Dodaj do ulubionych

samotne matki w UK

05.02.12, 23:42
Czy sa tu jakies samotne mamy mieszkajace w UK? Bardzo chcialabym z kims pogadac.
Obserwuj wątek
    • justynany Re: samotne matki w UK 09.02.12, 16:12
      hej ja jestem samotna matka ale mieszkam w Polsce ale za to poszukuje samotnych matek w UK gdyz baaardzo chcialabym wyjechac
      jesli chcesz odezwij sie na gazetowego maila
      • kalina_19 Re: samotne matki w UK 03.03.12, 10:07
        ja niestety jestem od prawie miesiaca:( ak masz ochote poklachac daj znac
      • 71wojtek Re: samotne matki w UK 25.08.12, 17:03
        Hi mam na imie Wojtek mieszkam w anglii od 5 lat. Mieszkam sam moge Ci wynajac mieszkanie moglabys dostac benefity na dzicko , prace i inne dodatki . Nie mam ukrytych zamiarow !!! Skontaktuj sie ze mna wytlumacze Ci wszystie szegoly . Moj numer tel (0044) 07593335462 .
    • elzbieta87 Re: samotne matki w UK 27.07.12, 19:37
      Z checia poklikam z inna samotna matka w uk.Jakis czas temu rozstalam sie z mezem,ktory nie dokonca ulatwia mi zycia :/
      • tata_janusz Re: samotne matki w UK 27.07.12, 19:54
        Ja porozmawiam z wszystkimi chętnymi i doradzę jak podgrzać mielone z Biedronki .
        Pozdrawiam wszystkich .
      • samotnamama87 Re: samotne matki w UK 01.09.12, 13:47
        hej ja tez zostalam samotna mama od jakiegos czasu jesli chcesz popisac to nie ma problemu:)
        • samotnamamaka Re: samotne matki w UK 01.11.12, 14:07
          Witajcie dziewczyny....

Samotna mama zostalam 3 tygodnie temu-swieza sprawa...
          Mieszkam na SW ,chetnie popisalabym z inna samotna mama...
          Jestem w Londynie prawie rok... nie mam tu zadnej rodziny ...

Gdybyscie mialy ochote, podaje moje gg 15736888
          • tatta-janusz Re: samotne matki w UK 01.11.12, 14:32
            To w UK prezerwatyw nie ma w sprzedaży ?????
            • kotonami86 Re: samotne matki w UK 07.06.15, 16:08
              nie za to są właśnie takie patafiany jak ty co byle dziecko zobaczy i spierdziela bo wszyscy jesteście tacy sami nic nie warte tchórze
          • iwaiwa21 Re: samotne matki w UK 20.08.13, 23:24
            Hejka gdzie dokladnie mieszkasz? Chetnie popisze lub sie spotkam? Moj email iwaiwa21@wp.pl
      • angel1235 Re: samotne matki w UK 20.09.12, 20:30
        Cześć Chętnie bym z kimś popisała na ten temat gdyż nie długo wyjeżdżam do UK i muszę dziecko zostawić pod opieką babci, Ciężka decyzja , Ojciec dziecka nie interesuje się dzieckiem nie płaci alimentów, boje się że może mi sprawiać jakieś problemy jak wyjadę....
    • uczciwa.wawa Re: samotne matki w UK 01.09.12, 14:46
      Witaj,
      Jeżeli masz ochotę pogadać nie ma problemu, co prawda nie mieszkam już w UK, ale mieszkałam tam 11 lat i niedawno wróciłam do Pl. Również jestem samotna matka, więc jakby coś to pisz śmiało :)
      • mon.wiki Re: samotne matki w UK 17.10.12, 18:14
        witam,
        Jestem samotną matką z dwójką dzieci 8 miesięcy i 5 lat. Zmarł mój mąż, chciałabym wyjechać z dziećmi. Na jaką pomoc mogę liczyć od Państwa??
        Proszę o jakieś informację
        • 71wojtek Re: samotne matki w UK 21.10.12, 17:27
          czesc mon.viki jezeli planujesz przyjechac do Angli to z kontakuj sie ze mna muj email wojciechbak67@gmail.com lub nr.kom 07593335462 plus kierunkowy do Angli. Mysle ze moge ci jakos pomuc
        • rachie.rich Re: samotne matki w UK 17.03.14, 12:51
          Witam,
          Jesli chce Pani wyjechac jestem w stanie pomoc.
          Prosze o kontakt na adres: rchie.rich@gazeta.pl
      • kammr2009 Re: samotne matki w UK 21.10.12, 12:37
        Cześć mam wiele pytani do ciebie. Mówisz ze jesteś zaznajamiano z tematem samotnych matek w uk. Potrzebuje kilku inf a najlepiej je uzyskać od takich osób jak ty. Czekam na odpowiedz na moja pocztę mojadrugapoczta@poczta.onet.pl odpisz na ten adres a po tym można się jakoś na skypa umówić jeżeli nie byłby to dla ciebie kłopot.
        Z góry dzieki za odp.
        Pozdrawiam i mam nadzieję do usłyszenia
      • rachelaou Re: samotne matki w UK 09.01.13, 22:27
        uczciwa.wawa

chciałabym się z Tobą skontaktować, potrzebuję porady, też jestem samotną matką wybierającą się do Anglii z dzieckiem w wieku szkolnym. Próbowałam znaleźć Twoje namiary, ale nie wiedzieć czemu, nie odnalazłam, dlatego proszę, napisz na mój adres joanna_2012@yahoo.co.uk , a ja wyjaśnię moją sytuację.

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
    • samotnamuk Re: samotne matki w UK 23.10.12, 07:52
      tez jestem samotna matka w uk ,nie znam duzo ludzi tutaj i wiekszosc czasu spedzam z 6cio miesiecznym dzieckiem ,jak jest jakas mama w podobnej sytuacji chcetnie poznam ,zeby chociaz pogadac jak daje sobie rade ,dodam ,ze na dodatek nie mam tu rodziny ,jest srednio przyznam byc samemu od czasu zajscia w ciaze ...pozdrawiam
      • samotnamuk Re: samotne matki w UK 23.10.12, 08:32
        moj email kbc2@gazeta.pl
      • rowniezsamotna Re: samotne matki w UK 25.10.12, 16:51
        witam ja jestem samotna mama w polsce. ale coraz czesciej zastanawiam sie nad wyjazdem za granice.. moze miala bys ochote doradzic mi cos lub poprostu pogadac... ? napisz namoj email magdaa@onet.eu
        • 7kaczka Re: samotne matki w UK 16.11.12, 23:37
          Cześć.

Również rozważam opcję wyjazdu za granicę. Tutaj nie mamy nawet gdzie mieszkać. Chcę walczyć o moje dziecko, mój cud. Czasem brak mi już pomysłów. Ale jestem otwarta na wszystko.
          • rachie.rich Re: samotne matki w UK 17.03.14, 12:56
            Jesli pragna sobie Panie ulozyc ze swoimi pociechami lepszego zycia za granica mysle, ze jestesmy wraz z zona w stanie pomoc. Prosze o konktakt na Maila: rachie.rich@gazeta.pl
      • deedee8686 Re: samotne matki w UK 22.12.12, 18:36
        czesc! chetnie porozmawiam. rowniez jestem samotna mama. to moj email jk.86@interia.pl , odezwij sie, pozdrawiam justyna
        • martka101 Re: samotne matki w UK 30.04.13, 00:34
          Hej,czy jest ktos z poblizu Leeds,Bradford?
      • iwaiwa21 Re: samotne matki w UK 20.08.13, 23:22
        Hejka w jakich okolicach mieszkasz?
        • nanu27 Re: samotne matki w UK 21.08.13, 10:45
          północne mazowsze
        • margo19776 Re: samotne matki w UK 25.08.13, 14:56
          Również myślę nad wyjazdem do UK(powrotem) bo już tu byłam,ale kompletnie nie wiem na jaka pomoc mogłabym liczyć.Tutaj w Polsce nawet nie mamy gdzie z dziećmi mieszkać.Ciężkie jest życie samotnej matki.Bardzo ciężkie....
          • kasi.a180 Re: samotne matki w UK 17.09.13, 22:12
            hej
            również myślę nad powrotem, mam 3 letnie dziecko i choć ojciec dziecka mieszka w angli raczej nie mogę na niego liczyć. mieszkałam tam prawie 5 lat i ciągle jestem na bieżąco, pomimo to trochę obawiam się iż sama nie poradzę sobie z opieką nad dzieckiem szukaniem pracy. Najgorszy może być początek, uważam że najlepiej załatwić pracę już w polsce przez agencję i zastrzec że będzie się szukało mieszkania na własny rachunek (jeżeli oczywiście myślisz o tym by jak najszybciej mieć dzieci przy sobie) sama mam zamiar tak zrobić choć wolałabym wyjechać z kimś kto ma ten sam plan by wspólnie znaleźć mieszkanie i pomóc sobie na początku. Odezwij się jeżeli jesteś zainteresowana
            • yes.ok Re: samotne matki w UK 22.09.13, 22:07
              Witam; jestem też samotną mamą moja córcia ma 5lat, mam zamiar też wyjechać do UK chociaż nie sama; miałabym kilka pytań jestem zainteresowana wspólnym wyjazdem; proszę o odpowiedź; pozdrawiam Hanka
          • yes.ok Re: samotne matki w UK 22.09.13, 21:05
            Witam; też jestem samotną matką, myślę o wyjeździe do UK jednak nie sama, bo wiadomo wsparcie będzie potrzebne, wzajemne; nikogo tam nie znam nie wiem jak jest z pracą i mieszkaniem; życie w Polsce to wegetacja; proszę o kontakt pozdrawiam; czytam555@gmail.com
      • monia471 Re: samotne matki w UK 16.03.14, 14:52
        witaj moze nie jestem samotna matka w UK ale mieszkam w uK z chłopakiem od niedawna tez baRdzo podobne jak ty mam 2 letnia cóReczke nie znam jezyka i wiekszość czasu spedzam w domu powiem ci ze dla mnie to szok zycie tu bez znajomych pRzyjacół i jestem pRzeRażona
    • nati.24 Re: samotne matki w UK 06.09.13, 10:42
      Witam. Ja jestem samotną matką mieszkającą w Polsce, jednak mój były mąż tyran nie daje mi tu żyć, dlatego chciałabym z dzieckiem wyjechać właśnie do UK. Czy mogłabyś mi powiedzieć jakie są mozliwości na wyjazd, jakie szanse na prace, i pomoc od Państwa? Bardzo mi zależy bo już tutaj nie wytrzymuje psychicznie. Wieczne problemy finansowe, mieszkaniowe, brak wsparcia rodziny. to wszystko tak dobija i boli. Bardzo będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź. Kontakt na gg 39059481
      • issir Re: samotne matki w UK 23.10.13, 21:20
        Ja jestem samotna matka 3 letniej dziewczynki w londynie. Pracuje na pol etatu. Panstwo pomaga mi w oplatach za 3 pokojowe mieszkanie. Praktycznie oplacaja caly czynsz, dodatkowo mam placone 70% kosztow przedszkola , Do tego otrzymuje dodatek do mojej pensji I pieniazki na dziecko. Po oplaceniun wszystkich rachunkow , jedzenia, kosztow transport, nie zostaje wiele, ale da sie przezyc. Bardzo dobrej jakosci, markowe Ubrania mozna kupowac tu w charity sklepach za grosze. Da sie przezyc, ale kokosow nie ma. Nie wiem jakie beda ci sie zasilki nalezaly skoro tu nie mieszkasz.
    • madziunia604 Re: samotne matki w UK 09.09.14, 12:59
      Witajcie samotne mamy. Chciałabym wyjechac z dzieckiem do szkocji i szukam kogos z kto chciałby tez wyjechac bo razem razniej w obcym kraju szukac pracy i mieszkania. piszcie do mnie : madziunia604@wp.pl
      • ewela8221 Re: samotne matki w UK 04.01.15, 02:57
        Hej. Ja też chętnie bym wyjechała. Też jestem samotną mamą. Pisz do mnie na gazetowego.
        • sara.kowalczyk78 Re: samotne matki w UK 10.01.15, 21:59
          ewela8221 odezwij się jak jeszcze chcesz wyjechać.
          • kajda28 Re: samotne matki w UK 12.01.15, 08:55
            Czesc dziewczyny, i ja sie wybieram do uk, mam juz tam prace ale ciągle się boje czy dam tam rade.
            Moj email: kajda28@o2.pl
            • annas1961 Re: samotne matki w UK 24.09.16, 11:26
              w jakich stronach Anglii jesteście, dobrze by było podawać miejsce pobytu ,może ktoraś z nas samotnych matek mieszka obok i o tym nie wie
    • peshoree Re: samotne matki w UK 26.12.16, 20:20
      Hej hej czy aktualnie jakas mama planuje wyjazd do uk (Londynu) z dzieckiem/ dziecmi? Szukam drugiej samodzielnej mamy, razem zawsze razniej. Pozdrawiam
      • samotnamamuk Re: samotne matki w UK 03.01.17, 15:30
        Tak ja
        • peshoree Re: samotne matki w UK 22.09.17, 14:20
          samotnamamuk napisała:

> Tak ja
          Czesc samotnamamuk :).
          Wyjechalas?
          • samotnamamuk Re: samotne matki w UK 11.10.17, 11:28
            nie
    • marysia987654 Re: samotne matki w UK 22.01.17, 17:06
      Ja uważam, że ponieważ dobór partnera jest bardzo ważny, to trzeba szukać tam, gdzie można spotkać ludzi podobnych do nas. Takich, którzy wyznają takie same wartości. Jeśli ktoś szuka na współmałżonka katolika to bardzo polecam fantastyczny portal betania.pl :)
      Portal jest pełen wspaniałych osób, ma fantastyczne forum i bardzo ciepłą i serdeczną atmosferę, jakiej nie spotkałam na żadnym innym forum w sieci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka