Dodaj do ulubionych

Znowu to zrobilem

17.04.10, 22:22
Po raz kolejny zostalem zaproszony przez znajomych na spotkanie w pubie. Srednio takie spotkania maja miejsce co 2 tygodnie i praktycznie za kazdym razem daja mi o nich znac. O dziwo, poniewaz nawet jezeli mam checi by sie z nimi spotkac, to zawsze zostaje w domu. Tak bylo i dzisiaj.
Poszedlem troche dalej. Wyszykowalem sie, nawet buty wyczyscilem :P, wsiadlem do samochodu podjechalem pod pub, nastepnie zrobilem jeszcze kilka kolek i podjechalem drugi raz, po czym zdecydowalem sie wrocic do domu.
Lubie swoich znajomych, dodatkowo sprawia mi przyjemnosc ogladanie kobiet, a tych w pubie zawsze pod dostatkiem. Wkurzaja mnie tylko te grupki pyskatych pajacow, ale jestem w stanie ich przebolec.
Troche zaluje i sam do konca nie wiem, dlaczego nie wszedlem, ale podejrzewam, ze w podobnej sytuacji znowu sie wycofam.
Uciekam od ludzi. Czy ja przegralem z samotnoscia?
Obserwuj wątek
    • lolcia-olcia Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:24
      Nie:) miło Cię widzieć;)
      • gr.een Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:29
        pora zmienić znajomych
        • kombinerki_pinocheta Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:51
          Dlaczego? Myslisz, ze sa tak malo dla mnie atrakcyjni, iz wole siedziec w domu niz sie z nimi spotykac?

Ja mysle, ze jeszcze troche i nie bede mial wyboru, gdyz skoncza sie zaproszenia z ich strony.
          • gr.een Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 23:03
            nie wiem czy są atrakcyjni czy nie, ale skoro ich unikasz to znaczy ,że coś jest
            nie tak.
            Albo są nudni, albo zbyt zabawni , gdyby byli w sam raz to byś nie uciekał
    • rzeka.chaosu Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:38
      Ktoś chyba musi dać ci kopa na rozpęd :D Tzn. potrzebujesz osoby, która rozwieje
      twoje wątpliwości za każdym razem jak będziesz się wahał wejść czy nie
      ;P:DD:D:D. Na miejscu tych znajomych wciągnęłabym cię do środka. I nie ma nie!

Jakbyś zobaczył, że komuś zależy na tym, żebyś był to odechciałby ci się
      samotności :D::D:D
      • kombinerki_pinocheta Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:56
        Lenistwo? Moze po prostu nie lubie ludzi? Nie lubie scisku, dlatego kluby odpadaja, ale w tym "moim" pubie jest przewaznie przyjemnie.

> Jakbyś zobaczył, że komuś zależy na tym, żebyś był to odechciałby ci się
        > samotności :D::D:D

Jak juz sie spotkam, to raczej ludzie mnie sluchaja. Nawet kiedys padaly komplementy od kobiet w moim kierunku. Wiecej, przewaznie rano jak sie budzilem na drugi dzien mialem dobry humor (jak nie pilem :)) i myslalem, ze milo byloby szybko spotkac sie ponownie. A po jakims czasie przychodzila wiadomosc o spotkaniu i znowu zostawalem w domu. Sam nie wiem.
    • ja-27 Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:44
      Kurcze widzę trochę siebie, tylko ja po prostu odmawiam spotkań.

Ale myślę, że powinieneś kogoś po drodze na spotkanie zabierać to wtedy nie
      uciekniesz spod drzwi.
      • kombinerki_pinocheta Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:59
        > Kurcze widzę trochę siebie, tylko ja po prostu odmawiam spotkań.

Ale ja lubie tych ludzi i chce z nimi utrzymywac kontakt. Chetnie spotykam sie na swiezym powietrzu, ale juz w pubie czuje sie nieswojo. Chociaz to tez zalezy od dnia.

> Ale myślę, że powinieneś kogoś po drodze na spotkanie zabierać to wtedy nie
        > uciekniesz spod drzwi

Dobry pomysl. :)
        Nawet chcialem zadzwonic i zabrac ich gdzies, ale za zimno jest na imprezy pod golym niebem.
        Ale mam rozterki, nisko upadlem. :)
        • ja-27 Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 23:03
          Eeeee tam nisko. Ciesz się, że taka jest Twoja rozterka.

Ja też lubię tych znajomych tylko po prostu mi się nie chce wychodzić nigdzie.
          Jakiś odludek jestem, ale ja to chyba zawsze taka byłam :)
        • lacido Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 23:04
          na imprezę w plenerze trzeba się odpowiednio przygotować :) spontany mogą się
          kończyć zasmarkaniem po kolana :)
    • lacido Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:47
      ja tam jak już się zrobię na bóstwo to nie ma bata żebym siedziała w domu ;)
      • kombinerki_pinocheta Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:50
        Z tym moim "wyszykowaniem sie" to troche przesadzilem, za mocne slowo. Wzialem prysznic, umylem zeby, wyczyscilem buty i ubralem. Szalenstwo. :)
        • gr.een Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 22:51
          to babskie forum, musisz się dostosować ze strojeniem :)
          • marguyu Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 23:07
            kombinerki,
            Wyglada na to, siedzenie w pubie nie jest twim ulubionym zajeciem.
            Nie jestes sam, wielu jest takich ludzi ktorych to nie bawi. Moze
            poszukaj innej formy spedzania czasu z ludzmi. Takiej ktora bardziej
            tobie odpowiada.
        • lacido Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 23:02
          powiem Ci że czyszczenie butów u mnie to szczyt szaleństwa :D
          jakby, już wylazła z domu to poszłabym w życiu by mi się nie chciało wyłazić
          tylko po to żeby się przejechać :)
    • ind-ja Re: Znowu to zrobilem 17.04.10, 23:41
      przyznaj sie,ze zateskniles za forum.Lubisz nas bardziej od swoich znajomych?tak
      tyci tyci?
    • hermina25 Re: Znowu to zrobilem 18.04.10, 14:51
      hehe,mnie trzeba trzymać,żebym przypadkiem do pubu nie weszła,bo ja zawsze chętna :D
      możemy się tak trochę zamienić ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka