Dodaj do ulubionych

prawie czarna krew

23.08.06, 11:56
Witam, jestm już prawie rok po drugiej ciąży obumarłej i nadal zamiast
normalnego okresu(tak miałam przed poronieniem) mam dwudniowe obfite
krwawienie z tym, ze krew jest koloru czarnego, albo bardzo, bardzo ciemna,
potem mam jeszcze dwa dni delikatnych plamień i tyle, nie wiem z czym to może
być związane. Pytałam lekarza powiedział, ze może mam torbiele zlbo zrosty.
Torbieli nie było widać na usg a hcg jeszcze nie miałam. MOże ktoś wie co to
może znaczyć, bardzo mnie to niepokoi, dzięki z góry smile

Obserwuj wątek
    • owocowa2 Re: prawie czarna krew 23.08.06, 13:40
      Wiesz ja tez zawsze miałam taka bardzo ciemna krew miesiaczkową, taka
      powiedziałaby brunatno-rdzawą. Nie mam żadnych torbieli, żadnych zrostów bo
      miałam hsg i wszystko jest oki. Wszystkie hormony tez mam w porządku okres jak
      w zegarku owulacje tez mam ksiażkową. U meża też w sumie nie ma sie do czego
      przyczepić. Tylko ten kolor @ koszmar, pije teraz zioła o.Sroki na schorzenia
      kobiece i kolor troszke sie poprawił jest więcej czerwonej krwi ale czy to mi
      pomoże nie wiem. Mi gin powiedział ze to kompletnie nie ma znaczenia, moja
      przyjaciółka tez tak miała zawsze i jakos urodziła dziecko bez problemów więc
      nie wien co ci radzić..... My staramy sie ponad 3 lata i w ciazy nigdy nie byłam
      • kramm Re: prawie czarna krew 23.08.06, 15:11
        Dzięki wielkie za odpowiedżsmile Bardzo mnie uspokoiłaśsmile Jakie zioła pijesz
        konkretnie? Czy znaleziono Ci przyczynę niepowodzeń? A robiłaś sobie badania
        np. na wrogość śluz? Może coś w tym kierunku trzebaby szukać...Mam nadzieję że
        wszystko dobrze się ułoży, grunt to znaleźć przyczynę. Wierzę że będzie oksmile
        • owocowa2 Re: prawie czarna krew 24.08.06, 08:22
          Miałam móstwo badań, hormony, wymazy, posiewy i wrogość śluzu i z krwi wszystko
          jest jak najleprzym porządku. A pija zioła oSroki na schorzenie kobiece.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka