Gość: wrocławianka IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 28.02.04, 19:58 Jestem pod wrażeniem. Zastanawiam się, czy można dodać jeszcze jakiś szczegół? Autorka może konkurować z Ferdrym i jeszcze paru innymi klasykami tej sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kewah Re: Sztuka pisania IP: 172.20.6.* 29.02.04, 12:27 Wroclawianko, kto to jest Ferdry i co napisal, jesli mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Sztuka pisania IP: 172.20.6.* 02.03.04, 15:30 oj Wrocławianko, ja też jestem Wrocławianką i prostuję : z Fredrą Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Sztuka pisania 02.03.04, 19:29 Bardzo fajne, rzeczywiście:). Literówki się zdarzają każdemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Sztuka pisania IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 21:44 Zaniemówiłam, ponieważ wszystko w tym naszym świecie jest możliwe i to coś co się czai też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Rzepiejewska Re: Sztuka pisania IP: 172.20.6.* 12.03.04, 09:03 Bardziej niż bardzo lubię Pani felietony. Czy wyda je Pani w jednej książce - czekam na to! Bardzo chciałabym bezpłatnie przygotować je do druku, (zajmuję się komputerowym składaniem książek itp.). Byłabym zaszczycona i szczęśliwa mogąc przyczynić się do wydania Pani felietonów, jestem przekonana, że bardzo wiele osób czeka na tą książkę. A może ona już jest, a ja o tym nie wiem? Pozdrawiam i dziękuję, że Pani jest. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
doswiadczony Re: Sztuka pisania 12.03.04, 11:34 Przed chwilą skończyłem czytać wywiad z Kevinem Aistonem ( ulubieńcem niektórych forumowiczek), który pisze książkę o swoim życiu. Byłem zdumiony jego zwierzeniami o matce i trudnym dzieciństwie. Po przeczytaniu tekstu "sztuka pisania" widzę to w zupełnie nowym świetle... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyna Re: Sztuka pisania IP: 172.20.6.* 13.05.04, 22:34 Ja też czytałam Dubravke i pisanie bez podania źrodła powinno być zabronione.A poza tym, jeszcze jedna uwaga dotycząca jej książki i tego felietonu. Istotny jest cel pisania i umiejętność posługiwania się słowem. Jednak nie wrzucałabym do jednego worka śmieci i pereł. Nie każdy, kto pisze o własnych traumatycznych przeżyciach jest ekshibicjonistą albo zboczeńcem. Może pisze po to,żeby inni nie musieli sami "kosztować tak zwanej życiowej mądrości"? Odpowiedz Link Zgłoś