six_a Re: stare raszple 09.02.10, 21:50 a ja mogę palcem pokazać, z których młodych raszpli wyrosną takie stare raszple o jakich mowa w poście wyjściowym. serio to-to ma tyle wpisów czy przeholowałam z herbatką? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: stare raszple 09.02.10, 22:46 six_a napisała: > a ja mogę palcem pokazać, z których młodych raszpli wyrosną takie stare raszple > o jakich mowa w poście wyjściowym. > > serio to-to ma tyle wpisów czy przeholowałam z herbatką? > > ----------- Swieta prawda, juz teraz sa marudne, a co dopiero jak sie zestarzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: stare raszple 10.02.10, 08:50 No to masz jeszcze trochę czasu na dyskusję z nimi, bo jak będą starsze to obowiązywał będzie już zakaz odgórny który zabroni zwracania im uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga_100 kazda stara panna jak ty 10.02.10, 09:28 na starosc zostaje taka hehehehehhehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 mylisz się Babo 10.02.10, 19:19 baba_jaga_100 napisała: > na starosc zostaje taka hehehehehhehehe! pojecie stara panna funkcjinuje już tylko wsród drobomieszczaństwa:) a starsze panie bywają takie równiez dzieciacie, wnuczate :) i mezatki, albo wdowy. Miałam, a wlasciwie moi rodzice mieli taka sasiadke. O kazdym umiała cos powiedziec klacula, wiekszosc to miało dalkoe, ale niektórzy nie. Baba miala chopa, dzieci, wnuki. Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: stare raszple 10.02.10, 19:17 czy to do k..wy miało być śmieszne?!? chyba nie trzeba być geniuszem,żeby się domyślić powodów zgorzknienia niektórych starszych osób.W opisanej przez Ciebie sytuacji nie dostrzegam znamion nienawiści-dokładnie odwrotnie niż w Twoim poście na temat "trupów". Przeraziłaś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: stare raszple 10.02.10, 19:22 Przeczytaj jeszcze raz i tak do skutku:) Wiem,wiem byłby cud. Ale ja tam w cuda wierzę:] Odpowiedz Link Zgłoś