c.eastwood 02.05.10, 18:51 co sie tam dzieje? czy dalej pełno jest zdeterminowanych ryczących 30-tek czy może jest to cafe a nie f..cafe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 18:59 cześć kolego :) sto lat Cie tu nie by ło ;) kiedyś byłam tam zalogowana, ale jak sie umówiłam na kilka randek z kolesiami to zlikwidowałam konto. kolesie mieli zdjecia obrobione photoshopem! na fotce supermen, a w zyciu niski, chudy, przygarbiony, bez wyrazu... i kurna nawet bez poczucia humoru :( c.eastwood napisał: > co sie tam dzieje? czy dalej pełno jest zdeterminowanych ryczących > 30-tek czy może jest to cafe a nie f..cafe Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 19:33 to oczywiste, większość tak tam ma:) piszesz jakbyśmy się znali ?? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 19:46 c.eastwood napisał: > to oczywiste, większość tak tam ma:) eee ja miałam nieobrobioną fotkę :) ahhh i z tego co pamiętam duzo panów chciało tylko romansu, tzn dupci na boku. > piszesz jakbyśmy się znali ?? aj bo sto lat temu jak czytałam jedynie to forum to pamiętam że dość czynny udział brałeś w dyskusjach i lubiłam czytać Twoje posty, a potem zniknąłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:02 to miło, że mnie pamiętasz a co w Twoim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:13 c.eastwood napisał: > to miło, że mnie pamiętasz a co w Twoim życiu dzieje się :) dużo za dużo :) pamiętam że miałeś dobry cięty język ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:31 c.eastwood napisał: > ale nie w tym sensie>) :))) to teraz wolny jesteś mam rozumieć? :) można się wokół Ciebie zakręcić? ;) Nie mogę się zdecydować, który z dwóch lepszy, więc może trzeci okaże się rozwiązaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:18 c.eastwood napisał: > to próbuj:) daj numer telefonu to zadzwonię i się umówimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Dobre 02.05.10, 22:10 naonja81 napisała: > cześć kolego :) sto lat Cie tu nie by ło ;) > kiedyś byłam tam zalogowana, ale jak sie umówiłam na kilka randek z > kolesiami to zlikwidowałam konto. kolesie mieli zdjecia obrobione > photoshopem! na fotce supermen, a w zyciu niski, chudy, > przygarbiony, bez wyrazu... i kurna nawet bez poczucia humoru :( Kurwa nie wiedziałem, że najnowsza wersja Adobe Photoshopa ma opcję obróbki poczucia humoru. Znaczy co? Wklejasz zdjęcie i Photoshop automatycznie dodaje dymki ze śmiesznymi tekstami? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Dobre 02.05.10, 23:05 bo to jest ta wersja Photoszopa CS 7 3/4, ktora zostanie oficjalnie wypuszczona w 2013 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 19:35 c.eastwood napisał: > co sie tam dzieje? czy dalej pełno jest zdeterminowanych ryczących > 30-tek czy może jest to cafe a nie f..cafe ja powiem ci, że są tak całkiem do rzeczy towary :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 19:36 ale takie raczej puszczalskie czy w porzo? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:07 c.eastwood napisał: > ale takie raczej puszczalskie czy w porzo? w porzo, znam trzy i każda z nich jest bardziej niż w porzo :) użyj umiejętnie wyszukiwarki i naucz się odcedzać ziarno od plew (uważnie czytaj opisy) nie spodziewaj się missek, zwykle kobieta w realu jest znacznie mniej atrakcyjna niż na zdjęciu, choć i tu reguły nie ma i są wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:13 dziękś jak dla mojej Krystyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:14 c.eastwood napisał: > dziękś jak dla mojej Krystyny:))) aha i uważnie stwórz swój profil, jak go sklecisz to daj linka, popatrzymy czy ci się udało i skorygujemy ew. błędy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:15 ahahahaha może tak poradnik wydaj, bo dobrze Ci idzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:22 dlaczego? ludzie czasami takie głupoty wypisują, że gęsiej skórki dostaję gdy czytam takie brednie;p Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:31 A Ty swój anons tam masz? Jak tak to daj linka, z ciekawości przeczytam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:34 hahhaha :) a szukasz kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:39 lolcia-olcia napisała: > hahhaha :) a szukasz kogoś? no dawaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:41 Chyba założę skoro takie zainteresowanie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:40 > hahhaha :) a szukasz kogoś? A czemu pytasz? Może kieruje mną czysta ciekawość. :) Btw kiedyś (też z ciekawości) przeglądałem ogłoszenia na cafe. "Ciekawe" zjawiska naprawdę się tam zdarzają. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:43 To i ja miałam na myśli:D E jak masz pytania, a wstydzisz się zadać na forum to masz @, taki problem to nie problem;p Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:51 > E jak masz pytania, a wstydzisz się zadać na forum to masz @, taki problem to > nie problem;p Pytania bym miał, gdybym próbował forumowego podrywu, za co nie planuję się brać. W innej sytuacji żadne sensowne pytanie chyba nie przyszłoby mi do głowy i tak. ;) Poza tym, akurat Ciebie raczej nie wstydziłbym się pytać ani tu, ani na @ o nic, bo z natury o niestosowne rzeczy i tak nikogo nie pytam (albo przynajmniej staram się tego nie robić). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:54 :D kurde albo dlatego, że taka bezpośrednia jestem;p ja jestem do ciekawską osobą pytania na poczekaniu wymyślam;p Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:19 Akurat właśnie tą bezpośredniość w Tobie lubię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:20 hahha czasem przysparza mi problemów, ale ...co tam:D Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:21 Podejrzewam, że masz z tego więcej korzyści niż problemów, tylko pewnie tego często sama nie zauważasz. Jakoś już tak jest, że ludzie lubią ludzi bezpośrednich. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:24 Czasem nie powiem ułatwia to wiele, ludzie też inaczej mnie postrzegają i traktują. Bywa też tak, że próbują z tym we mnie walczyć i tu pojawiają się schody...mój rogaty charakter;p Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:33 Rogaty charakter też nie zawsze jest zły. Mając do wyboru spolegliwego aniołka, albo rogatą diablicę, chyba większość jednak wolałaby drugą opcję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:39 Nie nie nigdy spolegliwa... :Dale to też przedkłada się na moje wybory, otaczam się silnymi ludźmi, a nie mięczakami;p Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:49 > otaczam > się silnymi ludźmi, a nie mięczakami;p Tak? To co w takim razie robisz tu rozmawiając ze mną? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 21:51 Nie sprawdziłam jeszcze jak zachowujesz się w ekstremalnych sytuacjach;p nie mam podstaw by wyrobić sobie o Tobie jako o mięczaku zdanie;p Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:24 > Nie sprawdziłam jeszcze jak zachowujesz się w ekstremalnych sytuacjach;p nie ma > m > podstaw by wyrobić sobie o Tobie jako o mięczaku zdanie;p A jakie według Ciebie sytuacje można uznać za ekstremalne? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:04 nigdy nie spolegliwa? lolciu, czy aby na pewno?:)) www.sjp.pl/co/spolegliwy Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:07 ooo widzisz nie wszystkie znaczenia kojarzyłam:p dzięki! to dużo zmienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:27 Ja językoznawcą nie jestem (z czego się bardzo cieszę), więc jak dla mnie "spolegliwy" oznacza kogoś uległego. Nawet jak występują inne znaczenia tego słowa, to w praktyce i tak większość osób tak to zrozumie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:39 dystansownik napisał: > Ja językoznawcą nie jestem (z czego się bardzo cieszę), więc jak dla mnie > "spolegliwy" oznacza kogoś uległego. Nawet jak występują inne znaczenia tego > słowa, to w praktyce i tak większość osób tak to zrozumie. :) to spolegliwy jako ulegly, jest innym znaczeniem "tego" słowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:54 Teoretycznie tak, ale w praktyce chyba tak najczęściej jest rozumiane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:19 wicehrabia.julian napisał: > c.eastwood napisał: > > > dziękś jak dla mojej Krystyny:))) > > aha i uważnie stwórz swój profil, jak go sklecisz to daj linka, popatrzymy czy > ci się udało i skorygujemy ew. błędy :) > a ochrona danych osobowych? jak da linka wszyscy sie dowiemy jaki jest albo na jakiego chce sie kreowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:26 taa, już nie wiem o co wam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:28 c.eastwood napisał: > taa, już nie wiem o co wam chodzi nie wiem o co im chodzi, ale ja tylko żartuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:28 Powiedz kogo szukasz a pomożemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:04 Pełno tam kretynów z przaśnym dowcipem o nieustalonych stanach cywilnych mających się za bożyszcza kobiet. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:19 c.eastwood napisał: > a skąd wiesz? Z autopsji.