baby.boy1 13.05.10, 21:22 www.musculardevelopment.pl/galeria-zdjec/galeria-2010/new-york-pro/zdjecie,3,3.html czy to co podoba sie facetom czyli mi , podoba sie tez kobietom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella9.0 Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 21:24 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co to za stworek? Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 21:28 Talię ma godną pozazdroszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 21:29 ramiona i nogi OK. reszta do wymiany, szczególnie murzyńska buzia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 21:35 faaajna tylko cycki sztuczne bo mięśniary takich nie mają:) Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 22:19 a po czym wnosisz? bo ja zastanawiam się nad Twoim homoseksualizmem ponieważ podobają Ci się kobiety które wyglądają jak chłopy Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 22:01 Chyba jestes wyjatkiem, bo nie znam zadnego faceta, ktoremu podobalyby sie pakerki Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 22:03 Będzie mogła przenieść misia nad kałużą. Ech, to metroseksualne pokolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: moj ideal kobiety 13.05.10, 22:35 na plus niezle nogi i waska talia na minus reszta ciala i silikony w ubraniu pewnie prezentuje sie bardzo dobrze ale osobiscie nie przepadam za taka muskulatura zarowno u kobiet jak i mezczyzn, zreszta z kulturystyka latwo przesadzic, niektorzy wsiakaja jak w nalóg... Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: moj ideal kobiety 14.05.10, 00:15 > czy to co podoba sie facetom czyli mi , podoba sie tez kobietom? to co podoba sie "ci", nie podoba się facetom, uwierz mi. kobiety za to to co innego, kobiety wręcz przepadają za zestawem: sztuczne cycki, sztuczna opalenizna, sztuczne paznokcie i sztuczna talia z wyciętymi operacyjnie żebrami. norrrmalnie z łóżka bym nie wygoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: moj ideal kobiety 14.05.10, 00:22 > czy to co podoba sie facetom czyli mi Jak ostatnio wyciągałem w kibelku fujarkę do siusiania, to wydawało mi się, że jestem facetem, a "to" na zdjęciu jakoś nie specjalnie mi się podoba. Nie wiem, może po prostu ja jestem jakiś dziwny i nie gustuję w kobietach, które na ulicy mógłbym omyłkowo wziąć za transwestytów. ;) Btw wysportowane kobiety są super, ale bez przesady. O wiele lepsza byłaby zagorzała feministka nie goląca nóg, niż taka mięśniara. Tym bardziej, że kobiety mają tendencję do szukania "w górę", czyli kogoś na poziomie co najmniej równym, a najlepiej wyższym. Co za tym idzie, chyba taka chciałaby jakiegoś kulturystę, więc na większość facetów nawet by nie spojrzała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: moj ideal kobiety 14.05.10, 00:25 no ladna na swoj sposob,do mnie jednak nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: moj ideal kobiety 14.05.10, 00:34 Kliknęłam jeszcze raz. Do mnie też nie przemówiła! Odpowiedz Link Zgłoś
julus908 Re: moj ideal kobiety 14.05.10, 09:22 Bez przesady, ta pani nie ma jakoś mega rozbudowanej muskulatury. Jakby się nie nasmarowała tym czymś brązowy, co ma podkreślać mięśnie to jak dla mnie wyglądałaby całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: moj ideal kobiety 14.05.10, 09:39 Nie jest zła. Ma ładne wcięcie w talii. Poza tym, ta kobieta wygląda dużo lepiej między zawodami. Tutaj jest czarna od solarki i innych mazideł i odwodniona. Między zawodami niejeden mężczyzna wykręciłby kark do bólu wodząc wzrokiem. Niektóre kulturystki mają faktycznie dość krępą męską budowę, ale ta pani jest szczupła i wysoka - mięśnie zarysowane. Odpowiedz Link Zgłoś