kaguya1982 05.02.10, 10:32 Danych do projektu brak, a więc mam trochę czasu na rozwiązywanie wszelakich problemów. Chwilowo swoich nie posiadam, więc może jakieś cudze? Ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pompeja Ja mam. 05.02.10, 10:42 Jak uniknąć suszenia w zmywarce, w której nie ma przycisku do redukcji tejże funkcji? Nie mogę w trakcie przerwać, bo sprzęt nie wypompuje ociekającej wody, zaś chroniąc środowisko postanowiłam ograniczyć zużycie prądu. No i klops, chcę, a nie mogę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ja mam. 05.02.10, 10:46 1. Przeczytać instrukcję 2. O ile zmywarka jest poważnej firmy to dzwonić na infolinię i cierpliwie dobijać się do kogoś kompetentnego. 3. Zatrudnić McGaywera (ponieważ sprawa jest słuszna z punktu widzenia moralnego powienen zrobić to za darmo). Proszę bardzo :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ja mam. 05.02.10, 10:59 Kurde nie chce się mi tyle czytać, wybiorę telefon do przedstawiciela. Candy - niby znane, a takie nie-ekologiczne. Celowo nawet wzięłam mniejszą. No dobra, większa nie weszłaby mi w meble :P Dziękuję Ciociu, cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 10:48 Za każdą prośbę o poradę? Płacę moim radosnym i ciepłym uśmiechem wysyłanym w kierunku monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 10:57 To przez lagi. Spokojnie, to nie poczta :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 11:02 Uff! Zdążyłaś mnie uspokoić zanim zaczełam podejrzewać spisek rządu amerykańskiego, kosmitów i cyklistów Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio protestuje, Ciotka, 05.02.10, 11:34 kaguya1982 napisała: zaczełam podejrzewać spisek rządu amerykańskiego, > kosmitów i cyklistów sam wprawdzie bendonc cyklista - w akcie solidarnosci - protestuje przeciw wykluczeniu z klubu Zydow i masonow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: protestuje, Ciotka, 05.02.10, 14:05 No przykro mi - spójrzmy prawdzie w oczy - zbyt miętcy są Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Wujek Dobry Rad 05.02.10, 10:55 kaguya1982 napisała: Danych do projektu brak a moze by tak wedka, siekierka przerembel *) i polowic ich troche w Wisle? Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Wujek Dobry Rad 05.02.10, 11:01 Dane mogą nadejść w każdej chwili (lub we wtorek) Musze czychać przy mailu. Na razie pracy mam na jakąś godzine - co oznacza że muszę ją dawkować - bo inaczej umrę między 12 a 16. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Listonosz Dobry (zawsze) Rad 05.02.10, 11:29 kaguya1982 napisała: > Musze czychać przy mailu. eehh... szkoda, ze nie jestem tym e-listonoszem taki zawsze (dobrze) trafia na te czychajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Listonosz Dobry (zawsze) Rad 05.02.10, 11:35 Ciocia Dobra Rada radzi: Jeżeli nie jesteś zadowolony ze swojej obecnej pracy, lub czujesz że bardziej spełniałbyś się w innej - zmień pracę. Nawet na e-listonosza. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Listonosz NieDobry (nie zawsze) Rad 05.02.10, 13:17 kaguya1982 napisała: > Ciocia Dobra Rada radzi: > > Jeżeli nie jesteś zadowolony ze swojej obecnej pracy, lub czujesz że bardziej spełniałbyś się w innej - zmień pracę. - wprost przeciwnie :) wczoraj i dzis mialem tylko (z roznych powodow) po 2 godzinki. zyc nie umierac :) > > Nawet na e-listonosza. - ostatnie kilka lat w tym wlasnie zawodzie czynilem co moglem najlepszego. i jaki przychowek mi to przynioslo ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Listonosz NieDobry (nie zawsze) Rad 05.02.10, 13:22 Hmmm Nie wiem jaki przychowek ci przyniosło. Ale będę strzelać - dziecię w każdym rewirze? Skoro czas mleczarzy się skończył, pora eksploatować listonoszy! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Listonosz NieDobry (nie zawsze) Rad 05.02.10, 13:32 kaguya1982 napisała: > Hmmm > > Nie wiem jaki przychowek ci przyniosło. - mowilem juz onegdaj (za Norwidem) - ze za maly > > Skoro czas mleczarzy się skończył, pora eksploatować listonoszy! - mylnie sadzilem, ze mam do czynienia z dobrze ulozona, spokojna liberalka - a tu widze - zarloczny kapitalizm wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Listonosz NieDobry (nie zawsze) Rad 05.02.10, 13:36 Och! Cóż za inwektywy! Nie można być jednoszesnie spokojną liberałką i żarłoczną kapitalistką!? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Listonosz NieDobry (nie zawsze) Rad 05.02.10, 13:41 kaguya1982 napisała: > Nie można być jednoszesnie spokojną liberałką i żarłoczną kapitalistką!? no nie wiem, czy mozna jednoczesnie czule calowac i odgryzac jezyk ? - co najwyzej na przemian. Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarka.ekspresowa Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 10:57 Jak mam nie przytyć mimo konsupcji szarlotki? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 11:00 Ja stawiam na wydrapanie łyżeczką jedynie nadzienia, bez cukru. (musiałam Ciociu, wybacz :P) Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 11:05 Och! Tym razem wybaczam :P Popieram szarlotkę. Wydaje mi się że problem leży nie w szarlotce, ale w ilości w jakiej jest potencjalnie spożywana. Następny proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarka.ekspresowa Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 11:13 No dobrze, spróbuję <chlip, chlip chlip>, a tak lubię to kruche ciasto <chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 13:10 Nie wierze! Nikt nie ma na tym forum problemów!? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ciociu pomocy 05.02.10, 13:37 Nie wiem jak wydać i nie stracić, oraz moje inne pytanie brzmi że chciałabym wiedzieć jak zarobić i się nie narobić Bo ja już normalnie nie daję rady :/ POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Ciociu pomocy 05.02.10, 13:44 real_mayer napisała: > Bo ja już normalnie nie daję rady :/ > POMOCY Lec do cyganki, wyjdzie taniej i skluteczniej, niz u Ciotki Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciociu pomocy 05.02.10, 13:46 Ad.1. - patrz Ad. 2 Ad 2. Jeden z wątków które dziś przeczytałam mnie natchnął. Jak wiadomo Japonia jest pełna facetów którzy mają obsesję na punkcie sexu - do tego najlepiej bezpiecznie wirtualnego. Sugeruje 1. zalożyć profil ze zdjęciami z lat młodzieńczych na jakims japonskim portalu dla 40 letnich sflustrowanych przedstawicieli korporacji japońskich. 2. zainwestować w bielizne (Ad1) nalepiej w jakies kotki, srotki czy inne slodziasne badziewia, 3. nosic przez 3 dni 4. wysyłać na drugą strone kuli ziemskiej (po otrzymaniu opłaty za autentyczną bieliznę używaną przez europejskiego podlotka). Zarobisz i się nie narobisz Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ciociu pomocy 05.02.10, 13:55 Och cudownie :) wbrew obawom jasia jednak taniej i skuteczniej niż u cyganki :) Lecę gacie projektować Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio obawiam sie 05.02.10, 13:39 ze ovieczki boja sie Twoich rad, Ciotka - moga byc rozbrajajaco zabojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: obawiam sie 05.02.10, 13:48 Sugerujesz że moje rady są złe!? Jakies dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: obawiam sie 05.02.10, 13:52 kaguya1982 napisała: > Sugerujesz że moje rady są złe!? > Sugeruje, ze jako te cyganki powinnas ubrac pravde w Zlota Sukienke, a nie obdzierac nieszczesniczke/nieszeczesnika do Golej i wcale nie wesolej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: obawiam sie 05.02.10, 13:58 Chłopcze, chłopcze mój drogi! Złota suknia zwykle odciąga uwahę od modelki. Dlatego ja wolę już ją przywdziewać w jakieś bardziej zgrzebne szaty - do tego tak kuse jak to możliwe. Uwaga zbiera się wtedy tam gdzie powinna. Tobie radzę robić to samo Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a tu sie nie obawiam 05.02.10, 14:18 kaguya1982 napisała: > Uwaga zbiera się wtedy tam gdzie powinna. No moja uwaga zawsze sie zbiera tam, gdzie powinna czyli na Twoim Clou - obdartym z szat. i co z tego mam? To juz Cie chyba wole w Zlotej Sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: a tu sie nie obawiam 05.02.10, 14:26 Na szczęście to w miarę wolny kraj i możesz woleć co chcesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a tu sie tez nie obawiam 05.02.10, 14:38 kaguya1982 napisała: > Na szczęście to w miarę wolny kraj i możesz woleć co chcesz :P sluchaj, jesli to szczęście jest na Twoja miarę, to ja sam juz nie viem co woleć Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: a tu sie tez nie obawiam 05.02.10, 14:41 Łocho cho! Jakże filozoficznie! Odpowiedz Link Zgłoś
layale Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 13:56 Ja mam problem. Gdzieś mi się zapodziało hasło do systemu WSS. No kur.wa nie wchodzi i już, choć wypróbowałam już milion kombinacji;( Teraz muszę mailować do "góry" i prosić o nowe. Co mam napisać, aby nie wyjść na głupka? I w jakim języku? Ps. kolega mówi, żeby wpisać hasło - nokia1, ale on się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 14:04 Napisz: proszę o nowe hasło bo stare zjadł mi kot Język: Esperanto Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 14:19 gram sobie w Mass effect 2, ale mąż jak przychodzi po pracy, to zawsze każe mi zwolnic kompa :(( bo, że niby za dużo czasu przy nim spędzam. Jak go przekonać, że gry rozwijają i że ma mnie zostawić w spokoju póki nie skończę całej gry?? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 14:20 dodam że z pracy przychodzę o 17 więc zasiadam do kompa ok 18-19 a on wraca o 22 czyli gram tylko 3godziny i to z przerwami na zimne napoje Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 14:30 Hmm Ciocia potrzebuje więcej informacji: 1. Ile jeszcze czasu potrzebujesz na zakończenie całej gry? 2. Czy prowadzisz jakąś inną działalność rozrywkową (najlepiej z własnym małżem) poza grą? 3. Czy mąż gra? 4. Czy gra ma wersję wielograczową? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 14:45 ad 1 nie wiem ile czasu, bo gra jest bardzo rozbudowana :) mam nadzieję że wiele godzin mi zajmie skończenie ad 2 działalność z mężem prowadzę bardzo aktywną ad 3 gra, ale w inną grę ad 4 chyba ma wersję multiplayer nie jestem pewna, ale to nie ma znaczenia, bo posiadamy tylko jednego kompa Ratuj ciociu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Ciocia Dobra Rada 05.02.10, 14:49 Odpowiedź jest prosta: Wprowadźcie skodyfikowany system zmianowy dostępu do komputera. Konieczny jest podpis własną krwią lub innym dowolnym płynem ustrojowym. A najlepiej kupcie drugi komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Projekty w piatek? 05.02.10, 14:43 kaguya1982 napisała: > Danych do projektu brak, projekty w piatek? A co Ty, niebogo, zamierzasz w sobote i niedziele? zeschnac z braku danych? Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: Projekty w piatek? 05.02.10, 14:50 W sobote i niedziele zamierzam oddawać się zabawie oraz czynom nierządnym z moim nierządnikiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio no i dzieki Gosi 05.02.10, 15:01 kaguya1982 napisała: > W sobote i niedziele zamierzam oddawać się zabawie oraz czynom nierządnym z moim nierządnikiem :P no i dzieki Gosi (dziekuje Ci Gosiu) wyszedlo szydlo z worka. inaczej bylbym zeschnal z zazdrosci nic tu po mnie ide a poza tym przyszedl wozny i mnie do chalupy wygania. pa. Odpowiedz Link Zgłoś