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:32 > ile masz lat? I już upada próba kreowania się na inteligentnego osobnika. ;) Wystarczy kliknąć na nicka i wejść na jej profil, a zobaczysz ile ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:33 :DDD Fakt, kolega swój intelekt zostawił pewnie poza forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:35 menk.a napisała: > :DDD Fakt, kolega swój intelekt zostawił pewnie poza forum.:) z foty wyglądasz na fajna laskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:38 naonja81 napisała: > menk.a napisała: > > > :DDD Fakt, kolega swój intelekt zostawił pewnie poza forum.:) > > z foty wyglądasz na fajna laskę :) To fotoszop. W realu jestem piękność nocy, postrach dnia. No i do tego mam wredny charakter. Bez kija nie podchodź.;) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:40 menk.a napisała: > naonja81 napisała: > > > menk.a napisała: > > > > > :DDD Fakt, kolega swój intelekt zostawił pewnie poza forum.:) > > > > z foty wyglądasz na fajna laskę :) > > To fotoszop. W realu jestem piękność nocy, postrach dnia. No i do tego mam > wredny charakter. Bez kija nie podchodź.;) to odwrotnie niż ja! u mnie wirtualnie - sucz, a w zyciu realnym słodki sliczny aniołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 20:34 Tyle że prokurator za mną nie stoi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:16 menk.a napisała: > Pełno tam kretynów z przaśnym dowcipem o nieustalonych stanach cywilnych > mających się za bożyszcza kobiet. ;) jak to tak szukać po wygwizdówkach,kiedy książę pod nosem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:20 wiarusik napisała: > menk.a napisała: > > > Pełno tam kretynów z przaśnym dowcipem o nieustalonych stanach cywilnych > > mających się za bożyszcza kobiet. ;) > > jak to tak szukać po wygwizdówkach,kiedy książę pod nosem?;) Książę księciem, ale w moich zyłach czerwona a nie błękitna krew płynie. Zatem jakitam książę ze zwykłą chłopką chciałby ten tego ten?:P Wiarus mój rycerzu, ja tam nie chcę być nadto czepliwa ale czy wiek w Twojej wizytówce nie powinien z każdym rokiem piąć się o 1 w górę? To właściwa liczba tam widnieje? Aczkolwiek mogę mieć sklerozę i czegoś nie pamiętać.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:28 bardzo inteligentne pytanie;) widnieje jak najbardziej poprawna(jeszcze przez ponad 2 miesiące),gdyż ustawienia zmieniam 2 razy w roku-w styczniu cofam się o roczek,po urodzinach wracam do punktu wyjścia;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:32 Taaa ja swoje 31 lat miałam tylko przez półtora miesiąca. A potem bach. Wskoczyło 32. I to się zgadza tylko rocznikami. Za kilkanaście dni będę miała 31 i pół urodziny.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:38 podejrzewam że masz urodziny na jesieni.gdybyś wyjawiła dzień i miesiąc,zapamiętałbym na amen;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:40 Faceci nie pamiętają takich rzeczy, więc po co mówić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: słówko o Cafe Gazeta 03.05.10, 16:03 > Faceci nie pamiętają takich rzeczy, więc po co mówić?;) W komórce można sobie zapisać a potem pamięcią zabłysnąć :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:05 c.eastwood napisał: > co sie tam dzieje? czy dalej pełno jest zdeterminowanych ryczących > 30-tek czy może jest to cafe a nie f..cafe miałam tam kiedyś profil, podobnież na sympatii - ale to raczej pomyłka :). Odpowiedz Link Zgłoś
alinkaalinka Re: słówko o Cafe Gazeta 03.05.10, 10:17 Też próbowałam na sympatii i cafe - zgadzam się = POMYŁKA Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:08 o to mi przypomniało, że dawno śmiesznych fotek nie oglądałam. istłut, to ty, prawda? cafe.pl/ecafe/1,102,,p5kub4u1sc5qnp,167.html Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: słówko o Cafe Gazeta 03.05.10, 15:45 ja nie mogę, six_a, ale koleś, typowy Polak z wyglądu. Ciekawe, kto mu cykał te fotki. -- Drogi Moje nie są drogami waszymi, ani ścieżki wasze nie są Moimi ścieżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: słówko o Cafe Gazeta 02.05.10, 22:42 czy dalej pełno jest zdeterminowanych ryczących 30-tek A czym takowe się charakteryzują? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva mnie juz tam nie ma ;) 03.05.10, 14:45 ale Misia wlasnie tam poznalam... inni byli do niczego, natknelam sie tez na kilku kumpli ze studiow z problemami z kobietami z Misiem nie jest mi łatwo, nawet osttanio bylam na skarge u jego mamy... Odpowiedz Link Zgłoś