Dodaj do ulubionych

Pierwsza dama

01.02.10, 12:16
Ostatnio sobie uświadomiłam, że pani Kaczyńska naprawdę wzbudza moją sympatię
(Kwaśniewska nie). Ta fala niewybrednych dowcipów i fotomontaży krążących w
sieci chyba jej się przysłużyła.
Lubicie panią prezydentową?
Obserwuj wątek
    • hotally Re: Pierwsza dama 01.02.10, 12:19
      jest jedynym atutem prezydenta ;]
      • rumak.hrabiny Re: Pierwsza dama 10.04.10, 19:28
        po pierwsze - nie jest, ale była, niestety, po drugie - w tym dniu daruj sobie
        niewybredne uwagi o zmarłych. tym bardziej, gdy jest nim Prezydent RP
        • asche_zu_asche Re: Pierwsza dama 10.04.10, 19:32
          głuptaku patrz na datę!!!
          • rumak.hrabiny Re: Pierwsza dama 10.04.10, 19:44
            rzeczywiście nie zauważyłem..
            • disa Re: Pierwsza dama 10.04.10, 20:49
              jasne, że nie zauważyłeś
              bo nagle zacząłeś latać po forach i się udzielać jako FAN numer JEDEN

ŻAŁOSNY JESTEŚ
              • rumak.hrabiny Re: Pierwsza dama 11.04.10, 00:06
                ale o jaką datę ci chodzi, psychiczna kobieto, chora z nienawiści?
                • disa Re: Pierwsza dama 11.04.10, 12:20
                  hieno cmentarna np. o wątek z datą 01.02.10, 12:16
                  tam się nie wypowiadałeś o Prezydentowej dopiero po jej śmierci
                  • rumak.hrabiny Re: Pierwsza dama 11.04.10, 14:17
                    no to masz pecha, psychopatko. tego dnia byłem na forum zaraz po północy, czyli
                    około godziny 1-2. pojawiłem się później około godz 9, ale przed godziną 10:00,
                    a więc ponad 2 godz przed założeniem feralnego wątku, znikłem z forum.
                    więcej tego dnia na forum nie byłem.

pytam się więc głupia kuro - jak mogłem widzieć ten wątek. czy ty debilko
                    myślisz, że nie śpię, nie jem, nie pracuję, ale cały czas siedzę na forum i
                    czytam wszystkie wątki? otóż nie. nie czytałem nawet 30% wątków z tego forum, bo
                    jest ich zbyt dużo.

żądam więc przeprosin za twoje chamskie i podłe pomówienia!
                    • disa Re: Pierwsza dama 11.04.10, 14:44
                      po 1. hamuj emocje i epitety kultura osobista nawet na tym forum obowiązuje

po 2. nie interesuje mnie kiedy jesteś na forum, a kiedy nie ponieważ wątki nie
                      zniknęły po godzinie, wiszą już kilka miesięcy -gdybyś chciał, interesował się
                      to by nawet fakt, ze "srałeś" jak go ktoś publikował nie przeszkodził Ci w
                      dopisaniu się, Twoje wykręty są na poziomie "Proszę Pani pies zjadł mi pracę domową"

po 3. gdybyś się nią naprawdę interesował, szanował i był taki "niszowy" za
                      jakiego się uważasz te wątki nie przeszły bo tak obojętnie obok Ciebie.

to nie są pomówienia, to są FAKTY
                      zachowałeś się jak hiena. Założyłeś jej JEDYNIE pośmiertny wątek gdzie posądzasz
                      ludzi, że się nią nie interesowali, a sam nie zwróciłeś na nią uwagi za jej życia

i jeszcze jak Ci to udowodniłam to mnie wyzywasz i obrażasz... nędzny jesteś
                      i bawisz mnie w swojej żałosnej postawie
                      • rumak.hrabiny Re: Pierwsza dama 11.04.10, 21:24
                        właśnie pokazałaś całą głębię swego zakłamania. napisałem post, ty na niego
                        odpowiedziałaś, zadałaś kilka pytań, napisałaś, że nawet byłabyś w stanie mnie
                        przeprosić, pod warunkiem, że odpowiem na kilka twoich pytań. niestety, musiałem
                        wyjść na kilka godzin. wracam, chcę odpisać i co widzę? nie ma mego postu a przy
                        okazji moderatorka wycięła zapewne dla równowagi i twój.

to tak się robi? jedną rękę się wyciąga a drugą się klika, by usunięto mój post?
                        tylko nie próbuj wciskać że to krasnoludki klikały.

żałosna jesteś. brzydzę się tobą. dla ciekawości zrobię taki eksperyment. kliknę
                        na twój chamski post, w którym bez żadnego powodu, bez żadnych
                        logicznych przesłanek wyzywasz mnie od hien
                        . czy moderatorka równie szybko
                        zareaguje?
                        • disa Re: Pierwsza dama 11.04.10, 21:52
                          głupi jesteś jak uważasz, że ja kazałam komuś coś kasować
                          to pokazuje jak zaciętym polaczkiem jesteś

Twierdzisz, że bez logicznych przesłanek nazwałam Cię hieną?

jak zatem wytłumaczysz:

ilość wpisów/postów o Prezydentowej jak żyła spod Twojego niku - ZERO
                          ilość wpisów/postów po jej śmierci - MULTUM

nie będę z Tobą dłużej dyskutowała bo jesteś nie dość, ze prymitywny i brak
                          argumentów nadrabiasz epitetami to jeszcze pasożytujesz na czyjejś śmierci i to
                          NIE SĄ bezpodstawne pomówienia to są FAKTY, a Ty nie potrafiłeś dać
                          kontrargumentów więc mnie wyzywałeś

dyskusje uważam za zakończoną
                          mam wyrobione o Tobie zdanie, a Ciebie moje zdanie o Tobie nie musi boleć bo w
                          końcu jestem ... tu sobie przypomnij epitety jakimi mnie obrzuciłeś ;]

pozdrawiać Cię mimo Twojego ciasnego umysłu
    • asche_zu_asche Re: Pierwsza dama 10.04.10, 19:23
      asche_zu_asche napisała:

> Ostatnio sobie uświadomiłam, że pani Kaczyńska naprawdę wzbudza moją sympatię
      > (Kwaśniewska nie). Ta fala niewybrednych dowcipów i fotomontaży krążących w
      > sieci chyba jej się przysłużyła.
      > Lubicie panią prezydentową?

Minęły tylko 2 miesiące

• sibeliuss Re: Pierwsza dama 10.04.10, 19:37
      Kobieta z ogromnym taktem i klasą, naturalnie skromna. Budziła mój szacunek, zawsze.
    • superzajaczek Maria Kaczynska byla naturalna, ludzka osoba 10.04.10, 19:41
      W przeciwienstwie do Kwasniewskiej byla naprawde wyksztalcona
      kobieta.
      Kwasniewska jest pusta plastikowa nadajaca sie jedynie do glupawych
      programow o ciuchach.No i zwykla pozorantka.
      • sibeliuss Re: Maria Kaczynska byla naturalna, ludzka osoba 10.04.10, 19:46
        To nie jest czas na tak puste i pozoranckie porównania.
        • superzajaczek Re: Maria Kaczynska byla naturalna, ludzka osoba 10.04.10, 19:50
          sama prawda co napisalam jak cie boli to nie czytaj
      • alienka20 Re: Maria Kaczynska byla naturalna, ludzka osoba 11.04.10, 13:19
        Pani Kwaśniewska jest lepiej wykształcona niż jej mąż, b. prezydent, ale moim zdaniem zbyt lansiarska.
      • disa Re: Maria Kaczynska byla naturalna, ludzka osoba 11.04.10, 13:24
        na ciuchach też się kiepsko zna ;D
    • rumak.hrabiny Re: Pierwsza dama 10.04.10, 19:47
      chyba jesteś jedyną osobą, która miała chęć i odwagę założyć taki wątek 2 m-ce temu
    • real_mayer jakby Kwaśniewska zginęła 10.04.10, 20:08
      to też nagła fala pozytywnych uczuć do niej zalałaby Twoje serce
      • asche_zu_asche Re: jakby Kwaśniewska zginęła 10.04.10, 20:37
        real_mayer napisała:

> to też nagła fala pozytywnych uczuć do niej zalałaby Twoje serce

Mój nagły przypływ uczuć zalał moje serce 2 miesiące przed.
        Gdybyś był spostrzegawczy w granicach normy, byś to zauważył
        Odświeżyłam po to, by pamiętać, że p. K. zaistnieje nie tylko, jako ta, która
        zginęła
        • real_mayer Re: jakby Kwaśniewska zginęła 10.04.10, 20:42
          aj widzisz nie zauważyłam w związku z tym przepraszam.
          mój błąd to przez natłok złośliwców na forum dopatrzyłam się i w Tobie takowego
          :) niepotrzebnie
    • ind-ja Re: Pierwsza dama 10.04.10, 23:42
      tak,to wlasnie jej smierc wstrzasnela mna najbardziej.Dzis rano wyobrazilam
      sobie jak musieli czuc sie Polacy podczas rozbiorow.Tak wiem inna historia,a
      jednak czesciowo poczulam jakoby ktos ograbil mnie z mojej Ojczyzny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka