kobiecie puścić się w Egipcie, Tunezji, czy gdzieś tam. Seks pozamałżeński jest w tych krajach zakazany prawem, religią i obyczajami. Ergo, to co się dzieje na forach "Faceci z...", jest to nakłanianie do łamania ichniejszego prawa. Zresztą policja egipska już robi powoli z tym porządek. W Polsce seks pozamałżeński nie jest zabroniony ale stręczycielstwo owszem. A czym jest wymiana adresów, telefonów, zdjęć, reklamowanie habisiów? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:47 Najwidoczniej Polacy sa w lozku do doopy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 13:58 croyance napisała: > Najwidoczniej Polacy sa w lozku do doopy :-) Mają małe, żałosne penisy. W dodatku z białymi napletkami. Nie ma to jak rozmiar afrykański, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:00 Tego nie wiem, ale skoro biadolosz na forum, ze Polki oddaja sie Arabom, to mysle, ze musi byc jakis powod, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:05 idąc tym tokiem rozumowania dochodzimy do wniosku, że polki są też marne w łóżku, bo ich arabscy kochasie zaraz po ślubie uciekają od nich do francji czy włoch Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:06 No moze sa, ale kochanek to z definicji krotka przygoda, wiec podejrzewam, ze nikomu nie przeszkadza, ze 'uciekaja'. Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 17:39 Wiadomo, ze wszystko co egzotyczne kusi, fascynuje, podoba sie. Arabowie sa goracokrwisci, mnostwo w nich temperamentu, namietnosci, nawet takiej powiedzialabym "dzikosci" w oczach. Potrafia uwodzic, dzialaja na kobiety. Na poczatku! Jezeli jakas kobieta ma ochote na seks z nimi, prosze. Jednak niech pomysli o zbezpieczeniu i nie pakuje sie w zwiazek, bo te najczesciej nie sa udane. Kiedy nagle taki delikwent ma poniesc odpowiedzialnosc za nie daj Boze dziecko, ktore zrobil, zaczynaja sie schody. Taki blad popelnia sie tylko raz w zyciu. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki, ale bardzo rzadko. Seks z Arabem jest dla kobiet, ktorym: po pierwsze obojetne jest, ze Arabowie kobiet nie szanuja, zwlaszcza europejskich, sa latwe i do lozka, ozenic chca sie czesto z dziewica od siebie(wyjatki bywaja), po drugie potrafia zakonczyc sparawe na tylko seksie. Po trzecie: pomysla o zbaezpieczeniu przed ciaza. Po czwarte: nie chca takiego za meza i nie beda ladowac kasy, zeby mogl przyjechac itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 18:04 Jednak niech pomysli o zbezpieczeniu i nie pakuje sie w zwiazek, bo te najczesciej nie sa udane. A mozesz przedstawic jakies statystyki na ten temat, czy to tylko Twoje przemyslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 18:24 To niestety nie moje przemyslenia. Zylam przez 15 lat w Niemczech, w duzym wielokulturowym miescie, wszystkie mozliwe nacje i wyznania. Poznalam sporo kobiet, ktore byly w zwiazkach z Arabami, mialy z nimi dziecko,albo i nie, niestety nie moge powiedziec nic pozytywnego. Jasne, moze sie zdarzyc, ze i z rodakiem sie nie uda. Jednak ze wzgledu na ogromne roznice kulturowe, pewne dodatkowe trudnosci sa zaprogramowane, co jeszce bardziej obciaza zwiazek(to z doswiadczenia wlasnego) Poza tym mialam znajomych Arabow. Znam ich opinie, podejcie do zycia, opinie o kobietach z Europy. Dla mnie sprawa jest jasna: znajomi, koledzy, owszem, ale zadnego Araba do mojego lozka nie wpuszcze, oj nie. Co nie znaczy, ze nie ma wyjatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:07 Och, Bozesz Ty moj, i co teraz bedzie? Chcialabym miec takie problemy w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
sondey Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 14:33 dokładnie. takie rzeczy były, są i będą więc po co, co i rusz poruszać takie tematy? te Kobiety są chyba dojrzałe i wiedzą co robią. jeśli ma ochotę się zabawić-po czym związać na stałe (a raczej na jakiś czas) to ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 16:03 Zjawisko z pewnością istnieje, nie ma co owijać w bawełnę,a naiwnych nie brakuje. Ja tylko protestuję aby wszystkie wyjeżdżające panie wrzucać do jednego wora- że jadą tam wyłącznie po to "aby oddać się arabom".Byłam w zeszłym roku w Tunezji,jeszcze w tym roku wybieram się do Egiptu i tamtejsi faceci ani żadne bliższe kontakty z nimi mnie kompletnie nie interesują.Mówiąc brutalniej bardziej mnie rajcują zakupy na bezcłówce niż tubylcy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Skoro jako Polki jesteśmy dobrem narodowym 04.10.09, 16:22 to utrzymujcie nas z budżetu państwa. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Skoro jako Polki jesteśmy dobrem narodowym 04.10.09, 16:44 Kazdy najlepiej niech pilnuje swojej doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Skoro jako Polki jesteśmy dobrem narodowym 04.10.09, 16:51 bakejfii napisała: > Kazdy najlepiej niech pilnuje swojej doopy. Dlaczego piszesz "doopa", a nie "dupa"? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Polki oddają się Arabom. 04.10.09, 18:15 bo tylko im mogą się podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Czemu Arabowie? 04.10.09, 21:03 Mnie najbardziej zastanawia czemu Polki niby tak lecą do i na Arabów, skoro identyczne przeżycia i śpiewy o wiecznej miłości można znaleźć na południu Włoch... przy czym Włochom nie chodzi ani o kasę ani o wizę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Czemu Arabowie? 04.10.09, 21:08 Wlosi sa super kochankami.Polki kierunek ITALIA. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Italiano 04.10.09, 21:21 Pamiętacie starą piosenkę z lat chyba 60tych? "Z wycieczką przyjechała do Milano Na miesiąc, nie pamiętam, może dwa Spotkała tam pięknego Italiano I tak zaczęła się cudowna gra ref. Irena, Irena, Irena Oczy twoje lśnią jak gwiazdy... Niestety nie pamiętam kto to śpiewał a w googlach nie ma tej piosenki. Ale z tekstu wynika, że turystyka romantyczna była już dawno za PRLu. Czyli nihil novi sub sole, znaczy nic nowego oprócz soli :) Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Czemu Arabowie? 04.10.09, 21:17 Delayla, Polek z Wlochami jest pewnie tyle samo, co Polek z Arabami, ale to przeciez nuuuuuudne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: Czemu Arabowie? 04.10.09, 21:30 > Delayla, > Polek z Wlochami jest pewnie tyle samo, co Polek z Arabami, ale to przeciez > nuuuuuudne ;) Oj, sądzę, że wieeele więcej! Gdzie się we Włoszech nie ruszysz to spotkasz małżeństwo Polka-Włoch. Osobiście uwielbiam Włochy, znam włoski i sądzę, że to świetny kraj...na wakacje, ale nie rozumiem jak można się związać z Włochem? Opalony kobieciarz, który za najważniejszą kobietę swego życia uważa swoją matkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Czemu Arabowie? 04.10.09, 21:43 Facet założyciel wątku chyba wybitnie się nudzi. Albo może jego żona też się puściła z jakimś arabem , i teraz próbuje sie w jakiś sposób dowartosciować licząc że każdy będzie popierał jego zdanie. A gdyby tobie wskoczyła jakaś gorąca seksi arabka do łóżka to co ? wygoniłbyś ? Sex to sex a ty robisz z tego wielkie halo Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czemu Arabowie? 04.10.09, 21:45 bo wiekszosc ludzi jezdzi na wakacje do egiptu, a tam sa arabowie, a nie wlosi Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier skąd to oburzenie? 04.10.09, 21:46 Każdy oddaje się komu chce, więc o co chodzi? O kiedy to lubisz zaglądać innym do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: skąd to oburzenie? 04.10.09, 21:47 dokladnie, ja jestem wierna Misiowi, co w praktyce oznacza celibat Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: skąd to oburzenie? 04.10.09, 21:49 mahadeva napisała: > dokladnie, ja jestem wierna Misiowi, co w praktyce oznacza celibat weź już przestań z tym misiem bo mi się rzygać chce a tak przy okazji to dziwię ci się, że jeszcze masz ochotę wypisywać te banialuki, ale cóż, każdy ma jakieś hobby Odpowiedz Link Zgłoś