Gość: olaola IP: *.echostar.pl 19.02.04, 22:13 Jaka jest najlepsza,czy w ogóle Wam towarzyszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iii Re: muzyka do kochania IP: *.acn.waw.pl 19.02.04, 22:18 Edie Brickel - Goodtimes ! Monica - The First Night !! Within Temptation - Mother Earth !!! Bubba Sparxxx - Deliverance ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzbzbz Re: muzyka do kochania IP: *.echostar.pl 19.02.04, 22:22 "Are you going with me?" Pat Metheny for example Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: muzyka do kochania IP: *.acn.pl 20.02.04, 15:49 Ballady Lenny'ego Kravitza...zmysłowe i erotyczne.No i ten głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ja proponuję IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 22:21 III Symfonie Lutosławskiego. Podobno od razu zachodzi się w ciązę - bez wzgledu na fazę cyklu. as Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaola Re: muzyka do kochania IP: *.echostar.pl 19.02.04, 22:24 ale proszę bez celów prokreacyjnych, tu chyba wystarczy country Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: muzyka do kochania 19.02.04, 23:09 Szłaaa dzieweeeczka doo laseeeczka, doo zielooonego, A chaaa, cha... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: muzyka do kochania 20.02.04, 08:45 Najlepiej jakieś disco, podaje rytm! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: muzyka do kochania 13.03.04, 08:22 kini, znam Cie juz bardzo dlugo, ale nigdy nie bylas tak cyniczna, jak od pewnego czasu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: muzyka do kochania 20.02.04, 10:07 Enigma, Deep Forest, Carlos Santana Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: muzyka do kochania 20.02.04, 12:11 Vivaldi - cztery pory roku. Powaga: swietne. I dlugosc utworu odpowiednia i zmiennosc rytmu... Polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: muzyka do kochania IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.02.04, 13:46 dlugosc utworu odpowiednia powiadasz.... Ja zazwyczaj musze zmienic 3 - 4 plyty... Wkurza mnie to i zastanawiam sie nad zakupem zmieniarki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: muzyka do kochania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:46 Radio ZET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: muzyka do kochania IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.02.04, 15:24 tak o radiu tez myslalem - ale kaszania strasznie, taki popcorn leci, ze nie mozna sie przy tym kochac. Najlepiej jest zagrywac empetrojki z kompa ale podlaczanie laptopa do wiezy, wystartowanie windy itp. itd. Poza tym najlepsza muze mam na minidyskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeru Re: muzyka do kochania IP: 195.245.217.* 20.02.04, 14:18 Miles Davis z lat 50, zwłaszcza "Kind of Blue". Żadnego wywijania, piękne romantyczne frazy i zmysłowe, miękkie brzmienie. Dla zorientowanych nowocześniej - D'Angelo "Brown Sugar". Długość podobna - około godziny. Aha, według oficjalnych badań pary w Stanach Zjednoczonych najchętniej wybierają Isaaca Hayesa i przede wszystkim śp. Barry'ego White'a. Odpowiedz Link Zgłoś
nadszyszkownik.kilkujadek Jak klasyka, to klasyka 20.02.04, 16:00 Moje typy: Pomp & Circumstance (Elgar) Fuga (Dm) (JSB) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: klasyka -do kochania 20.02.04, 16:01 Oczywiście "REQUIEM" Mozarta, ale nie nadaje się do tzw. "szybkich numerków" - czas. Odpowiedz Link Zgłoś
ormo.precz Re: muzyka do kochania 12.03.04, 16:41 Stan Getz. I nie radzę słuchać Swietlików, mam przykre doświadczenia. Właśnmie w trakcie słuchania płyty Swietlików zdarzył się tak śmieszny tekst i w tak odpowiednim momencie, że przez pół godziny zwijaliśmy się ze śmiechu. ormo precz Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: muzyka do kochania 13.03.04, 10:54 Gość portalu: olaola napisał(a): > Jaka jest najlepsza,czy w ogóle Wam towarzyszy? ...zawsze szept mojej żony- to jest najpiękniejsza moim zdaniem muzyka dla mnie.Widzę, że lubicie się zdrowo pośmiać- więc tym którzy pamiętają ten serial - Bonanza proponuję motyw przewodni, czyli muzyczkę z czołówki..he he..gwarantowane tempo iście kawaleryjskie.miłego łykendu Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica zapomnieliście 13.03.04, 12:37 barry white. miało być nieprokreacyjnie, ale podobno w hameryce najwiecej jajeczek łączy się z plemnikami właśnie kiedy jego muzyka gra, :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: zapomnieliście IP: *.tvgawex.pl 13.03.04, 12:57 ..wspaniale śpiewa,no ale trochę niemrawo ...dziwni ci amerykanie..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennnnn Re: zapomnieliście IP: *.pm.mielec.ptc.pl 13.03.04, 17:43 Erykah Badu "Mama's gun" pierwszy, niezapomniany raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oban Re: muzyka do kochania 13.03.04, 21:58 Proponuję Metallicę A tak na serio : The Cure Odpowiedz Link Zgłoś