dzikoozka 18.02.10, 15:43 zaczyn na ciasto, wy też tak macieee? Co można jeszcze zarabiać / zarobić? W łep, za duurne wątki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Zarabiam 18.02.10, 15:55 Można być zarobioną. No normalnie po całym dniu w pracy na forum to padam na cycki :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Zarabiam 18.02.10, 16:01 ciesz sie ze masz bufory :)) spadam, milego ide sie zarabiac w domu Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Zarabiam 18.02.10, 15:57 zarobić można: siebie samego jak się za dużo pracuje dziurkę można ręcznie zarobić ( oczywiście Rysi się to skojarzy z seksem, a ja mam na myśli obszycie dziurki na guziczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Zarabiam 18.02.10, 16:00 tego zarobienia dziurki nie znałam :)) ładne łądne, Misu lepiej przyszywa guziki ode mnie, teraz wiem dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Zarabiam 19.02.10, 09:46 Dziurkę ręcznie jak najbardziej :D Oczywiście odpowiednią igłą:P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ja tez niezle zarabiam 18.02.10, 16:00 sciera po lbie - gdy wracam w stanie wskazujacym Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: ja tez niezle zarabiam 18.02.10, 16:01 ścierą a nie wałkiem?????? to tak nieprzepisowo Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: ja tez niezle zarabiam 18.02.10, 16:07 dzikoozka napisała: > ścierą a nie wałkiem?????? to tak nieprzepisowo W przeciwienstwie do Ciebie Szanowna nie piecze ciast ani nie robi kluskow. woli isc na gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: ja tez niezle zarabiam 19.02.10, 09:10 I tu sie mylisz.... nie piekę ciast, nie robie klusków (ku rozpaczy Szanownego). A wałek mam (też ku rozpaczy Szanownego) ;) używam go raz w roku jak trzeba zrobić uszka do barszczu czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zarabiam 18.02.10, 16:10 ja zarabiam ;) kulinarnie jestem raczej burzowina na rosole niż szumowina, mam wazolkę a nie chochlę no i zarabiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy etam... chyba zaprawiam? 18.02.10, 16:18 vandikia napisała: > zarabiam zupę śmietaną :) zarabia to sie zupe maka, ale smietana to zaprawia. podobnie jak ja na gorzale, to zarabiam, a potem sie nia spokojnie zaprawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Zarabiam 18.02.10, 18:05 ja np, wczoraj sie strasznie zarobilam a dzisiaj sie strasznie nudze, haha Odpowiedz Link Zgłoś