Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn.

07.08.06, 10:54
Nie uwierzycie, byłem na urlopie!
Obserwuj wątek
    • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 12:23
      gdzie? i czemu bez nas?
      • gooru5 Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 13:42
        No byłem, na jeziorach mazurskich byłem, nie daleko.A bez was,
        przepraszam,jakoś tak nagle mi wyszło.
    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:02
      Chyba strzelę focha...
      • gooru5 Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:05
        No, no, focha!!! A gdzie - jak dawno ciebie nie było, tęskniłyśmy i t.d. Od
        razu focha!!!!!
        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:07
          A co!!!
          Pożegnałeś się??? Nie!!! Uprzedziłeś, że jedziesz??? Nie!!!
          No to FOCH!!!
          Klasyka
          • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:28
            ja tez mam focha:) ale po duzym raffaello mi przechodzi zazwyczaj:)
            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:32
              To są duże i małe??? :)))
              No mi tez czasem po "czymś" przechodzi. Ale rafaello i podobne odpadają bo lato
              jest i obiecałam sobie przynajmniej nie przytyć (skoro schudnąć mi się nie
              uda).
              A na inne nie ma szans...
              • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:34
                tu gdzie jestem sa duze:) wiem bo strzelilam focha tubylcowi i dostalam na
                przeprosiny:) i kwiaty jeszcze tez:)
                • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:36
                  Hehehe
                  Ale duże - duże opakowanie? Tak??? Nie że kwiększa kulka???
                  • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:46
                    wielkie opakowanie, taka piramidka jak na reklamie :) i duzo duzo kuleczke
                    pysznych w srodku :)
                    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:47
                      Aaaa, no to faktycznie duże!!!
                      A czy to aby nie Ferrero Rochere (czy jakkolwiek to się pisze)????
                      • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:51
                        napewno nie:) rafaello kokosowe moje ukochane :)
                        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:55
                          Tak się tylko upewnic chciałam. Bo na takiej reklamie, o której ja myslę, nie
                          ma rafaello. Newermajnd.
                          Coś nam kolega zniknał :)))
                          • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:56
                            moze inna reklame widzialam:)
                            no wlasnie wcielo go, albo ma lunch albo sie twojego focha przestraszyl:P
                            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 14:58
                              Myslisz, że jest taki strachliwy???
                              Dobra, nie będę osądzac od razu. Poczekamy co powie :)))
                              • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:06
                                napewno sie wykreci jakos, jak zwykle.....
                                • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:09
                                  Pewnie tak. Masz rację. Bo już zaczynałam zię zastanawiać, że ja to jak zwykle
                                  powiem coś, chlapę szybciej niż pomyślę :)))
                                  Ale nie, nie będę miała żadnych wyrzutów :))
                                  • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:10
                                    nie przejmuj sie, wtedy dopiero widac czy chlop cos wart:) jak jest fajny to
                                    sie tak latwo go splawic chlapaniem bez namyslu :)
                                    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:12
                                      Ale widzisz, znam takiego jednego, który jest bardzo wrażliwy. I chlapaniem
                                      można ga bardzo, bardzo urazić. Chociaż wcale się nie ma takich intencji...
                                      Ale w przypadku tego oto osobnika to się chyba nie sprawdza.
                                      • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:14
                                        bo ten to cwany lis, stary wyga co sie zgrywa na nieiwniatko:)
                                        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:14
                                          Ale on się nawet nie stara żeby zgrywac niewiniątko!!!
                                          • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:19
                                            czasem sie staral, zwlaszcza na poczatku naszej konwersacji na FK, ale mu nie
                                            wychodzi za cholere:)
                                            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:20
                                              Oj, musiałabym tam wrócić bo teraz nie pamietam dokładnie.
                                            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:26
                                              Jak ja już bym chciała do domu...
                                              A szef siedzi i nie wiem czy wyjdzie o przyzwoitej porze...
                                              A komputer warczy i obraz skacze...
                                              O jak ja dzisiaj marudzę...
    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:21
      No dobra, poczytałeś co myslimy na Twój temat, możesz już się ujawnić!!!
      • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:25
        no wlasnie wracaj Ty nasz opalony adonisie:) (myslisz ze sie opalil na tych
        mazurach?)
        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:28
          Zależy kiedy pojechał. Bo po tych całych upałach zaczęło strasznie padać. W
          czwartek chyba. Nie wiem jak było na Mazurach. We Wrocławiu leje od 4 dni. A
          jak było słońce??? Myslisz, że prężył do słońca swoje smukłe ciało??
          Hehehe
          A może nie ma smukłego ciała???
          • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:38
            tak czy inaczej napewno prezyl do slonca swoje cialo.....
            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:41
              Jak już takie spekulacjie to do końca.
              Jak myslisz, w jaki sposób spędzał te wakacje???
              Namiot? Łódka?? A może jakiś wypasiony hotel w Mikołajkach???
              • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:44
                boszsze ciotka ale cie ten guru zakrecil.... mysle ze pensjonat jakis, lodka,
                pifkowanie.... myslisz ze rwal tubylczynie?
                • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 15:47
                  Nieee, nie zakręcił mnie!!!
                  Nie, nie rwał tubylczyń (czy aby to się tak odmienia) tylko przyjezdne z
                  Poznania :)))
                  Psa zabrał??? :)))
                  • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 16:04
                    hehehe :)
                    wcielo go tak czy inaczej, pewnie jakies spotkanie ma...;p
                    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 16:06
                      Opowiada swoim fankom z pracy jak było na wakacjach :)))
                    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 16:18
                      Ja spadam do domu. Mam dość. Jak Ty jeszcze zostajesz to miłego siedzenia :))))
                      • eunika Re: Do dziewczyn. 07.08.06, 16:35
                        jeszcze poltorej godziny mi zostalo:(
                        • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 10:59
                          No, dzisiaj wam nie popuszcze!!!!!
                          poczytałem tu o swoich wakacjach i śpiszę z odpowiedzią.
                          Nie było słońca, kochane!
                          I w tym tkwi cały problem, psa zabrałem,tubylców nie podrywałem.
                          Byłem na działce moich znajomych, wypasionej oczywiście, łódki i t.d. wszystko
                          było.Ale miejscowych tam raczej nie ma,pełne odłudnienie - super, może tylko w
                          miejscowym sklepie.
                          • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:02
                            Nie, nie, nie, dzisiaj to my Tobie nie popuścimy!!!
                            Co to za olewka wczoraj???
                            • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:03
                              Dużo pracy, przepraszam,wiecie jak to jest długo mnie nie było.
                              • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:07
                                Taaaaa...
                                (od razu powiem może - jestem w bojowym nastroju)
                                • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:09
                                  Czy twój bojowy nastrój oznacza wrogie nastawienie do mnie na starcie?
                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:10
                                    Nie. Nie to oznacza. To co napisałam oznacza tylko tyle, że mogę czasem być
                                    lekko złośliwa.
                                    • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:12
                                      Ok, możesz być złośliwa,właściewie żaden problem,raczej nawet wolę złośliwe.
                                      • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:12
                                        Cieszę się.
                                        Zaraz wróce, muszę tylko porobić naważki.
                                        Jakkolwiek idiotycznie to brzmi.
                                • eunika Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:46
                                  masz okres? :P
                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:50
                                    Nie, nie mam :))). W sumie szkoda, bo gdybym miała to bym po prostu przyszła do
                                    pracy (a same baby są więc luzik) powiedziała, że mam okres i nie tykać... A
                                    tak... Muszę udawać, że wszystko git... I jeszcze miła być...
                                    • eunika Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 11:58
                                      ja mam PMS wiec dre sie od rana i klne po polsku:)zeby nikt nie zrozumial:) a
                                      gdzie adonis?
                                      • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 12:23
                                        Nie,wiem, Znowu zwiał.
                                        A ja mam teraz sajgon w pracy bo przyjechał szef i zawisł na mnie. Drze się na
                                        mnie na całe pietro...
                                        • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 13:04
                                          On też ma pms, faceci też go czasami mają, ja cały czas jestem tu, tylko w
                                          papierach, kochane, podrzućcie temat, proszę!!!!
                                          • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 13:11
                                            On ma andropauzę!!!
                                            Temat podrzucę jak on się ewakuuje. Bo teraz ja też mam strety paiperów,
                                            ekselów i innych takich tam...
                                            Tak to jest jak się abstrakty na ostatnią chwilę wysyła...
                                            • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:05
                                              Ja jestem, tylko nie mogę myślieć kreatywnie teraz niestety, ale piłeczkę
                                              podrzucę.
                                              Apropo, ja teraz też miałem spięcie na spotkaniu, więc też jestem raczej nie w
                                              chmurkach.-
                                              • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:09
                                                To ja proponuję po południu alkoholowa terapię zastępczą...
                                                Bo już nie mam siły na to co się dzieje...
                                                Moje kreatywne myslenie teraz ogranicza się do wklepywania cyferek w tabelki...
                                                Szlag by to trafił...
                                                • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:15
                                                  A ja nie mam siły na alkocholowe terapije, chociaż polecam, oczywiście.
                                                  teraz piję sok pomidorowy oraz jem arbuzy,żeby wypłukać z organizmu całe gó...
                                                  Potrzebuję potasu, jednym słowem.
                                                  Wklepywanie cyferek wcale nie jest takie nudne,siedzisz i se wklepujesz.
                                                  Wiedziałabyś z jakimi ja problemami muszę się zmagać, odrazu byś stwierdziała,
                                                  że cyferki mają swój urok.
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:22
                                                    Jeżeli potas musisz uzupełnić to albo masz problemy z sercem albo własnie go
                                                    alkoholem wypłukałeś :)))
                                                    Ja lubię robić tabelki, wklepywać, analizować i takie tam. Ale nie jak po
                                                    pierwsze to jest bez sensu (z różnych powodów) i nie jak robię to na ostatnia
                                                    chwilę bo mogę się pomylić. A sprawdzanie tego to podwójna robota...
                                                • eunika Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:16
                                                  a ja wlasnie wrocilam z lunchu:) fajna pogoda wieterek od oceanu chyba bo taki
                                                  miultki, hmm do oceanu mam 70 mil wiec chyba nie:) no i chyba jednak bede
                                                  zmianiac prace :) wiec jestem happy :)
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:19
                                                    gratulujemy, aby na lepszą i więcej płatną!!!
                                                    Czy ja dobrze rozumiem ,że ty jesteś w Anglii?
                                                    Jesteś ta z 2 mil. ludzi, do których nasz rząd musi wyjechać, żeby być bliżej
                                                    narodu?
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:19
                                                    Suuper, cieszę się z tej Twojej zmiany pracy :)))
                                                    A tu własnie (ale chyba tylko na chwilę) przestało padać.
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:23
                                                    A W Warszawie słońce i dlaczego go nie było jak ja próbowałem wystawić swoje
                                                    ciało pod jegoi promienie i rozkoszować się błogim nieróbstwem?
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:23
                                                    Za karę!!!
                                                    Teraz się musisz zastanowić co przeskrobałeś!!!
                                                    W Warszawie słońce???
                                                    Nie pada???
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:28
                                                    Ja jestem święty człowiek, porządny, pracujący, wykształcony, odpowiedzialny,
                                                    boski, grzeczny, nie byłem ku.. na urlopie od kilku lat i tu kiedy nie mogłem
                                                    wytrzymac tych upałów w Warszaie dałem sie skusic tej całej kupie kolegów i co -
                                                    nie wierzcie facetom!!!!
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:29
                                                    No i nie pada teraz, słońce, białe chmurki, cudo, tylko dlaczego akurat teraz!
                                                  • eunika Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:36
                                                    jestem w anglii :) i praca jak zmienie rzeczywiscie bedzie lepiej platna:) i
                                                    nieco inna od tego co robie teraz a zblizona do tego co robilam w polsce:)hehe
                                                    ale namotalam :)
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:40
                                                    Brzmi to conajmniej jak ogłoszenie w biurze matrymonialnym :))) Jest tylko
                                                    jedna rysa na tym całym ideale :)))
                                                    A facetom to już nie wierzę od dawna!!!
                                                  • eunika Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 14:43
                                                    ach ten nasz boski adonis :)
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 08.08.06, 15:08
                                                    Tylko piórka stroszy :)))
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 09:20
                                                    Hello, ale jesteście wobec mnie krytyczne, ja tu całą prawdę, jak na spowiedzi,
                                                    a tu nie wierzymy, piórka...Co to jest, pytam się, co to jest?!:)
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 09:53
                                                    Całą prawdę???
                                                    Ciekawe, a zdjęcia nie mogłyśmy się doprosić. To byłaby cała prawda.
                                                    Poza tym sam powiedziałeś wczoraj żeby facetom nie wierzyć. Więc podchodzimy
                                                    ostrożnie.
                                                    :)))
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 09:57
                                                    I po co znowu wracamy do zdjęć?
                                                    A może wy mi zdjęcia poprzesyłacie?
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:00
                                                    Nie, nie wracamy. Tylko to taki mały przytyk o całej prawdzie.
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:02
                                                    commons.wikimedia.org/wiki/Image:Adonis01.jpg
                                                    No dobra, chciałyście zdjęcia!
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:04
                                                    :))))
                                                    Hmmmm, jakoś nie w moim typie...
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:05
                                                    Bóg miłości nie w twoim typie?
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:06
                                                    Jakiś taki zimny.
                                                    Musi mi sie podobać bo to Bóg Miłości??? Tak z definicji ma być???
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:09
                                                    Bóg miłości z defincji jest bogiem, więc posiada cechy, które są
                                                    niedoosiągnięcia prostemu śmiertelnikowi, więc jest ide3ałem, czyli celem oraz
                                                    porządaniem, czy nie o to chodzi?
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:13
                                                    Idąc dalej ; jestem poprostu najlepszy, a skoro nie ja siebie Adonisem
                                                    nazwałem, tylko zostałem okrzyknięty, a szczerze wierze ,że nastąpiło to w
                                                    dobrej wierze oraz w przekonanju szczerym, bezgranicznej wierze, oraz w
                                                    objawienju internetowym, tylko mogę pokiwać głową.
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:17
                                                    Ja tego nie wykrzyczałam.
                                                    A czy jesteś najlepszy - to nie wiem.
                                                    Tobie za to widzę bardzo pasuje taka pozycja.
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:25
                                                    No oczywiście!
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:15
                                                    Dla niektórych kobiet ideał wcale nie jest pożądany. Niektóre kobiety wolą
                                                    takiego którego sobie urobią pod siebie. Potrzeba pracy u podstaw.
                                                    Na natomiast nie wierzę w stwierdzenia "ja go zmienię" ale z drugiej strony
                                                    ideały zdające sobie sprawę z tego, że sa ideałami są nie do zniesienia.
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:19
                                                    A tu cię mam!
                                                    Chęć zmiany faceta pod siebie, wychowanie go od podstaw jest pierwszym krokiem
                                                    samobójczej akcji,mówisz,że nie wierzysz,że można zmienić i słusznie, ale są
                                                    wyjątki, naprzykład ja.Ja potrafię sie wychowywać, ale z zastrzeżeniem, dopóki
                                                    kocham, zmieniać się i się podporządkiwać, ale jak już nie kocham, albo jeszcze
                                                    nie kocham - samobój!
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:25
                                                    A często właśnie takie próby wychowwania robi się gdy się (obie strony) jeszcze
                                                    nie kocha.
                                                    Ale pisząc to pomyslałam akurat o skrajnych przypadkach. Miałam kiedyś
                                                    koleżankę, porządną dziewczynę, dobrego serca, która zabrała sie za najgorszego
                                                    znanego mi faceta (autentycznie bałam się gdy się popatrzył w moją stronę, był
                                                    nieobliczalny i mógł zrobić krzywdę). A Ona stwierdziła, ze go zmieni... Ehhhh.
                                                    Owszem, kiedy się kogoś kocha, można się zdobić na pewne ustępstwa. Chyba na
                                                    tym właśnie polega życie razem. Bo przypadki kiedy dwie osoby pod każdy
                                                    względem pasują sa bardzo, bardzo rzadkie.
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:06
                                                    Nawiązując do sąsiadującego z nami wątku, co sądzisz o facetach sikających na
                                                    siedząco?Nie to żybym sam sikał na siedząco, ale tak z ciekawości się pytam
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:11
                                                    1. Wg źródeł internetowych (bo tylko takie mam teraz pod ręką) nie jest to Bóg
                                                    Miłości a jedynie kochanek Bogini Miłości (no chyba, że nie doczytałam).
                                                    2. Faceci sikający na siedzaco nie wywołują we mnie żadnych uczuć. Jak im
                                                    wygodnie na siedząco to proszę bardzo. Przynajmniej nie nasikają na boki :))))
                                                    3. A jakie jest Twoje zdanie na ten temat jako faceta???
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:15
                                                    odpowiadając na punkt 3 ; nie podałbym ręki facetowi sikającemu na siedząco,
                                                    chba ze to starszy człowiek jest.Ale, ja się zastanawiam co za głupię wątki, że
                                                    wogóle przyszło to komuś do głowy.
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:18
                                                    Hmm, wyjaśnij mi proszę czemu nie podałbyś ręki???
                                                    Pytam z ciekawości - bo tak jak już wspomniałam dla mnie to bez różnicy.
                                                    OKi, może się nie znam.
                                                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:24
                                                    Sikanie na stojąco jest bezmownym podkreślenniem męskości, wyrazem pogardy do
                                                    muszli klozetowej,sikający facet na siedząco okazuję muszli należytej dla niej
                                                    szacunek, pozatym, dotknięcie muszli organem płciowym jest niebezpieczne z
                                                    powodu higjeny oraz znajdujących się w węwnątrz niepiezpiecznych płynów
                                                    chemicznych, które mogą uszkodzić delikatny narząd.
                                                  • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:27
                                                    Zadając kolejne pytania mogłabym się narazić na konieczność czytania odpowiedzi
                                                    jakich już chyba nie chcę czytać w tej chwili. Chociaż ciekawe podejście. Może
                                                    się skuszę na kontynuowanie tego tematu później.
    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:28
      Proponuję przenieść się do nowej linijki.
      • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:42
        A ty nie lubisz się podobać?
        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:44
          Eeee, no oczywiście, że lubię :))))
        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:48
          Może nie mam ambicji takich żeby spowodować mały wypadek rowerowy przez jedno
          spojrzenie (jak w Wyznaniach Gejszy) - ale to tylko ze względu na ogólne
          bezpieczeństwo :))))
    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:30
      > No oczywiście!
      Wracamy do stroszenia piórek.
      Ty stroszysz piórka bo lubisz się podobać!!! Pasuje Ci to i sam się do tego
      przyznałes!!!
      • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:52
        no właśnie, ale gdybym był kobieta to powodowałbym wypadki bez skurpuł
        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 10:55
          OKi, powiedziałam to z pozycji osoby jeżdżącej na codzień na rowerze :))))
          Z pozycji kobiety - w sumie nie mam nic przeciwko temu.
          Wracając do bycia rowerzystą - w ciągu trzech tygodni zaliczyłam 3 wywrotki
          (bez udziału spojrzeń męskich) i wiem co to znaczy :))))
          (Umiem jeździć na rowerze!!! - to tak gdybys chciał się zapytać)
          • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:02
            Ok, słuchaj właściwie, mogę ci wysłać moje zdjęcie, tylko na mejla gazetowego,
            ale ty mi swoje ok?
            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:06
              OKi.
              Poszukam czy mam coś w pracy.
            • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:32
              ja tez pop prosze:) w koncu mianowales mnie pierwsza pamietasz?????
              • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:36
                Ooo, cześć!!!
                • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:37
                  czesc kochani:) widze ze kwitniecie hihi:)
                  • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:40
                    Ciebie też poproszę o zdjęcie, tylko odrazu zaznaczym, robione w świetle
                    dziennym :)
                    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:40
                      :)))))
                      • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:44
                        Ty się nie śmiej tylko do roboty, szukać i wysyłać! Artystka!
                        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:44
                          To prawda!!!
    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:44
      Idę na śniadanie bo koleżanki zjedzą beze mnie i będę musiała jeść sama. A nie
      lubię!!!
      • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 11:46
        Eunika, niecierp;liwie się!!!!!
        • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 12:00
          ja pracuje:) zaraz sprawdze poczte czy wyslales swoje:)
        • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 12:04
          sprawdz poczte adonisie :P
          • gooru5 Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 12:32
            No dziękuję, bardzo ładnie mi jest w turbanie, prawda?
            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 12:37
              Ja już mówiłam, że ładnie.
              Mam teraz zebranie z sefem. Jak je przezyję to będę potem :)))
              • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 12:42
                ciotka wyslij mi twoja fotke :)
                • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 13:01
                  A Ty mi swoją wyślesz?
                  • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 13:51
                    pewnie czemu nie :) nie mam sobie nic do zarzucenia:) (prawie);p
                    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 13:51
                      Nooo, prawie robi wielką różnicę.
                      • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 14:03
                        ale cie zaraz kopne:) kazda babka ma jakies tam zastrzezenia :)
                        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 14:05
                          Hehehe, no nie kop. Przeciez jeszcze mi nie wysłałas!!! To nawte nie wiem czy
                          miałabym się do czego czepiać. A poza tym czemu ja miałabym sie czepiać?? Co ja
                          facet jestem czy jak???
                        • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 14:16
                          Nooo, Koleżanko, czekam niecierpliwie!!!
                          • eunika Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 14:23
                            sprawdz poczte :)
                            • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 14:34
                              I git.
                              Teraz troche popracuję laboratoryjnie bo się strasznie zapuściłam z robotą.
    • mala_mee Re: Do dziewczyn. 09.08.06, 13:52
      Matko, jak ja kawy pragnę... Takiej dobrej, z bitą śmietaną posypaną
      czekoladą...
      Idę sobie zrobić kawę, niestety bez smietany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka