mysia-mysia 28.07.06, 12:59 a mój mysiek nie da się namówić na nic w taki upał tak już dziesięć dni muszę się obywać bez (właśnie, na emamie był wątek o ostatnim razie i aż się wstydziłam przyznać) a w pracy tylu miłych chłopców dookoła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: chce mi się seksu! 28.07.06, 13:07 do zaoferowania mam jedynie swoją sygnaturkę Odpowiedz Link
bujanna Re: chce mi się seksu! 28.07.06, 13:07 mysia-mysia napisała: > a mój mysiek nie da się namówić na nic w taki upał > tak już dziesięć dni muszę się obywać bez (właśnie, na emamie był wątek o > ostatnim razie i aż się wstydziłam przyznać) > a w pracy tylu miłych chłopców dookoła To może sie zamienimy bo u nas to mi sie niechce w ten upał , a mojemu to o kazdej porze dnia i nocy. Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: bujanna 28.07.06, 13:13 > bez dopłaty? tak się nie da dziewczyny!! ale dlaczego? Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: bujanna 28.07.06, 13:15 ojej, ale czy ja się czasem nie rozmyślę? zdradzać najlepiej bez zastanowienia bo jeszcze wątpliwości mogą dopaść Odpowiedz Link
bujanna Re: bujanna 28.07.06, 13:20 hym a może powinnas na tego swojego sie żucic , związać i zaatakować zanim się zoriętuje będzie juz po wszystkim Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: bujanna 28.07.06, 13:24 hmm, może masz rację, muszę rozejrzeć się za jakimś sznurkiem i przekazać sposób Twojemu mężowi Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: bujanna 28.07.06, 13:31 co to znaczy nie mogę? jak cię przywiąże za ręce do kaloryfera to będziesz musiała Odpowiedz Link
gacusia1 Re: chce mi się seksu! 28.07.06, 16:22 Ach...ja na emamie tez sie nie wypowiadalam,ale watek byl fajny,tylko ze chyba juz go nie ma ? W kazdym razie 10dni,to chyba bym oszalala(ocipial) Odpowiedz Link
ludzikowa1 Re: chce mi się seksu! 28.07.06, 17:18 To u nas odwrotnie. Maz za mna biega a ja sie rozplywam z tych upalow i nawet nie daje sie dotknac. Maz juz nawet zartuje ze kupi klimatyzator hihi. Odpowiedz Link
nosmoking1 Re: chce mi się seksu! 29.07.06, 10:53 Nam wszystko jedno czy upaly sa czy ich nie ma - i tak nam sie chce Odpowiedz Link
zabelka24 Zazdrość mnie zżera 29.07.06, 20:57 odkąd urodziłam Zuzie w ogóle nie mam ochoty, nawet nie chce mi się myleć o seksie, wczesniej bylam prawie nimfomanką - zawsze i wsządzie no moze tylko nie z każdym. Mam nadzieje ze to hormony (karmie piersią) - oby Odpowiedz Link