six_a 25.05.10, 16:17 i czy też tak macie? www.youtube.com/watch?v=4acm3gcWhAE&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 16:24 nie, my mamy tak www.youtube.com/watch?v=V6yeF-yDCHc Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 16:32 to nie jest to samo?;) ale polandia jak zwykle załamka, kto to napisał, przecież zanucić się tego nawet nie da. www.youtube.com/watch?v=VTThFPoEZA0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 16:44 znalazłam gorzej, kobitę z czajnikiem przewalającą końskie łajno. to chyba bije te polskie pasiaki? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sorii, song 25.05.10, 16:45 www.youtube.com/watch?v=xSOw4KGiY8U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 17:16 six_a napisała: > > ale polandia jak zwykle załamka ani zanucić ani do rymu , i po co te wstawki po polsku? zresztą co one tam śpiewają? za lasem za górą rycerz wsadził sobie w dupę pióro bo chciał poderwać panne ale skutki były marne Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 17:27 ja słyszę: sokół porwał pannę, pożegnała sutki marne no nie wiem, może to jakaś satyra na operacje plastyczne czy co. albo pójdę uszy umyć hhahahha nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 17:42 six, to naprawde na eurovision chca dac?? Toz nawet za wczesnego Gomulki robili lepsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 16:52 1.Hera Björk - Je Ne Sais Quoi (Iceland) jedzie mi tu tymi od " you my hart you my soul " 2.Kristina - Horehronie (Slovakia) ( to mi sie akurat nawet spodobało ) 3. Milan Stankovic - Ovo Je Balkan (Serbia) - to jest smieszne haha więcej mi sie nie chce oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 17:08 przeleciałam wszystkie i niestety wszystkie czymś jadą, bułgaria atb, portugalia mariah carey, albania jedzie britnej we zwrotce, a dalej to nie wiem, bo nie wytrzymałam. z tego wszystkiego oprócz francuskiej przyśpiewki kibica:) mogę jeszcze znieść armenię, bośnię i irlandię. tu są wszystkie, masochistom polecam: ukrainę, izrael i holandię (powinni im zlikwidować te kofiszopy, bo najwyraźniej wpływają) eurowizja Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 17:48 six, francuska to nie przyspiewka kibica, to nieco zmodyfikowane rytm z francuskich Antyli. Prosty tekst zacheca do tanca i to wszystko. Bezpretensjonalne ale z zyciem. Polska propozycja przerazila mnie nieustawionym glosem wykonawcy, szaroscia nie majaca nic ze slowianskiej duszy mrocznej, za to wiecej z nieumiejetnosci poslugiwania sie swiatlem. No i, qrva! dosc mam tego "propagowania polskiej kultury" za pomoca kaszanki, bigosu, folkloru i gorzaly! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 17:57 ja mam prostackie skojarzenia, słyszę allez, widzę piłka nożna. ułatwia mi to mikra znajomość francuskiego. tak czy owak, to moja faworytka, więc się nie czepiam, wręcz naprzeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kogo obstawiacie? 25.05.10, 20:15 przepraszam, że tak marudzę, ale może ktoś by chciał obejrzeć chroąografię to dzieła? w programie: laski faszerowane jabłkami i wykonujące znak krzyża - nie wiem co za po_eb to obmyślił. marcina sutki marne Odpowiedz Link Zgłoś