Dodaj do ulubionych

Ogłoszenie

IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:53
nie mam biustu, nie mam ładnej bużki i nie umiem gotować, szukam faceta
swoich
marzeń, miałam już 10-ciu, ale mi nie odpowiadali.
czy znajdę tego jedynego?

Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Ogłoszenie 09.03.04, 13:03
      Naucz sie przynajmniej gotowac. To nie zadna sztuka, odrobina checi wystarczy,
      zeby podjac ybranka czyms pysznym wlasnej produkcji. Poza brakami, o ktorych
      wspominalas masz jakies pozytywy? Jesli ich nie znajdziesz najpierw w sobie, to
      watpie, by ktos sie znalazl, kto podejmie ten trud za Ciebie. A bez odrobiny
      zadowolenia z samej sibie nie zwabisz zadnego mezczyzny na dluzej, zapewniam
      Cie.
      • thomas21cry Re: Ogłoszenie 09.03.04, 13:17
        Ogłoszenie tego typu powinnno byc jak reklama , musisz napisac o swojich
        mocnych punktach a nie o słabych, mozesz nawet troche ponaciągać chodzi o to
        aby jak najwiecej facetów przekonac do siebie, to zwieksza szanse znalezienia
        tego co by Ci odpowiadał, napisz tez jakie masz minimaln ewymagania
        doiwidualnych interesantów, żeby póżniej nie tracić czasu na tych których z
        góry i tak skreślisz.

P.s Mały biust to jeszcze nie tragedia jest wielu fanów małych biustów, gorzej
        z tą niezaładną buzią ale to też kwestia gustu, do boju dziewczyno!!!
        • gero1 Re: Ogłoszenie 09.03.04, 13:28
          z 10-ciu zaden? ceną polereowania wizerunku ideału będzie chyba spędzienie
          życia w poczekalni.
    • mamalgosia Re: Ogłoszenie 09.03.04, 13:36
      myślę, że nie. Nie dlatego, ze nie masz ładnej buźki, itp. , ale dlatego, że
      prawdopodobnie sama nie wiesz tak do końca kogo szukasz, skoro już 10 poszło w
      odstawkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka