kwik 20.02.02, 07:36 senkju za wczorajszą obronę,inspektor przestraszył się czmychnął i nie wróci prędko (obiecał).ale macie wpływ na ludzi, kto by pomyślał. śliska droga twarde drzewa smacznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ Re: Kwiczący hołd dla kółka wzajemnej adoracji 20.02.02, 08:26 kwisiu, a Ty o której na forum zawitałaś? szefa już upiekłaś? tak wcześnie to może zaszkodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarownico 20.02.02, 09:06 źroda to dla mnie dzień wstawania razem z kurami (mimo, że nie śpię w kurniku). szef będzie dzisiaj indagowany na okoliczność "H", należało mu się hi-hi-hi. mogę go upiec, ale nie będę go jadła (brrrrrr, żylasty i chudy przeraźliwie, i ma WĄSY - bleeeeeeee). Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: hieloł... 20.02.02, 09:29 cześć pracy rodacy.. co was tak wczoraj wymiotło..? kafa.. kafusia... spaać... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ rozdziobią go 20.02.02, 09:44 kruki w wrony w takim razie. Masz rację, z wąsami, żylasty, nic dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Dobry:))) 20.02.02, 10:05 Ja juz tez na posterunku. Szefa nie ma i dobrze. Moze mi nikt dzisiaj nie bedzie d... zawracal... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik don't turn me guitar :))) 20.02.02, 11:24 to podstawowa zasada współżycia biurwowego. czy wszyscy popopopopaprańcy pilnie pracuja? a gdzie nasz artysta XYZdorius? mam dla Ciebie nice informację: UDAŁO SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
neona wyciagam swe zabawki i jestem 20.02.02, 12:40 ociagalem sie z tym wyjsciem z bagienka bo ani sie czlowiek przeciagnac nie zdazyl a jak juz leb wychyli to zapomina o pracy widzi te migajace torebki stawowe agick te pokwikiwania nieustanne kawusie kasiulkowe mu pod nosem parujo aisza ekutemła zawtoruje w ten piekny srodowy popoludnik i taki jeden wielki palec pod budke bo za minutke bagno sie zamyka gosci nie przymyka Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ale masz fajowe foremki.. 20.02.02, 13:14 neona.. no odlot.. ja ma takie małe pytanie - czy wszyscy dzisiaj tacy chętni do życia i pracy najemnej jak ja..? była kawa, pralinka czekoladowa, dżogurty, wafelki popkornowe, pecik i qrde nic... główka mi się kiwa jak pieskowi na tylnej szybie samochodu... a oczka mam jak szop pracz.. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: ale masz fajowe foremki.. 20.02.02, 14:08 agick napisał(a): > ja ma takie małe pytanie - czy wszyscy dzisiaj tacy chętni do życia i pracy > najemnej jak ja..? > a oczka mam jak szop pracz.. ta siedze i monitor sie wpatruje we mnie spiacego w pracy leci Hey wszysttko ch... czyli milo jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: don't turn me guitar :))) 20.02.02, 13:11 To super. A ja zaniedbałem pracę twórczą. Na razie nie mam nic nowego, ale przymierzam się do przepisania istniejących dzieł. Wytworzyłaś sobie lejałt? Teraz wszystkie będą piękne jak Arwena? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik XYZ'u drogi 20.02.02, 13:30 nie rób na razie pasków; "prześlę" Ci te cuda i zobaczymy, jak razem to wszystko zebrać do kupy; myślałeś o nalepce firmowej KMWSBY&K + certificate of origin? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: XYZ'u drogi 20.02.02, 16:25 Jeszcze w ogóle nie myślałem. Myślenie mi ostatnio ciężko przychodzi. Za to zrobiłem bitki i grzane wino. Pyszne (zalety prac chałupniczych, hehehe) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pamięć zanika 20.02.02, 16:28 po absyncie? może znajdzieś jakieś rozwiązanie w wizyjno-neurotycznej poświacie. najlepsze życzenia ze śnieżnej szosy. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: pamięć zanika 20.02.02, 16:37 Przy dźwiękach Sigur Ros? Nawet śnieżna szosa jawi się jako coś wspaniałego. Swoją drogą, słyszałaś Young Gods "Heaven Deconstruction"? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwik niestety nie słyszałam, ale IP: *.electrolux.pl / 10.47.3.* 20.02.02, 16:46 usłyszę już niedługo. pzdr. jadę doglądać naszego interesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: neona, żądam seksu !! 20.02.02, 13:31 tak sobie wymyśliłam, że to chyba jest, co sprawi, że się obudzę, pobudzę, i jak feniks z popiołów powstanę... bo jak na razie ziewam jak hipopotam, w głowie mam pustę (czemu taką wielką??) i snuję się jak zombi po biuru.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona SEKS DLA AGICK - TYLKO DLA DOROSŁYCH IP: *.waw.cdp.pl 20.02.02, 14:03 wszystkie wielkie uczucia tak sie koncza no niech bedzie twoje zadanie jest dla mnie rozkazem moze i mnie to pobudzi uwazaj nadchodze w stumilowych butach i rzucam cie na dach willi ciepla blacha rozgrzewa twoj kregoslup az ci lopatki dygoca zrywam z ciebie to co masz stary sweterek, czarne buty, skarpeciory, dziny zostajesz w blekitnym biustonoszu i stringach ktore kupilem ci na Dzien Bagiennika sprawnym ruchem wyluskuje lewa piers i ssie sutka jak wir bagienny nareszcie zaczynasz oddychac powoluje cie do zycia gdy druga reka obnazam kolejna piers (ktora to juz z kolei) a teraz uwazaj - usta na piersi, reka piesci druga piers a trzecia reka!!!!!!! nie zaraz - druga reka bawi sie faktura steskninych majtek ktore wciaz pachna swiezoscia cocolino ale w myslach mowia o sobie ciciolina zblizam sie do podnoza wzgorza gdzie strumien zawsze spokojnej rzeki nabrzmiewa az krople niebezpiecznie przechylaja sie poza koryto poza wal bezpieczenstwa a potem zaczynasz krzyczec (takze z powodu rozgrzanej blachy) a ja doprowadzam cie na granice raju tylko ze ty nie masz paszportu wiec nielegalnie przekraczasz faze plateau i osiagasz odmienny stan swiadomosci jak komorze deprywacyjnej cofasz sie w otchlan w oko mgiel z ktorego nadeszlo zycie eksplodujesz z moim imieniem na ustach neo neo neo mantrujesz i splywasz jak krople po swiezo ochszczonym niemowlu ....... wydrukuj sobie bedzie milo wieczorem a jednak rozpalilas we mnie tygrysa DOBRZE ZE NIE NAPISALEM tego CO NAPRAWDE mialem napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Łałł.... 20.02.02, 14:31 Gość portalu: neona napisał(a): > wszystkie wielkie uczucia tak sie koncza > > no niech bedzie > twoje zadanie jest dla mnie rozkazem > > moze i mnie to pobudzi > > uwazaj > nadchodze > w stumilowych butach i rzucam cie na dach willi > ciepla blacha rozgrzewa twoj kregoslup > az ci lopatki dygoca > zrywam z ciebie to co masz > stary sweterek, czarne buty, skarpeciory, dziny > zostajesz w blekitnym biustonoszu i stringach > ktore kupilem ci na Dzien Bagiennika > > sprawnym ruchem wyluskuje lewa piers > i ssie sutka jak wir bagienny > nareszcie zaczynasz oddychac > > powoluje cie do zycia > gdy druga reka obnazam kolejna piers (ktora to juz z kolei) > > a teraz uwazaj - usta na piersi, reka piesci druga piers > > a trzecia reka!!!!!!! nie > zaraz - druga reka > > bawi sie faktura steskninych majtek > ktore wciaz pachna swiezoscia cocolino ale w myslach mowia o sobie ciciolina > > zblizam sie do podnoza wzgorza > gdzie strumien zawsze spokojnej rzeki > nabrzmiewa az krople niebezpiecznie przechylaja sie poza koryto > poza wal bezpieczenstwa > > a potem zaczynasz krzyczec > (takze z powodu rozgrzanej blachy) > > a ja doprowadzam cie na granice raju > tylko ze ty nie masz paszportu > > wiec nielegalnie przekraczasz faze plateau > i osiagasz odmienny stan swiadomosci jak komorze deprywacyjnej > > cofasz sie w otchlan > w oko mgiel z ktorego nadeszlo zycie > > eksplodujesz > z moim imieniem na ustach > > neo > neo > neo > > mantrujesz i splywasz > jak krople po swiezo ochszczonym niemowlu > > ....... > > wydrukuj sobie > bedzie milo wieczorem > > a jednak rozpalilas we mnie tygrysa > DOBRZE ZE NIE NAPISALEM tego CO NAPRAWDE mialem napisac... o dzizys.. no normalnie siedzę z otwartą gębą jak wiejski przygłupek i czytam co napisałeś..... aaa..aaaaa...ałć.. musiałam się uszczypnąć.. wydrukuję i niech to moja mantra na dzień dzisiejszy będzie... a jeśli masz coś do napsania FMEO (for my eyes only)napieraj na skrzynkę.... o qrcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Łałł.... 20.02.02, 15:10 > musiałam się uszczypnąć.. co sie szczypac ze slowami sa po to by wyrazac to co niewyrazalne > wydrukuję i niech to moja mantra na dzień dzisiejszy będzie... ja w napadzie wczorajszej nudy wydrukowalem 151 odpowiedzi bagiennych zeby na jakiejs szalonej partyfun wejsc na stol i wybelkotac je > a jeśli masz coś do napsania FMEO (for my eyes only)napieraj na skrzynkę.... ja nie z tych co napieraja ale na pewno masz ladna skrzynke... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: nie rób tego.... 20.02.02, 16:14 neona napisał(a): > > musiałam się uszczypnąć.. > > co sie szczypac ze slowami > sa po to by wyrazac to co niewyrazalne > > > wydrukuję i niech to moja mantra na dzień dzisiejszy będzie... > > ja w napadzie wczorajszej nudy wydrukowalem 151 odpowiedzi bagiennych > zeby na jakiejs szalonej partyfun wejsc na stol i wybelkotac je > nie cytuj tego na forum publicznym bo Cię zamkną a klucz do Wisły wywalą... Zaklinam - nie rób tego... zostaniesz wzięty za groźnego wariata... wolna sztuka (czyli bagienne wypociny) nie trafią w zlasowane mózgi tzw. szerokiej publiczności.... > > > a jeśli masz coś do napsania FMEO (for my eyes only)napieraj na skrzynkę.. > .. > ja nie z tych co napieraja > ale na pewno masz ladna skrzynke... najśliczniejszą oczywiście.... a jak inaczej.... stary sweterek..??????? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: nie rób tego.... 20.02.02, 16:58 agick napisał(a): > nie cytuj tego na forum publicznym bo Cię zamkną a klucz do Wisły wywalą... ja juz pisze z zamkniecia ale zaraz mnie wypuszcza 2 minuty. a wtedy troche sie poszwendam jak jakis Lejzorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona SEKS DLA AGICK - TYLKO DLA DOROSŁYCH IP: *.waw.cdp.pl 20.02.02, 14:04 wszystkie wielkie uczucia tak sie koncza no niech bedzie twoje zadanie jest dla mnie rozkazem moze i mnie to pobudzi uwazaj nadchodze w stumilowych butach i rzucam cie na dach willi ciepla blacha rozgrzewa twoj kregoslup az ci lopatki dygoca zrywam z ciebie to co masz stary sweterek, czarne buty, skarpeciory, dziny zostajesz w blekitnym biustonoszu i stringach ktore kupilem ci na Dzien Bagiennika sprawnym ruchem wyluskuje lewa piers i ssie sutka jak wir bagienny nareszcie zaczynasz oddychac powoluje cie do zycia gdy druga reka obnazam kolejna piers (ktora to juz z kolei) a teraz uwazaj - usta na piersi, reka piesci druga piers a trzecia reka!!!!!!! nie zaraz - druga reka bawi sie faktura steskninych majtek ktore wciaz pachna swiezoscia cocolino ale w myslach mowia o sobie ciciolina zblizam sie do podnoza wzgorza gdzie strumien zawsze spokojnej rzeki nabrzmiewa az krople niebezpiecznie przechylaja sie poza koryto poza wal bezpieczenstwa a potem zaczynasz krzyczec (takze z powodu rozgrzanej blachy) a ja doprowadzam cie na granice raju tylko ze ty nie masz paszportu wiec nielegalnie przekraczasz faze plateau i osiagasz odmienny stan swiadomosci jak komorze deprywacyjnej cofasz sie w otchlan w oko mgiel z ktorego nadeszlo zycie eksplodujesz z moim imieniem na ustach neo neo neo mantrujesz i splywasz jak krople po swiezo ochszczonym niemowlu ....... wydrukuj sobie bedzie milo wieczorem a jednak rozpalilas we mnie tygrysa DOBRZE ZE NIE NAPISALEM tego CO NAPRAWDE mialem napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
neona SEKS DLA AGICK - TYLKO DLA DOROSŁYCH 20.02.02, 15:39 wszystkie wielkie uczucia tak sie koncza no niech bedzie twoje zadanie jest dla mnie rozkazem moze i mnie to pobudzi uwazaj nadchodze w stumilowych butach i rzucam cie na dach willi ciepla blacha rozgrzewa twoj kregoslup az ci lopatki dygoca zrywam z ciebie to co masz stary sweterek, czarne buty, skarpeciory, dziny zostajesz w blekitnym biustonoszu i stringach ktore kupilem ci na Dzien Bagiennika sprawnym ruchem wyluskuje lewa piers i ssie sutka jak wir bagienny nareszcie zaczynasz oddychac powoluje cie do zycia gdy druga reka obnazam kolejna piers (ktora to juz z kolei) a teraz uwazaj - usta na piersi, reka piesci druga piers a trzecia reka!!!!!!! nie zaraz - druga reka bawi sie faktura steskninych majtek ktore wciaz pachna swiezoscia cocolino ale w myslach mowia o sobie ciciolina zblizam sie do podnoza wzgorza gdzie strumien zawsze spokojnej rzeki nabrzmiewa az krople niebezpiecznie przechylaja sie poza koryto poza wal bezpieczenstwa a potem zaczynasz krzyczec (takze z powodu rozgrzanej blachy) a ja doprowadzam cie na granice raju tylko ze ty nie masz paszportu wiec nielegalnie przekraczasz faze plateau i osiagasz odmienny stan swiadomosci jak komorze deprywacyjnej cofasz sie w otchlan w oko mgiel z ktorego nadeszlo zycie eksplodujesz z moim imieniem na ustach neo neo neo mantrujesz i splywasz jak krople po swiezo ochszczonym niemowlu ....... wydrukuj sobie bedzie milo wieczorem a jednak rozpalilas we mnie tygrysa DOBRZE ZE NIE NAPISALEM tego CO NAPRAWDE mialem napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o kurna! musze sie jak facet zachowac. 20.02.02, 15:53 kaska tez tak bys chciala? zebym ci wiersz ulozyl? dla mnie to pikus... ja moge tak od reki... chcesz? to prosze: o kaska. jestes lepsza niz aska a takze: krystyna, wiesława, bozenka, krystyna d., weronika, barbara i mariola kolejnosc nie jest alfabetyczna tylko chronologiczna w nagrode flaczki dla twojego mena. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukosiu:)))) 20.02.02, 15:56 Piekny wierszyk! Tzw. bialy:))) Czy jest to tylko wierszyk, zeby flaczki byly czy tez publiczne wyznanie? Prosze natychmiast mi sie tu przyznac, bo inaczej flaczkow nie budiet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:bukoś... bez podróby... 20.02.02, 16:20 bukowski27 napisał(a): > kaska tez tak bys chciala? zebym ci wiersz ulozyl? dla mnie to pikus... ja moge > > tak od reki... chcesz? to prosze: > > o kaska. > jestes lepsza niz aska > a takze: krystyna, wiesława, bozenka, krystyna d., weronika, barbara i mariola > kolejnosc nie jest alfabetyczna > tylko chronologiczna > > w nagrode flaczki dla twojego mena. taki kicz dla kasiulka..??? a gdzie głębia, piękno..??? kasiulek, nie daj się omamić - jemu tylko o micgę chodzi... jakieś to takie nie nażarte.. Odpowiedz Link Zgłoś