rach.ell Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 20:06 Ja dlugo na bulke nawet nie spojze zeby sie nie porzygac... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia dżemik, bułeczki, chlebuś i demonik seksiku 21.02.10, 20:14 ...zdrobnienia wywołują u mnie chęć natychmiastowej ucieczki i ból w splocie słonecznym. Mogę je znieść w spożywczym,z ust tlenionej sklepowej, ale nie wyobrażam sobie,że tak przemawia do mnie jakiś demon deksu w ramach gry wstępnej. Dżemik i bułeczka są w 100% aseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: dżemik, bułeczki, chlebuś i demonik seksiku 21.02.10, 20:19 Buleczka z dzemikiem...o Boze, tego juz nie wytrzymam. Dzemik moze jeszcze truskawkowy? Teraz juz na pewno umre z glodu... Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Ohyda 21.02.10, 20:42 I to z samego rana... Mogla chociaz napisac, ze zanim zaczeli to juz zdazyla prysznic jakis wziasc... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 20:58 ojej jacy wszyscy obrzydliwi :) teksty takie sobie ale jestem w stanie zrozumieć że Cie rozlozyly :) w sumie to cos bym opitoliła, mam bulki i dżem od mamy :)) Ps watek matki to przegiecie, wiem ale i tak zjem, SMACZ! Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarka.ekspresowa Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 21:26 Jejooo, niech ten wątek zejdzie z pierwszej strony, bo jak czytam nagłówek, to się robię obrzydliwa i mnie się odechciewa wszystkiego, o dżemiku nie wspomnę... Fle, Fuj, Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotopolsky Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 21:32 Język zakochanych powinien pozostać tylko dla nich. Zakochani używają zdrobnień, dziwnych określeń, niecodziennych porównań i dla nich jest to naturalne, miłe, czułe i ładne. Jeśli ktoś ich podsłucha to poczuje się zdziwiony albo i zniesmaczony. Dlatego nie warto na publicznym forum pisać co kochanek mówi ci przy śniadaniu. To wasz intymny język. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 22:08 właściwie wszystko zostało już powiedziane,ale NIGDY nie zjadłabym bułki pachnącej (???) czyjąś pupą. na pewno nie takiej gry wstępnej oczekuję od mężczyzny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sophisti-cated Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 23:55 Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 22.02.10, 04:30 sophisti-cated, jesteś taki/taka wyuzdany, mogę wywalić ci się na twarz prosto. łapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 22:01 dżemik z tyłka na śniadanko, jako wstępniak? to chyba przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 21.02.10, 22:24 jezu to gdzie on te bułki trzymał?? Odpowiedz Link Zgłoś
artystka123 Re: Dzemik soczysty jak Ty w srodeczku - tak moj 22.02.10, 14:11 Hahahahahahahah:D Dzięki za poprawę humoru, mnie ten wątek tak rozbawił, że naprawdę poziom endorfin skoczył natychmiastowo:D. A co do gry wstępnej to cóż... Jeżeli autorka wątku jest zadowolona i dżemik z bułeczką sprawiają, że ma kisiel (!) w majtkach to najważniejsze:D. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Dzemik soczysty jak skrobaneczka? 22.02.10, 14:14 wiadomo, że kto zjada ostatki... Odpowiedz Link Zgłoś