pajdeczka 05.03.04, 09:41 Widzieliście dopisek przy forum Kobieta? "PODYSKUJ O SPRAWACH KOBIET". Czyli co, o sprawach mężczyzn czy dot. innych dziedzin życia nie można? Ciekawe czyja to sprawka, pewnie admina-kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Bez sensu 05.03.04, 09:49 Oj Pajda. Przeciez wy kobiety bez mezczyzn nie mozecie...:) Dlatego sprawy kobiet to przede wszystkim mezczyzni :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Bez sensu 05.03.04, 09:52 mario2 napisał: > Oj Pajda. Przeciez wy kobiety bez mezczyzn nie mozecie...:) Dlatego sprawy > kobiet to przede wszystkim mezczyzni :) ja mogę Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Bez sensu 05.03.04, 10:17 Hej mario!! Gdzieś był jak cie nie było??? A nawiązując do tematu MOCY to ja moge :-) i co najwazniejsze chłopa mam zdrowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Bez sensu 05.03.04, 10:21 a poniewieralem sie tam i tu. Troche w Austrii (Wiki nie widzialem), troche w niemczech, troche w Szwecji. Co do chlopa to Ci zazdroszcze. Ja chlopa nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Bez sensu 05.03.04, 10:47 No prosze jaki swiatowy człowiek :-) a tak poza tym to ha hahaha :-) chłop ci niepotrzebny, a w brak kobiety w zasięgu nie uwierze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Bez sensu 05.03.04, 10:51 Chyba jednak powinnas uwierzyc... Ja nie klamie jesli nie mam z tego korzysci! Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Bez sensu 05.03.04, 10:02 A co to maja byc te tajemnicze "sprawy kobiet"? Sadze, ze wszystko to co nas dotyczy :) Wiec i mezczyzni i inne dziedziny zycia :) Czepiasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
doswiadczony Re: Bez sensu 05.03.04, 10:04 Przecież to jest forum Kobieta, więc dyskutuje się tu o sprawach kobiet.... Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_admin_wie_ktom_ja Re: Bez sensu 05.03.04, 10:05 pajdeczka napisała: > Ciekawe czyja to sprawka, pewnie admina-kobiety... Proponuję napisać skargę do administratorów portalu :-> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Bez sensu 05.03.04, 10:37 tylko_admin_wie_ktom_ja napisała: > > Proponuję napisać skargę do administratorów portalu :-> chyba na ciebie "Chłop chłopu oka nie wykole, baba babie - tak" Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_admin_wie_ktom_ja Re: Bez sensu 05.03.04, 10:45 pajdeczka napisała: > > > Proponuję napisać skargę do administratorów portalu :-> > chyba na ciebie Śmiało :))))))))))))))))))))))))))))))))))) I nie irytuj się tak, podpowiadam ci działanie konstruktywne, jeśli nie podoba ci się nowy element strony. :) Czyżbyś marudziła dla samego marudzenia? Na to wychodzi. Niewdzięczna zrzęda z ciebie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Bez sensu 05.03.04, 10:09 pajdeczka napisała: > to sprawka, pewnie admina-kobiety... Z czego wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Bez sensu 05.03.04, 10:38 reniatoja napisała: > Z czego wnosisz? > A jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Bez sensu 05.03.04, 10:11 koncepcja istnienia "spraw kobiet" jest w zasadzie sprzeczna z koncepcja rownouprawnienia plci. jezeli kobiety i mezczyzni maja rowne prawa to ex definitio ich sprawy tez musza byc rowne. sprawy kobiet sprawami mezczyzn i odwrotnie. oto postawa godna prawdziwego partnerstaw w zwiazkach! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Bez sensu 05.03.04, 10:16 Nie wydaje mi sie, zeby sprawy miesiaczek, proszkow do prania, makijazy, grubosci obcasa tudziez sposobow na powiekszenie/pomiejszenie biustu, staly sie kiedykowiek sprawami mezczyzn. I kwestie meczy przy piwie, koni w silnikach czy gazety w fotelu po pracy (z piwem w rece, rzecz jasna) - staly sie sprawami kobiet. Nawet najwieksze rownouprawnienie nie zrownowazy tego. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Bez sensu 05.03.04, 10:24 reniu, oto klasyczny przyklad seksistowskiego traktowania mezczyzn. nie dosc, ze odbierasz mezczyznom prawo do interesowania sie sprawami miesiaczek swoich partnerek (przeciez nawet dziecko wie, ze miesiaczka albo niemiesiaczka odgrywa fundamentalna role w kazdym zwiazku!!) to jeszcze zabraniasz im zaprzatania sobie glowy rozmiarami buistow? wstydz sie, siostro. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Bez sensu 05.03.04, 10:27 Alez ja nie odmawiam im prawa! To mezczyzni nigdy tak z serca, jak kobiety, globalnie, nie zaangazuja sie w te kwestie (nie mowimy o wyjatkach) niezaleznie od stopnia rownouprawnienia. Zreszta w rowonuprawnieniu nie chodzi chyba o zanik roznic miedzy płciami. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Bez sensu 05.03.04, 10:30 w zasadzie moge ograniczyc swoja polemike do przywolania owego "chyba" w twoim poscie. poglady prezentowane przez awangarde feminizmu zmierzaja wlasnie do eliminacji spolecznych roznic miedzy plciami, a kto wie - moze i fizycznych (auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Bez sensu 05.03.04, 10:42 Na szczescie nie jestem feministka. Jesli mialoby stac sie tak jak piszesz to ja dziekue, tez pozostaje mi tylko zawyc rozpaczliwie auuuuuuu! Nie ma to jak prawdziwa kobieta przy boku prawdziwego mezczyzny. Jakies smieszne rownouprawnienie to bezsens. Nie zamierzam sama naprawiac sobie motocykla ani tez spedzac wolnego czasu na analizie przegladu sportowego. Jestem kobieta, kocham kobiety prawdziwe, kocham mezczyzn prawdziwych i apeluje o utrzymanie podzialu spoleczenstwa na dwie płcie! (czy płci?) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Właśnie! 05.03.04, 10:42 Że przytoczę niedawną wypowiedż młodzieńca, który pytał czy widzieliśmy (?) kuciapkę swojej kobiety podczas miesiączki, bo on już zobaczył... amor_latino napisał: > reniu, > > oto klasyczny przyklad seksistowskiego traktowania mezczyzn. nie dosc, ze > odbierasz mezczyznom prawo do interesowania sie sprawami miesiaczek swoich > partnerek (przeciez nawet dziecko wie, ze miesiaczka albo niemiesiaczka odgrywa > > fundamentalna role w kazdym zwiazku!!) to jeszcze zabraniasz im zaprzatania > sobie glowy rozmiarami buistow? wstydz sie, siostro. > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Nie zgadzam się z Tobą 05.03.04, 10:40 A problem Marco, który wczoraj opisał, o czym rozmawia jego córka? A to jest problem mężczyzny, nie kobiety. reniatoja napisała: > Nie wydaje mi sie, zeby sprawy miesiaczek, proszkow do prania, makijazy, > grubosci obcasa tudziez sposobow na powiekszenie/pomiejszenie biustu, staly sie kiedykowiek sprawami mezczyzn. I kwestie meczy przy piwie, koni w silnikach czy gazety w fotelu po pracy (z piwem w rece, rzecz jasna) - staly sie sprawami > kobiet. Nawet najwieksze rownouprawnienie nie zrownowazy tego. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Nie zgadzam się z Tobą 05.03.04, 10:44 Pajdeczko, gdyby moja maz zebral sie z kolegami przy likierku i rozmawialiby o lakierach do paznokci to chyba bym puscila pawia, a nastepnie rozgonila towarzystwo na cztery wiatry. Problem Marco nie ma sie tu nijak do sprawy, bo to problem rodzica byl, a nie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Nie zgadzam się z Tobą 05.03.04, 10:49 reniu, wyrzecz sie tego sredniowiecznego szowinizmu. gdyby moj narzeczona omowila ze swoimi kolezanek gdzie najtaniej wymienic zimowki to ja bym spokojnie mogl spedzic dwie godzinki na manikiur i pedikiur. reniatoja napisała: > Pajdeczko, gdyby moja maz zebral sie z kolegami przy likierku i rozmawialiby o > lakierach do paznokci to chyba bym puscila pawia, a nastepnie rozgonila > towarzystwo na cztery wiatry. > > Problem Marco nie ma sie tu nijak do sprawy, bo to problem rodzica byl, a nie > kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nie zgadzam się z Tobą 05.03.04, 11:00 reniatoja napisała: > Pajdeczko, gdyby moja maz zebral sie z kolegami przy likierku i rozmawialiby o > lakierach do paznokci to chyba bym puscila pawia, a nastepnie rozgonila > towarzystwo na cztery wiatry. > > Problem Marco nie ma sie tu nijak do sprawy, bo to problem rodzica byl, a nie > kobiety. Aha, a rodzic to płeć jaka? A może rodzic jest bezpłciowy, pantofelek taki? Są niektórzy mężczyźni-pantofelki, ale oni też mają jakiś rodzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Bez sensu 05.03.04, 10:19 Wnioskuje, ze zeby moj zwiazek byl partnerski, moj facet musi wiedziec czym jest zalotka, tusz do rzes, jakich kremow uzywam? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Bez sensu 05.03.04, 10:43 anulex napisała: > Wnioskuje, ze zeby moj zwiazek byl partnerski, moj facet musi wiedziec czym > jest zalotka, tusz do rzes, jakich kremow uzywam? Do tego służy forum Uroda, to chyba logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
doswiadczony Re: Bez sensu 05.03.04, 12:09 Tak samo logiczne jak to, że Forum Kobieta służy dyskusji o sprawach kobiet. Autorka wątku ma małe problemy z logiką... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: moja babcia na choroby jajników mowi SprawyKo 05.03.04, 10:50 A na sprawy męskie jak mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: boi się o tym pomyśleć biedaczka :) 05.03.04, 11:12 To powiedz babci, że sprawy męskie się nazywają "prostata".:)) Odpowiedz Link Zgłoś
doswiadczony O czym ???? 05.03.04, 10:18 To o czym w takim razie ma być to forum ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O czym ???? 05.03.04, 10:50 doswiadczony napisał: > To o czym w takim razie ma być to forum ???????? O Tobie m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
doswiadczony Re: O czym ???? 05.03.04, 12:06 No i o Tobie chciałoby się napisać... Ale to byłby błąd, bo nie jesteśmy kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Bez sensu 05.03.04, 10:52 fitit napisał: > Ten dopisek jest dla blondynek jakby co. Który dopisek, bo sporo ich tutaj? (Blondynka pyta, jakby co...naturalna, jakby co) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet skupianie się na metodzie i technice a nie treści 05.03.04, 10:43 może prowadzić do impotencji Wątki o wątkach są wyrazem że impotencja nam zagraża :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: skupianie się na metodzie i technice a nie tr 05.03.04, 10:55 blanchet napisała: > może prowadzić do impotencji Wątki o wątkach są wyrazem że impotencja nam > zagraża :) No a że wątki są o życiu , a życie to temat - rzeka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: skupianie się na metodzie i technice a nie tr IP: *.icpnet.pl 05.03.04, 11:26 ten dopisek jeszcze ujdzie, chociaż nie jest potrzebny - nazwa forum sama wskazuje o jakich sprawach sie tu dyskutuje. Bardziej niesmaczne wydaje mi się zamieszczanie reklam na Forum, bo niby czemu mają one tu służyć? Coraz mniej jest spokojnych miejsc, w których nie atakuje wszechobecna reklama... I to jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś