erillzw 11.10.09, 21:17 Siedze własnie, jem i zatrzymałam się na Tancu z Gwiazdami... I wiecie co? taniec to jedno ale ja czekam az te dwie pani z komisji oceniajacej zaczna sobie dogryzac :D Sa lepsze niz kabaret laskowika :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: Pavlovic VS Tyszkiewicz 11.10.09, 21:23 u mnie tez leci w tle, dobre bylo jak Iwona powiedziala Radziowi ze ona co prawda jest juz zajeta ale Beata... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Pavlovic VS Tyszkiewicz 11.10.09, 21:37 Nooo.. dokładnie :D I odpowiedz Tyszkiewicz do Pavlovic apropo tego, ze ona zna sie na aktorstwie w przeciwienstwie do tamtej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa-gwiazdeczka Re: Pavlovic VS Tyszkiewicz 11.10.09, 22:15 Tak dobre sa.Kiedys czytalam wywiad z jedna z nich i to wszystko co mówia jest wyreżyserowane zeby cos sie dzialo.I ze one prywatnie bardzo sie lubia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.w.owczej.skorze Re: Pavlovic VS Tyszkiewicz 11.10.09, 22:25 Kto się lubi, ten się czubi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś