rachela27 24.10.09, 12:59 Zastanawiam się czy mu o tym powiedzieć i zasugerować uważniejsze zachowanie wobec niej. Ona nie ma męża, a jej zachowanie wobec mojego męża jest dla mnie zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:02 rachela27 napisała: > Zastanawiam się czy mu o tym powiedzieć czy twój mąż o tym nie wie? a może ona podrywa go zaocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:08 Moim zdaniem on uważa, że ona jest po prostu taka miła. Myślę, że nie zdaje sobie sprawy z tego co ona robi. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:15 Jemu podoba się to. Bo niby dlaczego nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:16 rachela27 napisała: > Moim zdaniem on uważa, że ona jest po prostu taka miła. > Myślę, że nie zdaje sobie sprawy z tego co ona robi. jak to twoim zdaniem? a jego zdaniem? myślisz za niego? Odpowiedz Link Zgłoś
nutriss Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:34 rachela27 napisała: > Moim zdaniem on uważa, że ona jest po prostu taka miła. > Myślę, że nie zdaje sobie sprawy z tego co ona robi. dziwne.to go uświadom,a ją przepirz tym bardziej jeśli wie że jest żonaty! Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 16:03 Powiedz mu. Może w końcu się z nią prześpi ... Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 12:25 a moze ona jest naprawde miła a tylko tobie sie wydaje, ze podrywa twojego męża? to, ze nie jest mężatką nie swiadczy o tym, ze poluje na każdego faceta, który się pod rękę nawinie :P niektózy mają po prostu taki sposób bycia i tyle, a to, ze inni sobie za dużo wyobrażają to już nie ich problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 19:16 Oczywiście warto chłodnym okiem sie przyglądąć, ale ja bym taką optymistką jak hella do końca nie była. Przeszłam podobne doświadczenie - mąż oczywiście "nic się nie orientował". Jasne. Było mu miło i czuł się podbłechtany, że jeszcze na niego panny lecą (i to młodsze, bo lala była sporo młodsza). W moim przypadku lala się okazała spanikowana, że będzie starą panną, a uznała moje męża za interesujący obiekt do odbicia. Poradziałam sobie, zaprzyjaźniejąc się z lalą i podsuwając Bogu ducha winnego samotnego (ale dośc ciekawego) pana. Lala uznała, że tamten (podobny status zawodowy jak mój mąż, ale niżej, bo w końcu młodszy) będzie łatwiejszy do złapania. Są już po ślubie, a mój mąz bardzo szybko przestał byc interesujący. Nawet sobie potem porozmawialiśmy i pośmialiśmy się z mężem, jak to lala na niego leciała i jakie to pewnie potrzeby miała. Moja rada - sprawdzić na zimno o co paniusi chodzi i jej to zaoferować, nawet wciągając mężusia np. "w znalezienie kogoś, bo ona pewnie taka samotna, bo tak do nas się przylepia na okragło, jak piąte koło u wozu" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:40 Jedyna osoba, która tutaj wymaga rozmowy i wymiany mysli jest twój mąż. Dlaczego mu nie powiesz szczerze o co chodzi? Że zauwazyłaś cos co cie drazni, sprawia przykrość, obraża. Że chcesz wiedziec co to znaczy, co on o tym mysli, może naprawde nie zauwazył, a może wręcz prezeciwnie - jego to bawi i pochlebia. Trudno mi wyobrazic sobie że facet nie widzi że jest adorowany. Każdy to zauważy. Jeśli będzie bagatelizował i kręcił to powiedz jasno że sobie tego nie życzysz i kropka. Może sie ogarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:15 podrywa? a to wiedźma nieprzyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:19 > podrywa? a to wiedźma nieprzyzwoita. a dodatku nie ma męża!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:52 Biedny miś, jest nachalnie podrywany przez jakiegoś wstrętnego babiszona i nawet o tym nie wiem. Taaa, pewnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:38 sabriel napisała: > Biedny miś, jest nachalnie podrywany przez jakiegoś wstrętnego babiszona i nawe > t > o tym nie wiem. Taaa, pewnie.... święta racja. ciężki, niebezpieczny i pełen przygód jest żywot mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 13:55 > Zastanawiam się czy mu o tym powiedzieć i zasugerować uważniejsze zachowanie > wobec niej. ja bym mu zasugerowała żeby się jej uważniej przyglądał :) może właśnie dzięki temu jej zabiegi odniosą skutek a twój jest jakoś graniczony umysłowo, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:12 -A moze o to chodzi!Wiele jest tlumaczen...! Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:28 uczę się czytać ze zrzumieniem, ale jak juz coś zrozumiem, to mnie czasem przeraża:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:27 cóż ja jestem w stanie uwierzyć w to, że właśnie biedny miś nie wie, że zostały na niego zastawione sidła inna sprawa, co miś zrobi gdy już się zorientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:32 Myslisz ze moze to byc skuteczne? Czy kazdy facet od razu leci za bab ktora sie do niego przymila? Mysle ze ze dopoki pani nie zacznie zgrywac slabego kobieciatka wymagajacego pomocy meskiego ramienia w niej w domu przy koniaczku to nie reaguj. Na samotne pomaganie meza nie puszczaj-zaproponuj ze wspolnie pomozecie, ot, co. No i mozesz czesciej dzwonic domeza tonem uwodzicielskim niech sobie baba nie wyobraza ze tak latwo sie miedzy wodke a zakaske wcisnac. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 14:42 vandikia napisała: > cóż ja jestem w stanie uwierzyć w to, że właśnie biedny miś nie wie, > że zostały na niego zastawione sidła > > inna sprawa, co miś zrobi gdy już się zorientuje. > co zrobi? mam nadzieję, że stanie na wysokości zadania i nam mężczyznom wstydu nie przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
mala2424 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 12:04 > co zrobi? mam nadzieję, że stanie na wysokości zadania i nam mężczyznom wstydu > nie przyniesie A ja głupia myślałam, że po: 1) WSTYD to brać wszystko co się napatoczy! 2) każdy z Was "staje na wysokości" na własny rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
racetam Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 13:05 wstyd to 1. kraść a 2. to z cudzej baby spaść. póki cel nie ucieka na drzewo, i nie jest szkaradny nie ma żadnego wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:33 ad 1. to nie kwestia wstydu, a fizjologii sterującej popędem i determinującej życie faceta produkcja organizmu musi byc wydalona - tyle a jak zostanie wydalona to zależy od okoliczności;) ad 2. ale potem, w męskim gronie sie te rachunki porównuje i sporządza bilans :P a następnie ustala rating :P Odpowiedz Link Zgłoś
mala2424 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 16:50 samentu napisał: > ad 1. to nie kwestia wstydu, a fizjologii sterującej popędem > i determinującej życie faceta > produkcja organizmu musi byc wydalona - tyle > a jak zostanie wydalona to zależy od okoliczności;) > ad 2. ale potem, w męskim gronie sie te rachunki porównuje i sporządza bilans : > P > a następnie ustala rating :P Nie przypuszczałam, że wywołam taką testosteronową burzę. Dla mnie możecie sobie "wydalać" z kim tylko chcecie, nie wspominając już o rankingach, życzę szczęścia. A co na to panienki od "wydalania"- ale to już temat na następną "dyskusję". Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 17:52 a dlaczego od razu panienki? i panny, i mężatki i rozwódki, a raz nawet wdowa:P różnie bywało;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 16:52 jesli masz udany zwiazek, to powiedz, ja bylemu bym powiedziala obecnemu nie, wole nie draznic, od razu by mnie zwyzywal od najgorszych Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 21:27 nie no, Miś by się tak zachował? a fe, Misiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Mojego męża podrywa inna babka. 24.10.09, 16:53 rachela27 napisała: > Zastanawiam się czy mu o tym powiedzieć i zasugerować uważniejsze zachowanie wobec niej. > Ona nie ma męża, a jej zachowanie wobec mojego męża jest dla mnie zastanawiające. bez majtek chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
brunettka89 [...] 24.10.09, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 00:45 Jasne, ze mu powiedz. Facet o tym nie wie. Za ty dokladnie wie, kiedy inny facet zarywa Ciebie (a Ty myslisz, ze jest tylko mily ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 00:50 oj, Ty naiwna kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
lansiara Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 00:58 I nastepna,teraz to strach rozmawiac normalnie kulturalnie ze znajomym który posiada zone bo niedowrtosciowana, szanowna małzonka zaraz wpada w panike ze ktos płci odmiennej z tym meżulkiem prowadzi rozmowę ( brzuchatym, oblesnym i wogole). A nie daj Boże tylko żeby była atrakcyjniejsza i inteligentna. Bo ten mąż (bez mózgu-jak sądze) przezył 20-dzieścia parę lat albo i trzydzieści pare i ciele bedne nieinne zawsze pch łapki niechcacy. Hahahaha śmieszne są takie żonki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 06:44 -Ah,te kobiety..."inteligentne i atrakcyjne"(oczywiscie)! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 10:32 mam wrazenie ze czesc kobiet sie nabija z autorki/ z watku-problemu, ale gdyby odwrocic role i to ta kobieta napisalaby post pt "wyznania kochanki, uwiodlam zonatego" itp rzucilybyscie sie z pazurami na nia i wyzwaly od ku.., szmat (i co dusza zaragnie) mezczyzni chyba juz tak maja,i mysla co im wolno, to ich kobietom juz nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 13:33 tak ja sie nabijam bo to problem mu powiedziec co czujemy albo samej ukrucic te sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 15:37 Kto by sie rzucił, ten by sie rzucił. Mnie bawi pogląd typu "biedny, nieświadomy misio uwodzony podstępnie" i nie winię tej trzeciej/tego trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 19:46 Mojemu mężowi trochę to zajęło, bo normalny facet nie bardzo wierzy w takie bezceremonialne odbijanie kogoś żonie. Mój się przyznał,że najpierw myślał, że grzeczna, potem zaczął się zastanwiać, że grzeczna tylko dla niego (podlizuje się?), dopiero przyjął do wiadomości jak dośc bezpośrednio zaczęła do miziać. Odsunął się, ale był bardzo dumny, no i w końcu zrozumiał. Dobrze, że to on mnie wtedy podrywał, bo nigdy byśmy pewnie nie byli małżeństwem z jego bystrością i moją cierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 15:35 O tak, też znam takie żonki, którym sie wydaje, ze ich misio to 8 cud świata i wszystkie chcą go bzyknąć.;) ale, tak jak piszesz, to wynika z niskiego poczucia własnej wartosci żonki, poczucia zagrożenia (bo jak misio ucieknie, to świat sie zawali) i przeświadczenia, że chłopa trzeba pilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 10:36 ja tam mężowi bym nie mówiła, ale gdybym była pewna na 100%, że ktoś się mi na męża zasadza, to bym do pani wystartowała i sądzę, że ta podkuliłaby ogon i uciekła. Odpowiedz Link Zgłoś
mala2424 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 12:23 alpepe napisała: > ja tam mężowi bym nie mówiła, ale gdybym była pewna na 100%, że ktoś się mi na > męża zasadza, to bym do pani wystartowała i sądzę, że ta podkuliłaby ogon i uci > ekła. Niekoniecznie, znam "panienki", które właśnie po takim "wystartowaniu" stawiają sobie za punkt chonoru zdobycie faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:25 znasz panienki, ale mnie nie znasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala2424 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 16:12 alpepe napisała: > znasz panienki, ale mnie nie znasz :-) I niech tak zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
mala2424 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 16:57 Ale wstyd oczywiście powinno być - HONORU ! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 13:49 Byłam świadkiem czegoś takiego. Laska wyglądała na niedoru... cnotę o fizjonomii jesiotra + przystojny facet. Chłopak cały czas bredził, że śpieszy się do żony, że żona to albo tamto, że KOCHANA żona, etc a potwor z fizys jesiotra, ocierając o mena jęczał, że może men z nią pójdzie na kawę, albo w jej mieszkaniu pomoże połączyć jakiś sprzęt elektroniczny. Cipeja była w tym bardzo śmieszna i obleśna. Faceta było żal, bo było widać, że był kulturalny i nie wypadało mu jej posłać na drzewo. Skąd się takie napalone potwory biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mojego męża podrywa inna babka. 25.10.09, 15:40 jak to skąd? Nawet na tym forum wytypowałabym parę takich, co to będą "walczyć" o swoje szczęście, rybka, że facet żonaty, jak taka chce! Odpowiedz Link Zgłoś
polibezkontroli Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 17:57 Offka i alpepe - święta racjoza! taaaaaa, strasznie mnie bawią takie dziwolągi bez wiary w siebie, że można być pełowartościową kobieta nie posiadając w domu "spodni" (trzeba mieć choćby byle jakich i byle komu z d.py zdjętych) chłechłechłechłechłechłechłe nic tylko sie poszczekać z radochy... Odpowiedz Link Zgłoś
papieska_kremowka jesiotr n/t 27.10.09, 08:32 potwor z fizys jesiotra ...sorry, nie mogę z tego ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: Nie pękaj 26.10.09, 11:53 a co tu mówić? Przecież w którymś momencie sam zauwazy jak juz nie zauwazył. Jesli nie bedzie zainteresowany to choćby na niego "wlazła" i siłą biedaczka chciała zniewolić to sie nie da. Jesli bedzie zaiteresowany to nawet smycz i kaganiec nie pomoże a i tak sie Ci facet "puści" na lewo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 11:54 Powiedzieć, a jak. Kulturalnie rzecz jasna i z podkreśleniem, że Tobie osobiście się to nie podoba. Podejście lansiary mnie w sumie śmieszy. Moim zdaniem z miłością i związkiem nierozerwalnie wiąże się świadome unikanie sytuacji zagrażających związkowi- oczywiście najlepiej samemu siebie "pilnować", ale tak czy tak moim zdaniem takie okazanie lekkiej zazdrości nawet może mile połechtać ego mężczyzny- po prostu poczuje się dla swojej kobiety ważny. A tak BTW laska nie musi ładniejsza i bardziej inteligentna- wystarczy, że mężczyzna znajdzie w niej to, czego nie czuł już w związku- banalne, ale prawdziwe, także poza zamartwianiem się- rozmowa i docenianie mężczyzny do końca jego dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
racetam Powiedz mu, od razu zacznie na nią zwracać uwagę. 26.10.09, 13:02 jeśli jeszcze na nią nie zwrócił uwagi od teraz zacznie, dowartościuje się jeśli jest fajna, i może ułoży sobie życie jakoś fajniej niż z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
yassa Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 13:10 Znam to - powiedziałam mojemu mężowi, żeby uważał - jak każda idiotka wierzyłam, że "mój mąż nie jest taki". Co prawda nie poleciał na nią od razu, ale poleciał. 2 lata romansowali. tylko że ona najpierw miała 1 męża, a potem drugiego (drugi raz za mąż wyszła podczas romansu z moim mężem, w miedzyczasie rozwiodła jeszcze innego faceta). Nawet to, że widział jak ona lata za facetami nic mu nie dało, ważne że "na nim sie poznała". Tak więc nie wiem, czy mówić mężowi - w moim przypadku nic to nie dało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klubikowa Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:06 Masz rację, intuicja Cię nie myli. Pamiętaj, że jej zwykłe kontakty z Twoim mężem nie budziłyby w Tobie niepokoju.... Jeśli świeci się czerwona lampka, coś jest na rzeczy. Pogoń ją! Odpowiedz Link Zgłoś
jaccaranda Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:16 Nie mów mu o tym - nawet jesli Ty widzisz, że ona na niego leci on może tegop nie zauwazyć. Jesli mu o tym powiesz zwrócisz jego uwagę na nią, a faceci bardzo lubia jak kobiety na nich lecą. Ignoruj ją, uwierz, że Twój mąz nie przez przypadek wybrał własnie ciebie i, na ile to możliwe, spróbuj tak zaplanować mu czas, żeby nie miał na nią czasu. A sobie znajdź miłego adoratora. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:31 Tak go wymorduj zeby na widok kawalka cycka i koronkowych gaci wial gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacus333 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 14:30 a ja się zastanawiam kiedy można powiedzieć że kobitka leci na drugiego czy zrobienie kawy koledze z pracy nawet jak o nią nie poprosił to już coś czy nic czy jak kobitka przynosi serniczek z domu żeby kumpla poczęstować to już coś czy nic itd itd może mi ktoś powie bo przez tą całą robotę to nigdy się nad tym nie zastanawiałem ale po 10 latach małżeństwa może czas na jakąś odmianę tylko 3 dzieci to chyba za dużo do stracenia lepiej zajmę się pracą ps. więcej nie jem sernika Odpowiedz Link Zgłoś
aggula3 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 16:35 O cholera , a ja zawsze swojego kolegę częstuję szarlotką ( jak ją mam ) . Przepraszam, przepraszam , przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
leew1 jeśli nie możesz wytrzymać 26.10.09, 15:40 to powiedz mu,że Ciebie to drażni, ale ja bym doradzał zignorowanie sprawy. Jeśli mu powiesz, to nie zdziw się, że zacznie Ci się on dziwnie przyglądać. Moja żona 20 lat temu zaczęła zwracać uwagę na takie sprawy, ale wyjaśniłem jej, że to jest bez sensu i do dzisiaj jesteśmy małżeństwem, a zona przyzwyczaiła się do moich miłych rozmów z innymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 16:30 Pogoń ją miotłą i to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
ze_t Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 17:51 a jezeli mialaby męza? -to nie zwróciłoby p. uwagi? prymitywny sposób myslenia-w/g mnie to nie ma nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ar.69 Re: Mojego męża podrywa inna babka. 26.10.09, 18:12 Rachela27, rozumiem, że nieciekawie się z tym czujesz. Zazwyczaj pomaga zdecydowane ostrzeżenie podrywającej, ze widzisz i nie życzysz sobie takich zachowań. Facet może faktycznie nie zauważać podrywu, ale ta kobieta po Twojej ostrej reakcji powinna zastopować - jeśli faktycznie miała takie intencje. W najgorszym przypadku pomyśli, że jesteś niezrównoważona i też się wycofa ze zwykłego strachu przed dalszymi skutkami kontaktu z Twoim chłopem... Owszem, naturalne jest "częstowanie szarlotką", ale jeśli kobieca intuicja podpowiada Ci, że tym razem szarlotka jest "z dodatkami", to reaguj i to szybko - bo zamęczysz się psychicznie, a nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś