pretensjaa 25.05.10, 22:51 Jak to w końcu jest z tym skrótem? Bo ja zawsze używałam/odbierałam jako WITHOUT THINKING TOO MUCH. Ale coś mi nie pasuje pod Wasze posty, więc co? Wy też tak macie? Czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: wttm 25.05.10, 23:17 zeberdee24 napisał: > Wypieszczę Tutaj Twojego Wacka ? Byliby poszkodowani Ci co Wacków nie posiadają ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wttm 25.05.10, 23:19 Właśnie… ale wtedy w mogłoby znaczyć coś innego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wttm 25.05.10, 23:18 Bo to jest skrót na użytki forum. Taki neologizm w rodzinie skrótów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: wttm 26.05.10, 00:21 Wtajemniczę Cię zależnie od sytuacji tenże skrót oznacza: wynika to też może, wy tu trochę mulicie albo wyjmij ten taboret macgyver. To wszystko różnie, bardzo różnie zalezy od kontekstu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: wttm 26.05.10, 08:04 Szczerze, to nie rozumiem tej mody/trendu czy jak to zwał na takie właśnie skróty. Czym to jest spowodowane? Odpowiedz Link Zgłoś