Dodaj do ulubionych

kurde zle wszedl w walke co za kurde normalnie

25.10.09, 12:04
a bylo tak blisko, no ale next time pokaze klase!!!!

w252.wrzuta.pl/audio/0lMErcTBQba/kazik_-_andrzej_golota
i tak w naszych sercach jest bohaterem!!!!
Obserwuj wątek
    • mason_i_cyklista Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:08
      dupa tam źle wszedł. wyglądał jak mały czołg, dynamikę natomiast miał dżdżownicy
      wspinającej się pod wiatr. jedyne co mogło go uratować to przypadkowo trafiony
      cios nokautujący. i w sumie całą walkę na taki właśnie cios czekałem;)
      • dziewice Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:10
        idz t powinni odlaczyc ci internet za takie bliznierstwa!
        • mason_i_cyklista Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:14
          swoją drogą cytowany przez Ciebie Kazimierz wyparł się po latach tej piosenki,
          wstydzi się za nią i zarzeka że nigdy więcej czegoś takiego nie popełni;)
          • dziewice Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:36
            spadaj lizac dupy kolegom i z mojego watku
      • factory2 Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:18
        I znowu masz bezsensowną sygnaturkę (c) Wolter. Otóż tolerancja najczęściej =
        stosunek indyferentny, tak więc teza o protagonizmie jest jedynie sprytnym
        chwytem PR-owskim.
        • mason_i_cyklista Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 12:25
          Cycki to zajebista rzecz, powinna je mieć każda kobieta. (by bash.org.pl)
          <*>
          To napisałem ja. Mason i cyklista.
          <*>
          Mason i cyklista. All rights reserved.
          <*>
          Mogę nie zgadzać się z Twoim zdaniem, ale będę bronił Twojego prawa do
          wypowiadania go.
          <*>
          Nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona
          doświadczeniem.
          <*>
          Zachowaj spokój! Denerwowanie się to płacenie własnym zdrowiem za głupotę innych.
          <*>
          dyżurny sprawca zła tego świata.
          <*>

proszę o wypisanie mądrych słówek także do pozostałych moich sygnaturek. jeśli
          nie sprawi Ci to problemu, jak bedziesz je wyszukiwać to skopiuj dla mnie też od
          razu wytłumaczenie z wikipedii.
    • dziewice Mariola 25.10.09, 13:18
      www.sport.pl/boks/1,64992,7182706,Mariola_Golota__Adamek_wykorzystal_nazwisko_Andrzeja.html
      "..."
      Mariola Gołota: Adamek wykorzystał nazwisko Andrzeja
      Tomasz Adamek wykorzystał nazwisko Andrzeja aby się wypromować - uważa żona
      Gołoty, Mariola. W sobotni wieczór jej mąż przegrał w Łodzi walkę w wadze
      ciężkiej z Adamkiem przez techniczny nokaut w piątej rundzie.

Parę lat temu Adamek i Gołota kolegowali się, spotykali całymi rodzinami,
      wyjeżdżali na wspólne wakacje. Obecnie ich relacje są zdecydowanie gorsze.
      "Adamek wykorzystał nazwisko Andrzeja aby się wypromować. Z jego pomocą
      rozpoczął karierę zawodową w USA. To była niepotrzebna walka na pożegnanie ze
      swoimi kibicami. Przecież Tomek nie był dla męża za dobrym przyjacielem, aby
      Andrzej torował mu karierę w wadze ciężkiej" - powiedziała Mariola Gołota, która
      w Chicago prowadzi kancelarię adwokacką.

- Ostatnim pojedynkiem Andrzeja miał być ten wygrany z Mike'em Mollo (Gołota
      wygrał, ale później doznał dwóch porażek). Ale on się nie posłuchał... Nie chcę
      aby więcej boksował - dodała.

Po pojedynku z Adamkiem pojawiły się niepokojące informacje, że stan Gołoty jest
      na tyle zły, iż może trafić do szpitala. - Przyszedł do szatni lekarz, ale w
      Stanach Zjednoczonych to standardowa procedura. Sprawdzał oczy, uszy, puls. Z
      Andrzejem wszystko było dobrze. Oczywiście, mąż był porozbijany, ale... panowie,
      czy to pierwszy raz? Nie raz czekaliśmy godzinami w nocy aby chirurg go
      pozszywał - przyznała małżonka 41-letniego boksera.

Na temat przegranej z Adamkiem powiedziała: - Andrzej szukał jednego ciosu,
      którym znokautowałby przeciwnika. Może byłoby lepiej gdyby częściej uderzał?
      Adamek przyszedł po wygranej do naszego, czerwonego narożnika, ale powiedziałam
      mu: spadaj, to miejsce Andrzeja".

- Wielu kibiców było za mężem i żałowali, że ich bohater nie wygrał. Ja też
      bardzo żałuję, bo widziałam jak ciężko pracował, dwa razy ciężej niż do innych
      pojedynków. Ale są granice możliwości każdego - zakończyła Mariola Gołota.
      "..."

https://www.youtube.com/watch?v=B6XHUb2MYpo
      KAZIK - MARIOLLA
      • mason_i_cyklista Re: Mariola 25.10.09, 13:24
        > - Ostatnim pojedynkiem Andrzeja miał być ten wygrany z Mike'em Mollo (Gołota
        > wygrał, ale później doznał dwóch porażek). Ale on się nie posłuchał... Nie chcę
        > aby więcej boksował - dodała.

hehehe wynagrodzenie zapewnione Gołocie za tę walkę to 300 000 $ - i to
        wynagrodzenie gwarantowane, które może się jeszcze zwiększyć, w zależności od
        dochodów jakie przyniosła gala:), a teraz droga małżonka marudzi że andrzej
        dostał po gębie?:D
    • factory2 Re: kurde zle wszedl w walke co za kurde normalni 25.10.09, 13:23
      Kazimierz potwornie wstydzi się tej piesni i od lat nie gra jej już na koncertach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka