kseniainc 11.02.10, 21:51 Dziewczyny/chłopcy/panie/panowie........ Wyjałam sobie na dłonie klej "super glue" jak się go pozbyć bezboleśnie najlepiej?;-) Proszę o rady,cięzko mi pisać z tym świństwem na sobie;-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:52 pod biezaca wode i pumeksem potraktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:52 co sobie zrobilaś??:) wyjałaś?? (aceton) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:54 Pumeks?Nie mam;-/ Aceton?Brak;-/ I nie "wyjałaś" tylko autentycznie pękła mi tuba w dłoniach;-/ ehh Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:53 kseniainc napisała: > Dziewczyny/chłopcy/panie/panowie........ > Wyjałam sobie na dłonie klej "super glue" jak się go pozbyć bezboleśnie najlepi > ej?;-) Proszę o rady,cięzko mi pisać z tym świństwem na sobie;-/ zaczekaj, sam zejdzie razem ze skórą Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:56 wicejulian;-) proszę Cię!!!!;-) Próbowałam skubać, ale straaasznie piecze.To nie jest śmieszneeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:16 kseniainc napisała: > wicejulian;-) proszę Cię!!!!;-) Próbowałam skubać, ale straaasznie piecze.To ni > e jest śmieszneeeeeeeeeeeeeeeee weź się nie rozklejaj, myślisz że ja nie miałem łap upapranych cjanopanem? zaczekaj aż dobrze wyschnie i wtedy skub Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:41 tak jest!!!Tak robię wicehrabio-julianie;-) Trzeba mi było twardej ręki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:58 odczekać, aż sam zejdzie po gorącej kąpieli w pianie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 21:59 możesz ew. spróbować usunąć zmywaczem do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:01 Zmywacz beacetonowy posiadam, kąpiel w pianie..hmmm odpada-nie mam wanny.Cóż za pech;-);-)Dzięki za rady, ale nie skorzystam, bo NIE MOGĘ ;-p Załamka;-);-);-)Szit Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:07 no to tylko dłonie do ciepłej wody z mydlinami. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:05 Ty się nie usprawiedliwiaj w tak cienki sposób: i tak wszyscy sie domyślą, że masz lepkie ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:08 Poczekać, aż całkiem wyschnie i zdzierać zębami. Tylko nie połykać. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: cholera i co teraz? 11.02.10, 22:11 Poecia;-) Dzięki serdeczne;-0;-);-) Zęby mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
not.logged Natłuszczaj 12.02.10, 00:06 Jakąś oliwką albo penetrującym kremem. Postaraj się przyspieszyć wydzielanie potu na dłoniach. Owiń folią albo załóż foliowe (nieprzepuszczalne) rękawiczki. Samo w końcu odejdzie, nie zdzieraj, bo uszkodzisz naskórek. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Natłuszczaj 12.02.10, 00:11 not....dzięki, nie mogłam właczyc komputera, bo mam czytnik.....;-). Twoja metoda działa!!!!!!!!!11 Dziękuję serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: cholera i co teraz? 12.02.10, 00:12 Amputować. Pod narkozą będzie bezboleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: cholera i co teraz? 12.02.10, 01:22 Moczyć pod wodą aż do przemoczenia wierchniej warstwy skóry (oznaki najszybciej zauważalne: pojaśnienie skóry, pomarszczenie). Tego typu preparat skleja na zasadzie stapiania, musisz więć usunąć wierzchnią warstwę naskrka. A najmniej inwazyjny będzie sposób podany na początku tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś