Dodaj do ulubionych

diety i odchudzanie

IP: *.class147.petrotel.pl 19.01.10, 12:52
Jestem zainteresowana nowoczesnymi metodami odchudzania bez żadnych środków
wspomagających. Szkoda, że u Was tego nie widzę. Przeglądając wiele portali o
odhudzaniu natknęłam się ostatnio na (chyba nowo powstały) na www.kalorynka.pl
Ciekawa jestem, czy ktoś go oglądał i jakie macie zdanie.
Ja osobiście uważam, że porusza bardzo wiele ciekawych tematów nie tylko o
odchudzaniu ale również o naszych nawykach żywieniowych oraz wiele innych
ciekawostek. Serdecznie polecam tą stronę.
Obserwuj wątek
    • kasia3000 Re: diety i odchudzanie 10.02.10, 12:48
      Oglądałam i jakoś mnie nie przekonała- takich portali jest mnóstwo i to lepiej
      "zrobionych". Nie wiem czemu piszesz ,że dziewczyny na forach nie są
      zainteresowane naturalnymi metodami zrzucania kilogramów? Wydaje mi się,że jest
      wręcz na odwrót- mamy coraz większą świadomość, już nikt nie wspomni o
      "cudownych tabletkach"- już szybciej o l-karnitynie z hellhound.pl z
      zaznaczeniem,że potrzebna jest jeszcze duża dawka ruchu ,by efekt był widoczny
    • hiacynt Re: diety i odchudzanie 12.02.10, 13:06
      ja osobiście nie wierzę w takie nowości jeśli chodzi o odchudzanie. Zdecydowanie
      wolę połączyć kilka metod. Dieta, ruch, i zabiegi odchudzające. Wiem, że bardzo
      fajne zabiegi ma hotel Primavera w Jastrzębiej Górze. Można się tam oddać w ręce
      specjalistów i dzięki temu walka z nadmiernymi kilogramami staje się
      przyjemniejsza i łatwiejsza. A takie nowoczesne metody odchudzające nie bardzo
      mnie przekonują.
      • panirewolucja Re: diety i odchudzanie 02.03.10, 10:11
        ja też jestem zwolenniczką zrzucania kilogramów poprzez ruch i odpowiednie żywienie.
        Jak tylko mam czas, staram się chodzić na aerobik albo biegać i jeździć na rowerze (ale
        to latem) i kupuję tylko zdrową, najlepiej ekologiczną zywność. W pobliżu miejsca, w
        którym mieszkam nie ma akurat takiego sklepu, ale znalazłam ostatnio sklep internetowy
        właśnie z taką ekologiczną żywnością tobio.pl i mogę go polecić:) dodatkowo, znalazłam
        jeszcze zniżki do tego sklepu okazyjni.pl/kupon-
        787_Produkty+ekologiczne+w+kuchni.htm
        • paprryka Re: diety i odchudzanie 23.03.10, 11:43
          Sam pomysł wydaje mi się mało odkrywczy i powszedni wiec na pewno się nie
          sprawdzi. Dla mnie podstawą zrzucania zbędnych kilogramów jest jogging i
          l-karnityna z hellhound.pl. Oczywiście muszę też uważać na to co jem,ale nie
          jestem na rygorystycznej diecie- nie głodzę się i jem węglowodany:)
          • panirewolucja Re: diety i odchudzanie 24.03.10, 20:18
            Głodzenie się to chyba najgorsza z możliwych metod-później organizm tylko się domaga
            wszystkiego ze zdwojoną siłą i efekt odchudzania zostaje szybko zaprzepaszczony:)
            najzdrowiej jest właśnie jeść wszystko, ale w rozsądnych ilościach:)
    • Gość: marika Re: diety i odchudzanie IP: *.chello.pl 19.11.10, 19:54
      Moim zdaniem wszystkie te diety cud są nic nie warto. Są one krótkotrwałe i do tego niezbyt zdrowe. Także jeżeli już chce się stosować jakąkolwiek dietę, to lepiej jest się zgłosić do dietetyka, który powie dokładnie co i w jakich ilościach jeść, oraz pomoże w ułożeniu treningu. Przynajmniej dietetycy z Kliniki Diety Medlinea tak robią, a przy okazji można tam również skorzystać z usług psychologa. Przy takiej opiece na pewno schudnie się zdrowo i efektywnie.
    • gozdziknana Re: diety i odchudzanie 20.11.10, 22:57
      Trudno wierzyć, że coś w stylu dieta cud będzie cudowną receptą...
    • redgirl Re: diety i odchudzanie 09.01.11, 20:14
      w ubieglym roku odchudzalam sie z vitalia.pl
      skutecznie i zdrowo!!!! zlecialam 10kg
      ale po wakacjach sobie odpuscilam i znów mi przybyło ;(
      od tygonia jestem na metodzie dukana - dziala dziala dziala :-)))))
    • madzik811 Re: diety i odchudzanie 23.01.11, 19:57
      polecam!!!! sport-marcel.blogspot.com/
    • osment Re: diety i odchudzanie 26.01.11, 11:43
      Niestety nie słyszałam o tym portalu, ale zaraz zajrzę z ciekawości:). Co do tematu to na temat diet mam zdanie, że dobrze jest po za sportem stosować jakiś jeden suplement diety. Moim zdaniem Milkoshake Diet jest ciekawy - zawiera L-karnitynę i preparat wapniowy przez co pomagając w odchudzaniu wzmacnia też kości, a to jak się uprawia sport, czy sporty jest bardzo ważne.
      • erica Re: diety i odchudzanie 17.02.11, 20:58
        Moim zdaniem jeśli już się odchudzać to tylko i wyłącznie pod okiem specjalisty, tak jak to zrobiła znana wszystkim Ania Mucha. Myślę, że każdy przyzna, iż aktorka zmieniła się nie do poznania i teraz wygląda rewelacyjnie. Przyznam szczerze, że sama chciałabym osiągnąć takie efekty, Z tego co wiem Anna Mucha korzystała usług kliniki La Perla, która słynie z tego, iż zatrudnia wysokiej klasy lekarzy i specjalistów, co dla mnie przy wyborze miejsca jest bardzo ważne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka