dziewice 25.10.09, 12:04 a bylo tak blisko, no ale next time pokaze klase!!!! w252.wrzuta.pl/audio/0lMErcTBQba/kazik_-_andrzej_golota i tak w naszych sercach jest bohaterem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:08 dupa tam źle wszedł. wyglądał jak mały czołg, dynamikę natomiast miał dżdżownicy wspinającej się pod wiatr. jedyne co mogło go uratować to przypadkowo trafiony cios nokautujący. i w sumie całą walkę na taki właśnie cios czekałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:10 idz t powinni odlaczyc ci internet za takie bliznierstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:14 swoją drogą cytowany przez Ciebie Kazimierz wyparł się po latach tej piosenki, wstydzi się za nią i zarzeka że nigdy więcej czegoś takiego nie popełni;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:36 spadaj lizac dupy kolegom i z mojego watku Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:18 I znowu masz bezsensowną sygnaturkę (c) Wolter. Otóż tolerancja najczęściej = stosunek indyferentny, tak więc teza o protagonizmie jest jedynie sprytnym chwytem PR-owskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:25 Cycki to zajebista rzecz, powinna je mieć każda kobieta. (by bash.org.pl) <*> To napisałem ja. Mason i cyklista. <*> Mason i cyklista. All rights reserved. <*> Mogę nie zgadzać się z Twoim zdaniem, ale będę bronił Twojego prawa do wypowiadania go. <*> Nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem. <*> Zachowaj spokój! Denerwowanie się to płacenie własnym zdrowiem za głupotę innych. <*> dyżurny sprawca zła tego świata. <*> proszę o wypisanie mądrych słówek także do pozostałych moich sygnaturek. jeśli nie sprawi Ci to problemu, jak bedziesz je wyszukiwać to skopiuj dla mnie też od razu wytłumaczenie z wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Mariola 25.10.09, 13:18 www.sport.pl/boks/1,64992,7182706,Mariola_Golota__Adamek_wykorzystal_nazwisko_Andrzeja.html "..." Mariola Gołota: Adamek wykorzystał nazwisko Andrzeja Tomasz Adamek wykorzystał nazwisko Andrzeja aby się wypromować - uważa żona Gołoty, Mariola. W sobotni wieczór jej mąż przegrał w Łodzi walkę w wadze ciężkiej z Adamkiem przez techniczny nokaut w piątej rundzie. Parę lat temu Adamek i Gołota kolegowali się, spotykali całymi rodzinami, wyjeżdżali na wspólne wakacje. Obecnie ich relacje są zdecydowanie gorsze. "Adamek wykorzystał nazwisko Andrzeja aby się wypromować. Z jego pomocą rozpoczął karierę zawodową w USA. To była niepotrzebna walka na pożegnanie ze swoimi kibicami. Przecież Tomek nie był dla męża za dobrym przyjacielem, aby Andrzej torował mu karierę w wadze ciężkiej" - powiedziała Mariola Gołota, która w Chicago prowadzi kancelarię adwokacką. - Ostatnim pojedynkiem Andrzeja miał być ten wygrany z Mike'em Mollo (Gołota wygrał, ale później doznał dwóch porażek). Ale on się nie posłuchał... Nie chcę aby więcej boksował - dodała. Po pojedynku z Adamkiem pojawiły się niepokojące informacje, że stan Gołoty jest na tyle zły, iż może trafić do szpitala. - Przyszedł do szatni lekarz, ale w Stanach Zjednoczonych to standardowa procedura. Sprawdzał oczy, uszy, puls. Z Andrzejem wszystko było dobrze. Oczywiście, mąż był porozbijany, ale... panowie, czy to pierwszy raz? Nie raz czekaliśmy godzinami w nocy aby chirurg go pozszywał - przyznała małżonka 41-letniego boksera. Na temat przegranej z Adamkiem powiedziała: - Andrzej szukał jednego ciosu, którym znokautowałby przeciwnika. Może byłoby lepiej gdyby częściej uderzał? Adamek przyszedł po wygranej do naszego, czerwonego narożnika, ale powiedziałam mu: spadaj, to miejsce Andrzeja". - Wielu kibiców było za mężem i żałowali, że ich bohater nie wygrał. Ja też bardzo żałuję, bo widziałam jak ciężko pracował, dwa razy ciężej niż do innych pojedynków. Ale są granice możliwości każdego - zakończyła Mariola Gołota. "..." https://www.youtube.com/watch?v=B6XHUb2MYpo KAZIK - MARIOLLA Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Mariola 25.10.09, 13:24 > - Ostatnim pojedynkiem Andrzeja miał być ten wygrany z Mike'em Mollo (Gołota > wygrał, ale później doznał dwóch porażek). Ale on się nie posłuchał... Nie chcę > aby więcej boksował - dodała. hehehe wynagrodzenie zapewnione Gołocie za tę walkę to 300 000 $ - i to wynagrodzenie gwarantowane, które może się jeszcze zwiększyć, w zależności od dochodów jakie przyniosła gala:), a teraz droga małżonka marudzi że andrzej dostał po gębie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 13:23 Kazimierz potwornie wstydzi się tej piesni i od lat nie gra jej już na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś