hotally 10.01.10, 11:39 W tym roku zbieramy pieniądze na dzieci z chorobami norotworowymi. Macie już czerwone serduszko? P.S. Zachęcam do wzięcia udziału w licytacji Mojej aukcji: aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=333228 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 11:45 hotally napisała: > W tym roku zbieramy pieniądze na dzieci z chorobami norotworowymi. > Macie już czerwone serduszko? Nie, bo wpłaciłam bezpośrednio na konto. Na WOSP zrzucałam się od początku,a potem moje świeżo narodzone dziecko korzystało niestety z orkiestrowego pulsoksymetru (monitoruje czynności życiowe), dwóch pomp infuzyjnych (dozowanie leku+żywienie pozajelitowe), "jeżdzącego" USG (nie trzeba dziecka wyplątywac z kabelków i wieźć gdzieś na badanie), jakiegoś sprzętu do badania wzroku i słuchu. Niniejszym dziękuję Wam, darczyńcom i wolontriuszom, bo to dzięki Wam moje dziecko miało możliwosc lepszego i mniej bolesnego leczenia oraz szybszej diagnostyki. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 13:00 a gdzie moge znalezc numer konta na który mozna wpłacac na Orkiestre? Bo nie moge dzisiaj wyjsc z domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 13:18 www.wosp.org.pl/home/wplaty_przez_internet Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_73 Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 12:04 a jak się udała zeszłoroczna aukcja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynka2104 Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 12:34 zakupione i będę kupować do końca świata i jeden dzień dłużej:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiana Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 12:49 Wygłoś SPICZ, dlaczego się nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 14:35 Jeśli ktoś traktuje serduszko jako produkt, to faktycznie może sobie kupić nawet 100 za złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Tak w zasadzie to wośpowcom wszystko jedno 10.01.10, 16:44 czy datkodawca traktuje serduszko jak produkt, czy inaczej - skoro pieniądze w puszce są. Czyż nie, ally? Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 16:55 nie i nie zamierzam. od momentu kiedy kilka orkiestr wstecz nie moglem przejsc przez ulice nie bedac zaczepianym mimo posiadanego juz serducha:] nie znosze chamstwa, stad moja odpowiedz jest na to jedna- nie chce miec z ta szopka nic wspolnego. nie mam zamiaru obwieszac sie jakimis naklejkami jak idiota, nie mam ochoty brac w tym udzialu. pomagam komu chce, jak chce i kiedy chce. i moge sie zalozyc ze znacznie konkretniej niz wpieprzenie kilku zbywajacych zlotych, opie...niem sie dla bycia ęą naklejkami i poklepywania sie w stadzie jacy to wszyscy jestesmy super. problem w tym ze jak trzeba komus fizycznie pomoc to ludzie maja to w dupie. i to wlasnie pokazuje hipokryzje polakow. na codzien maja prawdziwych potrzebujacych w dupie a w od swieta wrzuca kilka zlociszy i maski usmiechniete od ucha do ucha :] dziekuje postoje i porobie dalej swoje :] Odpowiedz Link Zgłoś
rzona.bez.ambicji Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 17:04 co więcej, chodzą z tymi serduszkami jeszcze tydzień po akcji :D filantropi kuźwa, raz do roku za złotówkę. Tak ja wrzuciłam do puszki. Mam ochotę brać w tym udział, ale niekoniecznie obnosić się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 17:08 tak juz zupelnie odchodzac od tematu, zastanawiam sie czy jakby ktos jednak wpakowal sie takim orkiestrowiczom na wigilie to czy by sie znalazlo miejsce dla wedrowca. moge sie zalozyc, ze by jeszcze psem poszczuli... ale talerz stoi pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 17:24 moge sie zalozyc, ze by jeszcze psem poszczuli... ale talerz stoi pusty. Wątpię i też mogę się założyć że jednak by wpuścili Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 17:25 > > Wątpię i też mogę się założyć że jednak by wpuścili Załóżcie się i sprawdźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 17:31 nie kus losu bo i tak mnie korci aby to sprawdzic lol Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 19:26 tylko się przypomnij w przyszłym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 18:14 Wpłacam na konto, nigdy nie daję nikomu pieniędzy do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga_100 nie dokarmiam sepow 10.01.10, 18:35 czlowiek nie moze zrobic kroku bez zaczepki o kase. SEPY Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: nie dokarmiam sepow 10.01.10, 19:30 no popatrz a u mnie ludzie z puszkami chodzą. Co to się na tym świecie porobiło, żeby sępy latały z puchami. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 22:21 hotally napisała: > W tym roku zbieramy pieniądze na dzieci z chorobami norotworowymi. > Macie już czerwone serduszko? > > > P.S. Zachęcam do wzięcia udziału w licytacji Mojej aukcji: > aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=333228 Fotoszop najlepszym przyjacielem kobiety. Nie mniej powodzenia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 22:46 menk.a napisała: > Fotoszop najlepszym przyjacielem kobiety. Nie mniej powodzenia.;) Fotoszop to pikuś! Pomyśl, że nie gotując owej kolacji ona uratowała nieszczęśnikowi życie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 22:59 i.nes napisała: > menk.a napisała: > > > Fotoszop najlepszym przyjacielem kobiety. Nie mniej powodzenia.;) > > Fotoszop to pikuś! Pomyśl, że nie gotując owej kolacji ona uratowała nie > szczęśnikowi życie ;D > Zmontowane zdjęcie, kolacji nie ugotuje, każe za wszystko zapłacić, żadnego ciągu dalszego, nic. ;) Panna nie do zdarcia ze swoim egocentryzmem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:22 menk.a napisała: > Panna nie do zdarcia ze swoim egocentryzmem.;) Każda z nas chciałaby nią być :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:59 W cywilizowanym świecie jak ktoś napisze "zapraszam", jest równoznaczne z tym, że zaplaci rachunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 22:46 menk.a napisała: > hotally napisała: > > > W tym roku zbieramy pieniądze na dzieci z chorobami norotworowymi. > > Macie już czerwone serduszko? > > > > > > P.S. Zachęcam do wzięcia udziału w licytacji Mojej aukcji: > > aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=333228 Ally, w za dużą kieckę się wkleiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 22:54 A ja chcialam wplacic na konto, niestety na stronie nie znalazlam nr iban. Wie ktos jak wplacic z zagranicznego konta? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 22:58 vincentyna napisała: > A ja chcialam wplacic na konto, niestety na stronie nie znalazlam nr iban. Wie > ktos jak wplacic z zagranicznego konta? Czyj iban? Wpisz PL...... i nr konta 26-cyfrowy. To iban zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:14 dziaki, zadzialalo, pieniadze polecialy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:06 > a na śniadanko można liczyć? :P aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=321850 ale kolacje przeważają aukcje.wosp.org.pl/search.php?string=kolacja&st=gtext&order=p Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:54 yyy.... nie znacie tego zdjęcia? juz dawno się "lansowałam" w tej sukni slubnej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:07 moze jakis czarnoskory wygra aukcje, licze na to;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 18 finał WOŚP 10.01.10, 23:58 hotally napisała: > nie zycz nikomu co Tobie niemiłe :P a skąd wiesz, że jej niemiłe? Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: 18 finał WOŚP 11.01.10, 01:12 zapomniałaś napisać w aukcji dlaczego licytujący miałby właśnie z Tobą chcieć zjeść kolację? Odpowiedz Link Zgłoś